• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

PaM - kmec

Started by borrito, 11.11.2008, 22:22:48

« predchdzajce - alie »

tino8

mohol by niekto napisať že približne aké otázky možem čakať? myslim na takých čo už skušku maly 5.1.

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

wirer

tak to ti veľa ľudí asi nenapíše...teda ya osobne som si nezapamätal ani jednu otázku, poverne zložité boli. môžem ti akurát povedať, že bolo 8 otázok za 88 bodov, máš na to 10 minút, poslednú minútu ti odzvoní na zvončeku aby si nezabudol odoslať, lebo keď neodošleš včas, máš 0 bodov...
1.) jednoodpoveďové otázky: v prípade, že stačilo označiť jednu odpoveď, mal si napísané že je iba jedna správna a musela byť označená, inač 0 bodov.
2.) viacodpoveďové otázky: ( >1 ) museli byť označené všetky odpovede. napr. stačí ak si čo i len jednu označil navyše/zle/menej, máš 0 bodov (čiže žiadne čiastočné bodovanie ako na UPS !!!!!! )

tino8

omg te je ale kktina. A bolo vela takych čo nespravili?

Blood

Moze mi dat niekto priamy link na tie studijne materialy cca 45 stran???Alebo ich niekte uploadnut a hodit odkaz. thx  ;)

Marko033

Quote from: Blood on  07.01.2009, 22:12:27
Moze mi dat niekto priamy link na tie studijne materialy cca 45 stran???Alebo ich niekte uploadnut a hodit odkaz. thx  ;)

ved tu to mas http://www.kempi.fei.tuke.sk/content/details.php?Lang=sk&Theme=Default&Mode=Portal&Tab=Content&Portal=119&Menu=343&ID=72  login a heslo na prihlasenie manager / manager

wirer

Quote from: tino8 on  07.01.2009, 22:09:27
omg te je ale kktina. A bolo vela takych čo nespravili?

spúúúústa, možno polovička, možno tretina skupiny čo sme boli vo vnútri, newiem presne...proste bludné to bolo

Utopenec

mne sa ten test zdal vcelku prijemny...

4 otazky mi vygenerovalo zhruba nejak takto :

totalne variabilne naklady suvisia s hlavnym procesom: ano/nie

totalne variabilne naklady nesuvisia s prierezovym procesom: ano/nie

... na tie dalsie 2 si uz nepamatam ale myslim ze sa lisili len v slove "suvisi" a "nesuvisi"
s odpovedami ano/nie  ;D :D 

jednu otazku som mal nieco v zmysle "na co je dobry prietok" a tam bolo vela odpovedi... ale stacilo si spomenut na to co  bolo  v skriptach a z tych odpovedi sa to dalo lahko urcit ked ste pohli rozumom... nejake 2 pripady - urcenie profitability produktu a este daco.

takisto jedna otazka s mnohonasobnym vyberom odpovedi bola taka kde trebalo len v odpovediach najst 2 klucove myslienky z kapitoly o meradlach nejak inac formulovane... jednoduche  :D...

a este v dalsom vybere odpovedi stacilo spomedzi vyrazov najst tie ktore suvisia s cinnostou v procese ... stacilo vediet Popis Vstupy Zdroje Trvanie Výstup  ostatne odpovede boli sice matuce (prietok, org stupen, ... ) ale netreba sa nechat oblbnut

cize klucove je pochopit co sa pyta otazka a ked ste tie skripta predtym videli tak sa to myslim  v klude da...

VikThor

Ja som skriptá predtým nevidel, nechodil som ani na prednášky, ani neviem o čom ten predmet je. Na 5 otázky som dal áno a na zvyšných troch som použil logiku a mal som 44 bodov.

tino8

Tak potom by malo stačiť keď si prejdem scripta, nie?

stanulik

Quote from: tino8 on  08.01.2009, 15:11:30
Tak potom by malo stačiť keď si prejdem scripta, nie?

jj urcite

Dragoon17

Cavte chcel by som len vediet ze aky ste mali pomer otazok s jednou moznou odpovedou a viacerymi odpovedami... ktorych bolo viac???..alebo mohol mat niekto aj vsetkych 8 jednoodpovedovych??

dEVIANT

dakto mal aj styri take ze ano alebo nie...ja som mal picoviny same viacodpovedove a dve take ze si musel doplnit pismena a proste maximalne kokotiny...potom to tak aj dopadlo 22 bodov...a nevie niekto kedy bude opravna z PAMka???
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

stanulik

Quote from: dEVIANT on  10.01.2009, 20:56:22
dakto mal aj styri take ze ano alebo nie...ja som mal picoviny same viacodpovedove a dve take ze si musel doplnit pismena a proste maximalne kokotiny...potom to tak aj dopadlo 22 bodov...a nevie niekto kedy bude opravna z PAMka???

myslim, ze na opravnu mozes ist kazdy pondelok

Gengar

chalani bolo nieco take na skuske co sa tykalo 4tej casti ? tj ten strom sucasneho stavu, strom buduceho stavu a tamte kktinky neprijemne ??? dajte prosim vediet cim skor:P

dakujeeem
Saying that Java is nice because it works on every OS is like saying that anal sex is nice because it works on every gender.

semestralny.inzinier

na prednaske ukazoval test kde sa pytal ktore pojmy suvisia napr so SSS - napr strielam: predpoklady,tvrdenia,bmw x5, neziaduce javy...
naco sluzia meradla, zakladne rysy ako charak. cinnosti je ich 5, vstupy,vyst,termin,...), prietok,tvn,predaj - ci sa podielaju/nepodielaju na hlavnom/prierezovom procese (ano) ..atd..
   Skoda - simply never

tino8

Quote from: semestralny.inzinier on  11.01.2009, 04:21:29
na prednaske ukazoval test kde sa pytal ktore pojmy suvisia napr so SSS - napr strielam: predpoklady,tvrdenia,bmw x5, neziaduce javy...
naco sluzia meradla, zakladne rysy ako charak. cinnosti je ich 5, vstupy,vyst,termin,...), prietok,tvn,predaj - ci sa podielaju/nepodielaju na hlavnom/prierezovom procese (ano) ..atd..

AHa už som čo to pochopil z toho:D

stanulik

zajtra drzim prsty.. nie je ten test tazky.. ale lahko sa mozete domotat. strasna chujovina to je.

Pewpo

ja som to zvladol E ale som rad tristvrte skupiny nespravilo takze vela zdaru na skuske
Nerobim nic len dakto si robi srandu s prihlasenim

Dragoon17

Quote from: stanulik on  10.01.2009, 21:28:07
Quote from: dEVIANT on  10.01.2009, 20:56:22

myslim, ze na opravnu mozes ist kazdy pondelok
to je uplna kktina ....on my povedal ze najprv sa spravia riadne terminy a podla toho ze kolko ludi neprejde tak bude nahadzovat do IS ka opravne...takze klidek skor jak o 2 tyzdne urcite opravna nebude....

dEVIANT

oka...nechcel by som sa jebat do kosic zybtocne ...

tino8

nespravil som dpc...pytal som sa ho že čo a ako opravny a hovoril že keď bude miesta nech sa prihlasim na buduci tyždeň  v pondelok...maly ste pravdu je to strašna chujovina...A to že som sa na to učil asi 4 dni nepomohlo...

dEVIANT

je to o stasti no...mozno aj ja pojdem buduci pondelok uvidim...daktorim vyhadzalo styri otazky typu ano nie...a daktorim ako aj mne picoviny so 7 moznostami...

semestralny.inzinier

mne picoviny so 7 moznostami...
__
preto si pozorne nastudujte pojmy ktore spomina v SSS,SBS, a DK .. tie su vacsinou take kde sa do---es lebo je vela moznosti

Skoda - simply never

Dragoon17

Quote from: tino8 on  13.01.2009, 01:35:19
nespravil som dpc...pytal som sa ho že čo a ako opravny a hovoril že keď bude miesta nech sa prihlasim na buduci tyždeň  v pondelok...maly ste pravdu je to strašna chujovina...A to že som sa na to učil asi 4 dni nepomohlo...
ale vazne ti povedal ze mozes sa prihlasit aj na pondelok??? bo mne nieco ine tvrdil...a o kolkej si mal skusku??? ja o 10:30...mozno ked vela ludi nepreslo zmenil nazor alebo ja neviem co  :alc:

tino8

jj važne. A ja som mal skušku o 9:00....Pytal som sa ho či teraz vo february, alebo či može aj skor. A on povedal že na buduci pondelok keď ešte bude volny termin...A je tam ešte možno 90miest takže by sme sa maly zmestiť. Ale najprv musi nahodi´t do IS výsledky...