• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

PaM - kmec

Started by borrito, 11.11.2008, 22:22:48

« predchdzajce - alie »

borrito

sa chcem spytať... on je nejaka flegma? :D naražam na tie prezenčky čo vykonava :) a ked sme už pri tom predmete.... nejak som nepostrehol ako je to tam so ziskanym kreditom.... ???

borrito

a s tym dotaznikom je to ako? vraj je za to 10bodov... kde ho dostanem a tak?

Marko033

Quote from: borrito on  12.11.2008, 17:01:26
a s tym dotaznikom je to ako? vraj je za to 10bodov... kde ho dostanem a tak?

tu to maš: http://www.kempi.fei.tuke.sk/content/details.php?Lang=sk&Theme=Default&Mode=Portal&Portal=119&Menu=343&ID=72
a ked mu to pošleš tak maš zato 10b

wirer

a keď nebude vyplnený "správne", i tak mám 10 bodov??  :trestac:

Luk1

pocujte tie prezencky stale prebiehaju tak ze nahodne povie meno studenta ? ci uz sa zapisuju studenti na papier ?

Za slovensky narod bije mi srdce v hrudi.

matt

na podnikani to stale funguje tak, ze povie jedneho studenta... vcera dokonca ani to nebolo... a ak som ho dobre pochopil minule tak ak tam nie si a povie tvoje meno, tak prides len o 1 bod... no nie som si tym uplne isty...
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." (Barney Stinson)
"Where is your suit? Just once, when I say "suit up," I'd like you to put on a suit!" (Barney Stinson)

wirer

tak hovoril na začiatku roka, teda  na prvej prednáške, že iba ak niesi na jednej prednáške, nemáš bod...čiže pravdepodobnosť je pomerne malá...

dimitri

Quote from: matt on  13.11.2008, 16:05:19
na podnikani to stale funguje tak, ze povie jedneho studenta... vcera dokonca ani to nebolo... a ak som ho dobre pochopil minule tak ak tam nie si a povie tvoje meno, tak prides len o 1 bod... no nie som si tym uplne isty...

hej je to tak ked tam niesi tak prides len o jeden bod

matt

Quote from: dado26 on  22.12.2008, 05:15:43
moze niekto upnut toto co sa nam na skusku treba ucit? pocul som ze to ma 45+- stran..?

je to na nete, pozri kempi... heslo/login je manager/manager...
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." (Barney Stinson)
"Where is your suit? Just once, when I say "suit up," I'd like you to put on a suit!" (Barney Stinson)

Marko033

cawko mam problém s prihlásením na skúšku respektíve som prihlásený už bol a teraz keď tam nahodil Kmec body tak už tam nemám termín že kedy mam skúšku ako keby som nebol prihlásený a keď si kuknem zoznam kde som sa hlasil je tam že je to obsadené že 25/25 ale na zozname je len asi 6 mien tak neviem čo je stým?

dEVIANT

ja mam ten isty problem a este ani na ep.tuke.sk mi neschvalil ziadost o vstup na portal...uz som mu pisal mail tak dufam ze odpovie aj cez sviatky...
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

stanulik

nieco sa tam dobabralo..ak odpise tak dajte vediet ze co, ja som bol prihlaseny na skusku a ani neukaze zoznam studentov ktori su prihlaseni. takze tak ci tak pojdem na termin na ktory som sa prihlasil.

miso44

pozeram ze aj mne to spravilo, aspon vidno ze sviatok nesviatok is nefunguje :j_laugh:

wirer

to teraz sa mám akože odznova prihlásiť??? nemáte niekto info, prečo poniektorých vyhodilo z termínu?? konkrétne som bol na 5.1.2009 prihláseny niečo okolo 8 či 9 hodine a zrazu tam je že 5 je všetko obsadené, a najbližšie sa môžem prihlásiť až 12-steho...  am

ešte edit: keď otvorím nejaký plne obsadený termín, tak tam nie je zoznam prihlásených na skúšku  bn
edit 2:     už sa dá znovu prihlásiť na skúšku...  br

jajkO

Pri nahadozovani bodov do IS doslo k prepisaniu terminov.Takze sa treba odznova prihlasit ....

wirer

keď sme už pri tom, neviete náhodou, čo sa treba konkrétnejšie učiť na skúšku??? síce toho nie je veľa na kempi, ale sa mi to nechce čítať, a ešte aj všetko učiť  bn

xcrider

ucit sa treba podla sylabu , zrejme vsetko  :xmas: ale zas je to len par stran oproti inym predmetom

wirer

ako to je...ale mne sa akosi nechce, som dosť lenivý, navyše nasnežilo, láka ma board...  ak:

ešte drobnosť, tá skúška má byť test na kompoch, dobre pamätám??

matt

Quote from: wirer on  03.01.2009, 04:40:48

ano na pc, 8 otazok, kazda za 11 bodov, ciastkove odpovede to neakceptuje... aspon tak vravel...

stanulik

Quote from: matt on  03.01.2009, 16:08:46
Quote from: wirer on  03.01.2009, 04:40:48

ano na pc, 8 otazok, kazda za 11 bodov, ciastkove odpovede to neakceptuje... aspon tak vravel...

cista blbost.. to akoze jedna otazka bude mat viac spravnych odpovedi ?? a ked dam len jednu tak mam 0 ? ta to je strasna volovina a to len preto, ze to nevie niekto naprogramovat. tak nech da viac otazok za menej bodov. to je system. vidno, ze sme prvi kto ma ten predmet a este nic nefunguje ako ma.

wirer

to je fakt na ho... niekto sa sekne a už je 11 bodov fuč  bu

xcrider

na poslednej prednaske ukazal 3 otazky , jedna tam dokonca mala  tusim 11 moznych odpovedi  :hammer:

wirer

11 odpovedí????  bu to i také bude??? a ja že dá maximálne A, B, C, D a to je všetko...
edit: a pri tých 11 odpovediach, dalo sa jednoznačne alebo po menšej úvahe zistiť, čo je správna odpoveď????

xcrider

uz si to presne nepamatam ale nebolo to take jednoznacne a staci sa zmylit v jednom oznaceni ...

miso44

vie mi niekto vysvetlit co su vlastne tie kontrapriklady? najlepsie na nejakom konkretnom priklade, dakujem ap