• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

ISIC

Started by Jerrynko, 23.08.2009, 20:08:11

« predchdzajce - alie »

Jerrynko

cawte...idem do druheho rocnika a nemam presne info o ISCIu ako to mam prelzit aby vsetky zlavy platili kao doteraz. vdaka

radix

dojdes na zapis

kOsTi

prilozis k tej kktine potom vo vestibule
:trestac:

Ing. nemtom

brix will be shat

kOsTi

potom ta lapi v mhd revizor bo si nekupis listok

JCube

ak chces zlavy na mhd, vlak a sad a do jedalne tak len prides na zapis a po zapise ides do vestibulu hlavnej budovy a prilozis k terminalu...ak chces aj do obchodov tak si musis skocit s vyplatenym sekom na uvt kde ti daju obdlznikovu nalepku :)
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

kOsTi

abo si obstrihaj totu okruhlu co dostanes

petocervik

Tých 12.5 € čo máme platiť stačí doniesť až na zápis alebo to musíme vyplatiť vopred a doniesť potvrdenie?
Kybernetika a informačno-riadiace systémy 2. ročník

hbm

Odkazujes na dokument kde je to jasne este aj hrubym napisane este aj v ramceku xD

Gengar

neviete ako to je s cestovnym ? totizto sa pred koncom augusta chystam do ciech na buse, a vracat by som sa chcel tiez za polovicne cestovne, ale zaciatkom septembra a nvm ako to je s platnostou isicu v septembri...co je pre to treba spravit? staci mi este pred cestou zajst do skoly do vestibulu a prilozit to k terminalu ?
Saying that Java is nice because it works on every OS is like saying that anal sex is nice because it works on every gender.

kOsTi

skusit mozes, no nezarucujem, ale ved za skusku nic nedas ... tam ti presne na tom terminaly vypise ktora zlava do kedy je platna...

JCube

Quote from: Gengar on  25.08.2009, 07:16:49
neviete ako to je s cestovnym ? totizto sa pred koncom augusta chystam do ciech na buse, a vracat by som sa chcel tiez za polovicne cestovne, ale zaciatkom septembra a nvm ako to je s platnostou isicu v septembri...co je pre to treba spravit? staci mi este pred cestou zajst do skoly do vestibulu a prilozit to k terminalu ?
platnost je nastavena do konca augusta...potom az po zapise tusim..ono zlavy pre studentov su platne do konca septembra avsak ak skola tak tu platnost nenastavi tak bohuzial
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

xcrider

Bol som dnes v skole prilozit isic na terminal, aktualizoval zlavy na cestovne do 31.8. 2010