• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

skuska z C

Started by pivco89, 19.06.2009, 00:55:00

« predchdzajce - alie »

pivco89

nema niekto otazky ake boli tento rok na skuske z C zisli by sa..pomohlo by to...ozvy te sa cim skor... :) :) 8)

psicho

podla mna boli odveci jak kazdym rokom :D
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

tino8

boli tie co su na ftp

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

Tomek_MI

no do pi... Neexistuje dat skusku z Programka. Na prvy termin sa clovek neuci a mu chyba 5 bodov na E. Na druhy termin sa uci poctivo cely den a napise na hovno ten test... Cisto pakaren toto.

Ing. nemtom

Quote from: Tomek_MI on  27.06.2009, 05:28:19
no do pi... Neexistuje dat skusku z Programka. Na prvy termin sa clovek neuci a mu chyba 5 bodov na E. Na druhy termin sa uci poctivo cely den a napise na hovno ten test... Cisto pakaren toto.

ty si informatik?
brix will be shat

unnamed

nenasla by sa nejaka dobra dusa, ktora by bola tak mila a ochotna upnut otazky z tohto roku?  :'(
dakujem

puq

Luk1

za 10 eur ti upnem take dva pdfka, co ma dost malo ludi a nechcu ich moc zverejnovat a stamad sa davaju otazky na skusku, ked mas zaujem tak mi napis ss a poslem ti cislo uctu

Za slovensky narod bije mi srdce v hrudi.

unnamed

tie pdfka mam aj ja, ale nevyzera to moc aktualne

Ing. nemtom

preco C sa kazdy rok meni?
brix will be shat

dEVIANT

na to sa nema ucit...to musis chapat  :P
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

Tomek_MI

Quote from: Bc. nemtom on  27.06.2009, 06:30:35

ty si informatik?

Nie, ja som elektrotechnik. Paralelka D 4ver.

Ing. nemtom

to nevadi, ajtak sa ta skuska da spravit :P
brix will be shat

Tomek_MI

No urcite sa da urobit, ale ani za picu mi to nejde.