• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Elektrotechnika skuska

Started by Answer, 18.05.2009, 16:42:24

« predchdzajce - alie »

Dragoon17

Quote from: puq on  25.05.2009, 05:55:38
v utorok ma kamos s nim skusku po anglicky tak sa ho spytam :D urcite to bude sranda :D
dudas vie po anglicky?? sak on ani po slovensky newie poriadne  :evica:

Ing. nemtom

u nas na prednaske semtam daco povedal po anglicky, dost sranda bola
brix will be shat

Agamemnon

keby len po anglicky :D s radosťou prechádzal aj do ruštiny a nemčiny :D
All code is crap.

42

Ing. nemtom

brix will be shat

Gengar

ja som raz nemohol ked u nas na cviku zarval nieco v style: "hvrm snd nzrzmitlne ?!" :D:D
Saying that Java is nice because it works on every OS is like saying that anal sex is nice because it works on every gender.

mishelka

Quote from: Agamemnon on  25.05.2009, 23:43:31
keby len po anglicky :D s radosťou prechádzal aj do ruštiny a nemčiny :D
hej, jeho by asi urvalo keby sa nepredvadzal.. to bude nejaky komplex menejcennosti alebo co... :whacko:

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

dEVIANT

zdravim nemate info o hlavnom termine ci tam budu tiez priklady (ako na predtermine ) alebo budu formou testu??...
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

tino8

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

dEVIANT

Luk1

on ma na mysli 1. opravny termin

Za slovensky narod bije mi srdce v hrudi.

tino8

tak to bude na 100pro tak isto ako na normalnom termine...to znamena priklady. tusim ich bolo 6, a ziadna teoria

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

Dragoon17

mohol by prosim vas niekto hodit tu link na elektrotechniku...na ten dvojharok co mame mat , bo neviem to nikde  najst  ???

petocervik

Kybernetika a informačno-riadiace systémy 2. ročník

funes

nemate niekto nejake materialy na skusku z elektrotechniky??? skuste tu hodit neaky link na nieco ked mate... Dik  :beer1:

Vejjita

Vie niekto prosim napisat ake ulohy boli na skuskach doteraz ? viem ze nieco trojfazove bolo urcite.  ???

dEVIANT

Quote from: Vejjita on  19.06.2009, 23:34:47
Vie niekto prosim napisat ake ulohy boli na skuskach doteraz ? viem ze nieco trojfazove bolo urcite.  ???

poradim ti...nauc sa poriadne to co na cvikach...vsetky metody (KZ,MUN,MSP,MPZ,MS,theveninova veta - tieto veci trebalo aplikovat na jednosmerne obvody )...vztahy na vypocty Vykonu, potom samozrejme tie harmonicke veci...a ked vyratas aspon tie 3 priklady co nebudu extra tazke tak pri vyhodnoteni ti da dalsi taky lahsi a mas skusku :)

luffy

Kto si pameta cisla testov z pararelky D???? mam nejake sablony...keby pasovali tak elektrika skuska je formalita :P  :ropebanana: ale ked nebudu... bu

harpuna2

a nemohol by si tohodit niekde kde by sme mali aj my s toho ostatny nejaky uzitok ??
:thumbsup:

luffy

mal niekto taketo cisla testov? ak ano povedzte pararelku

93331
93468
46329
26829
????

kolko bolo vlastne otazok na teste???

Ja by som to aj zverejnil ale nemam presne odpovede, a nechce mi to dat kym nezistim ake cisla testov boli :'(

MasacreStN

na skuske boli 3 fazove 2 priklady klasicky vypocitat prud a potom bolo vypocitat nulove napatie ale toto s ami len zda nieco na ten sposob 2 otazky boli teoria 4-poly jedna otazka bola prevod signalu do rovnice dalsia otazka bola dlhe vedenia vypocitat na urcitom km odpor ci co to ... viac si nepamatam

paralelka C
haptaptapta

MasacreStN

haptaptapta

harpuna2

Quote from: MasacreStN on  21.06.2009, 19:58:53
nech sa vam paci materialy na skusku

http://www.bosteel.sk/stranka/ELEKTROTECHNIKA.rar

dufam ze pomozu
Dik kamo velmy zaujimave veci tam su  :thumbs-up:

MasacreStN

nemas zac :) ucil som sa 3F a 4-poly a skuska spravena
haptaptapta

luffy

E51  ;D ;D ;D ;D moje oblubene hodnotenie  :metal:

harpuna2

kuaaaaaa som vsadil na jeden test s odpovedami a som dotal daco ine taze nemam  >:(  opravak hej a nemate dakto bomby na spaldonovu ci uz daco take neni  ???