• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

MAT-predtermin

Started by Mestralx, 14.11.2014, 15:36:01

« predchdzajce - alie »

Mestralx

Zdravim,

vsimol som si, ze je moznost predterminu na matematiku I, mozem sa opytat co zvykne byt na skuske? Su niekde nejake vzorove otazky na skusku?

Dakujem.

paloSK

Musis napisat kto ta uci/prednasa.
:D

Mestralx

pani RNDr. Daniela Kravecová, PhD.  :).

paloSK

Aha, viem ktora, ale co dava na predtermine neviem, ale ona je nekonfliktna takze predpokladam ze nieco lahsie ako dava na normalnej. Pointa je opisat teoriu. Aspon dakedy bola...

Mestralx

jj je v poho.... ale kedze je to moja 'prva'skuska chcem vediet ako bude vyzerat atd :)

paloSK

Aha, no ja som ju nemal, ale spolubyvajuci byvali ju mal, uz ani neviem ako sa volal :D

lecter

Bude to vyzerat tak, ze prides, zrobis, odides.

Mestralx

tak diky za superskvelu odpoved, cakal som skor aky je pomer teorie/prikladov na co sa casto pytaju a tak, ale ty si mi pomohol, diky za snahu

lecter

paloSK

Quote from: Mestralx on  18.11.2014, 03:12:05
tak diky za superskvelu odpoved, cakal som skor aky je pomer teorie/prikladov na co sa casto pytaju a tak, ale ty si mi pomohol, diky za snahu
Dakedy bolo pol na pol, ale to sa mozno zmenilo za tie roky. a casto sa na predtermine "pytaju" na tie lahsie veci a potom na riadnom na tazsie..
Aj ked co je lahke a co je tazke ? Buša by vedel o tom hovorit..

program

Viem, že možno blbá otázka ale ako sa chodí na predtermín oblečený ? :D Lebo mám presne pred matikou telesnú a vážne sa mi nechce ísť v obleku :D

Rimbaud

Predtermín - tepláky
Riadny termín - oblek
Opravný termín - frak

:ropebanana:
Meat is Murder.

wqwq

:bannana_guitar: nikdy nebol naa skuske a boji sa, ake roztomile  :bannana_guitar:
BTW ako si dopadol nenapises ?