• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Cvikar Å evÄoviÄ (FYZ) / BuÅ¡a (MAT)

Started by Merrevick, 26.09.2012, 18:42:19

« predchádzajúce - ïal¹ie »

Merrevick

chcel by som sa opytat na tychto dvoch panov cvikarov kedze som zapocul par negativnych ohlasov  ;D je to s nimi az take zle? lebo v tom pripade sa radsej necham prelozit k niekomu inemu kym sa to este da  ;D
Hudba mi dáva to Äo mi život berie...

paloSK

Napis koho mas este na vyber, a niekoho uz spolu vyberieme.  :D
:D

veteran

Bušovci (aj mladší aj starší) sú v pohode. Len sa netreba flákať...

lecter

Quote from: veteran on  26.09.2012, 19:18:22
Bušovci (aj mladší aj starší) sú v pohode. Len sa netreba flákať...
ale starsi je ovela lepsi.

Rimbaud

Meat is Murder.

piton

"Iba život, ktorý žijeme pre ostatných, stojí za to." - Albert Einstein

apop

Stary busa je top co sa vysvetlovania tyka.

Merrevick

no tak este neviem vsetkych cviciach no zatial z MAT mozem zamenit za kravecovu a z FYZ za hospodara  ;D

spili

hospodár je v pohode , má ľudský prístup a vÅ¡etko pekne vysvetľuje ... a Å¡evÄoviÄ to radÅ¡ej ani nekomentujem :D:D:D

P3T077

A Äo presnejÅ¡ie si so Å evÄoviÄom užijeme? Zajtra s ním mám prvé cviká z fyz a neviem ako sa psychicky pripraviÅ¥, lebo vÅ¡etci tu o ňom píšete ako keby bol najhorší na Å¡kole, ale nikto nenapíše v Äom približne.

Merrevick

zacinam mat pocit z vasich prispevkov ze ked dnes pridem po cviku za sevcovicom ze chcem ist k inemu cvikarovi ze ma posle niekam (mam informacie ze to treba riesit z cviciacimi a nie cez studijne oddelenie) ;D

Merrevick

P3T077

A kto si? Zrejme sme mali viac cvik spolu :D daj fb

pinko

Sevcovic ta neposle nikam, praveze posobi milym dojmom.... a co som pocul ti aj milo odovzda plne napisanu pisomku s 0 bodmi

piton

"Iba život, ktorý žijeme pre ostatných, stojí za to." - Albert Einstein

Merrevick

no po tom co mi povedal dnes spolubyvajuci aky je hospodar pan urcite chcem k nemu prestupit. Ak sa to podari tak budem mat stvrtok dost vesely  ;D rano srandy s hospodarom a poobede prednaska so sobotom (dnes to bola supa, necakal som ze niekto tam ma zmysel pre humor)  ;D co sa tyka sevcovica dnes na mna zaposobil dojmom asi ako napisal Pinko. Jeho poznamka ze raz za cas napise na tabulu nieco naschval zle a ze o dva tyzdne povie ze tam bola chyba sa mi nepacila (nemam chut sa daco naucit a potom zistit ze to je na ...) Ale nebol problem, ked som po cviku za nim zasiel v pohode som sa dohodol este mi aj ukazal kde ma hospodar 'kabinet'. Uz len sa dohodnut s hospodarom a mam sa fasa.  ;D

xxx3

asi ti pokazim radost, ale Sobota vam dlho prednasat nebude :D O par tyzdnov sa vymeni s inym  br

paloSK

Quote from: xxx3 on  28.09.2012, 02:40:52
asi ti pokazim radost, ale Sobota vam dlho prednasat nebude :D O par tyzdnov sa vymeni s inym  br
Ale na druhej strane, bude potom na prednaskach menej ludi/smradu, a lepsie sa im bude dychat.

Merrevick

bohuzial hospodar ma plno  ak: co ja budem teraz robit so sevcovicom  bu

fakovnik

Fuha, no, asi sa ti bude treba aj uÄiÅ¥ teraz pri ňom    :P

Whoever said money can't buy happiness isn't spending it right.

paloSK

Quote from: fakovnik on  01.10.2012, 22:24:26
Fuha, no, asi sa ti bude treba aj uÄiÅ¥ teraz pri ňom    :P
Presne.  :D

A neplac, to setri slzy na konec semestra.

totaluser

Sefcovic je nahodou tazky pohodak

za laboratorny protokol ta zdrbe az kym nebude tip-top napisany a aj zapich dostanes, ak sa budes ucit a budes tomu aj rozumiet
cize konieckoncov bude skuska z FYZ celkom pohodka, kedze budes mat aspon aku taku predstavu o tom, co sa bralo cez semester (ak nie, tak ta skuskove uz trapit nemusi ;D)

Domino_666

Na Å evÄoviÄa veľký pozor, je straÅ¡ne nespravodlivý.
PrejsÅ¥ dá takmer každému (na prvý krát možno nie, ale keÄ budete opakovaÅ¥ tak ano), ale je hrozný pri opravovaní písomiek. Mal som vyrátané vÅ¡etko na 100% správne, ale nebol tam obrázok (k jasnému príkladu), tak mi Å¡krtol celý príklad, pretože "nechápe oznaÄeniu Äo tam mám a nieje to bez obrázka pravda". NieÄo v zmysle, že nebola znázornená gravitaÄná sila smerom dolu a aj keÄ som používal Fg tak to bolo proste zle. Bacha na to... StaÄí vynechaÅ¥ 1 krok vo výpoÄte a ak si to vÅ¡imne, tak Å¡krtne celý príklad. Ale na druhú stranu, viem o Älovekovi, Äo dokopy za semester mal pod 10b vrátane opravných zápoÄtov a zapísal mu aj tak minimálny zápich 21, priÄom tí, Äo napísali aj na 30b+ mali potom cca 21-23...

BuÅ¡a je... BuÅ¡a. Na MAT1 mi priÅ¡iel veľmi zlý, vysvetliÅ¥ síce ako tak vie, ale veľmi rýchlo, takže z toho je potom len bordel v hlave. Ale keÄ si zvyknete, tak je vcelku v pohode a vždy mi priÅ¡iel férový. Starší ma navyÅ¡e o Äosi mäkÅ¡ie srdce. Na matike proste musíte daÄo vedieÅ¥ a potom sa to už dá.

Domino_666

Quote from: eminkaa on  02.10.2012, 14:38:34
pokial nie ste v danom tyzdni jeho prva skupina, staci si najst niekoho zo skupin, co s nim maju cvika pred vami.
otazky zvyknu byt na kazdom cviku rovnake.

nespoliehal by som sa na to... vlastná skúsenosť