• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Zapis predmetov

Started by sitro, 09.06.2012, 01:45:12

« predchdzajce - alie »

Stormmast3r

Quote from: Cokyno on  18.06.2012, 15:27:35
nahodou uz to celkom frci!
btw ako je to z cudzim jazykom? musim si ho davat?
fascinuje ma ako mam 2 povinne volitelne predmety ale pri tom tlacitko na zapis mam iba pri jednom :DDD

ja mam na ZS 6 volitelnych a z toho mi ide zapisat len jeden povinny :D ked nepocitam spolocenske

branislav

mne okrem Databázových systémov ZS a Linux I LS išlo na všetko prihlásiť... blbá otázka: to som nestihol, alebo sa oni ešte nenahodili do MAISu?  ???
1.21 gigawatts? Great Scott!

Cokyno

akzoe co pisem z ludmi...jeden ma na vyber 3 PV ide mu zapisat na vsetky 3, ja napr mam 3 na vyber ide mi zapisat iba na 1....akoze velice zaujimave toto je
Lekvár je produkt šialenej myšlienky ako neurobiť zo všetkých sliviek slivovicu.

Stormmast3r

Quote from: Cokyno on  18.06.2012, 15:36:51
akzoe co pisem z ludmi...jeden ma na vyber 3 PV ide mu zapisat na vsetky 3, ja napr mam 3 na vyber ide mi zapisat iba na 1....akoze velice zaujimave toto je

mne nejde zapisat ani povinne ??

M4D4

veď počkajte chvíľu bože, toto nie je súťaž v tom, že kto prvý zapíše, tak dociká najďalej . . . odporúčam sa na to dnes vykašlať a zapísať si zajtra . . .

pawlo

Quote from: Cokyno on  18.06.2012, 15:27:35
fascinuje ma ako mam 2 povinne volitelne predmety ale pri tom tlacitko na zapis mam iba pri jednom :DDD

Aspoň nie som sám, ja nemám tlačidlo pri jednom povinnom predmete...

genie

"Any fool can use a computer.  Many do."

Rimbaud

Aj mne už ide ale mám otázku: Ked budem mať opravnú z elektra až 28. (díky Dudi) tak si ho teraz asi nemám zapísať na budúci letný semester či ?
Meat is Murder.

Tren

Quote from: Informatik on  18.06.2012, 19:05:16
Aj mne už ide ale mám otázku: Ked budem mať opravnú z elektra až 28. (díky Dudi) tak si ho teraz asi nemám zapísať na budúci letný semester či ?
nie, zapises az potom ked nezrobis nahodou

Waterboy

Zdravím, chcem sa len informovať o tých povinne voliteľných predmetoch, som prvák idem do druhého ročníka a mám 4 povinné predmety a potom mám 3 povinne voliteľné predmety + tam mám na výber spoločenské vedy, no a kedže povinné predmety mám 4 a každý je za 6 kreditov tak mi stačí si vybrať iba jeden z povinne voliteľných predmetov ktorý je za 6 kreditov a na spoločenské vedy sa nemusím potom vôbec prihlasovať?
A ešte som sa chcel spýtať či by mi vedel niekto poradiť, že ktorý z týchto povinne voliteľných predmetov je taký že ľahký :D Meranie v elektroenergetike, Projektovanie v elektroenergetike, Svetelná technika. Štúdijný odbor som energetika. :)

M4D4

Quote from: Waterboy on  22.06.2012, 23:23:48
Zdravím, chcem sa len informovať o tých povinne voliteľných predmetoch, som prvák idem do druhého ročníka a mám 4 povinné predmety a potom mám 3 povinne voliteľné predmety + tam mám na výber spoločenské vedy, no a kedže povinné predmety mám 4 a každý je za 6 kreditov tak mi stačí si vybrať iba jeden z povinne voliteľných predmetov ktorý je za 6 kreditov a na spoločenské vedy sa nemusím potom vôbec prihlasovať?
A ešte som sa chcel spýtať či by mi vedel niekto poradiť, že ktorý z týchto povinne voliteľných predmetov je taký že ľahký :D Meranie v elektroenergetike, Projektovanie v elektroenergetike, Svetelná technika. Štúdijný odbor som energetika. :)

V období od 2. rok ZS do 2. rok ZS je potrebné sa zapísať na 5 predmetov.
V období od 2. rok ZS do 2. rok ZS je potrebné sa zapísať na 4 P predmety, 1 PV predmet, 0 V predmetov.

Čiže si vyberieš Projektovanie v elektroenergetike (PvEE) alebo Svetelná Technika (ST) alebo Spoločensko-vedný predmet, stačí jedno z toho, proste dokopy ti musí vychádzať 30 kreditov (5 predmetov). Ak ťa štúdium veľmi nezaujíma (ergo nechceš sa dozvedieť niečo z tých dvoch ostatných predmetov), tak si vyber spoločensko-vedný predmet (odporúčam Etiku - urobíš jednu prezentáciu a test na konci spraví aj cvičená opica s alergiou na banány).

Tren

Quote from: M4D4 on  23.06.2012, 04:37:25

V období od 2. rok ZS do 2. rok ZS je potrebné sa zapísať na 5 predmetov.
V období od 2. rok ZS do 2. rok ZS je potrebné sa zapísať na 4 P predmety, 1 PV predmet, 0 V predmetov.

Čiže si vyberieš Projektovanie v elektroenergetike (PvEE) alebo Svetelná Technika (ST) alebo Spoločensko-vedný predmet, stačí jedno z toho, proste dokopy ti musí vychádzať 30 kreditov (5 predmetov). Ak ťa štúdium veľmi nezaujíma (ergo nechceš sa dozvedieť niečo z tých dvoch ostatných predmetov), tak si vyber spoločensko-vedný predmet (odporúčam Etiku - urobíš jednu prezentáciu a test na konci spraví aj cvičená opica s alergiou na banány).
je sice pekne ze si mu poradil ale si mu vobec nepomohol, kedze enegretici maju spol. vedny predmet za 2Kr.  :) , zial bohu ani ja ti neviem poradit ci ti stacia 4povinne (24Kr.) + 1 PV (6Kr.) .. alebo treba pripojit aj jeden spolocensko vedny za 2Kr. a budes mat 32Kr. za semester. udane je len minimum a to 18Kr. do dalsie semestera respektive 36Kr. do dalsieho rocnika. skus kuknut este Archiv, alebo cez vyhladavanie, gl  :)

Zomrieš hlúpy

Keď chceš zadarmo predmet tak jednoznačne projektovanie v elektroenergetike :) Na cvičenia sa chodí dobrovoľne ( u nás nikto nechodil :D ) a Ilenin je v pohode ... Ostatné predmety neviem ti povedať ... Ale tak ti poviem, že projektovanie ti nedá nič, radšej by som volil buď meranie alebo svetelnú... 

Tren

este mu porad ci si musi zapisovat spolocenskovedny prdmet kedze je PV alebo nemusi

Zomrieš hlúpy

Quote from: Tren on  25.06.2012, 05:06:19
este mu porad ci si musi zapisovat spolocenskovedny prdmet kedze je PV alebo nemusi

Nemusí, stačí zapísať jeden odborný ...

pawlo

Chlapi, neviete mi poradiť u koho mám reklamovať ak mi neide zapísať povinný predmet? Konkrétne - číslicové elektronické systémy v letnom semestri. Nie je tam vôbec tlačidlo. A pri tom predmete mám červený trojuholník - nezapísaný povinný predmet.

Vďaka.

DarthVader

Quote from: Jotrew on  13.06.2012, 17:49:45
Aplikované programovanie v prostredí Windows na HI. Vie niekto co je to za predmet? Pozeram na tie predmety na LS a nic ma tam velmi z tej ponuky nezaujalo... bu

to je C#, vcelku nenarocnej urovne... (na Ecko trebalo na skuske vytvorit jednu triedu pre predstavu :D )

DarthVader

Quote from: genie on  13.06.2012, 17:48:41
Quote from: DarthVader on  13.06.2012, 14:45:50
Quote from: genie on  12.06.2012, 23:28:55
http://people.tuke.sk/jan.paralic/prezentacie/RaL/rl03.htm
nie je to az take strasne ako to vyzera  :)

ralko si nedavat v ziadnom pripade... ja som si dal a fakoval som az kym som nespravil skusku... cvika su otrasne, prednasky o nicom a napln predmetu no akoze wtf.  ???

a co ste robili ako zadanie alebo ake ste mali podmienky na zapocet? lebo ked som to mala ja, tak to bolo celkom v pohode. ako pristup niektorych cviciacich otrasny, ale pre mna to bol predmet z kategorie pomerne lahko zvladnutelnych

my sme teraz mali dve pisomky na zapocet za 40b ale som bol rad ze som mal 21...

genie

Quote from: DarthVader on  28.06.2012, 04:42:36
Aplikované programovanie v prostredí Windows na HI. Vie niekto co je to za predmet? Pozeram na tie predmety na LS a nic ma tam velmi z tej ponuky nezaujalo... bu

to je C#, vcelku nenarocnej urovne... (na Ecko trebalo na skuske vytvorit jednu triedu pre predstavu :D )
to aj HI? :D neverim :D prezili vsetci? :D

Quote from: DarthVader on  28.06.2012, 04:43:27
Quote from: genie on  13.06.2012, 17:48:41
Quote from: DarthVader on  13.06.2012, 14:45:50
Quote from: genie on  12.06.2012, 23:28:55
http://people.tuke.sk/jan.paralic/prezentacie/RaL/rl03.htm
nie je to az take strasne ako to vyzera  :)

ralko si nedavat v ziadnom pripade... ja som si dal a fakoval som az kym som nespravil skusku... cvika su otrasne, prednasky o nicom a napln predmetu no akoze wtf.  ???

a co ste robili ako zadanie alebo ake ste mali podmienky na zapocet? lebo ked som to mala ja, tak to bolo celkom v pohode. ako pristup niektorych cviciacich otrasny, ale pre mna to bol predmet z kategorie pomerne lahko zvladnutelnych

my sme teraz mali dve pisomky na zapocet za 40b ale som bol rad ze som mal 21...
my sme mali aj pisomku aj zadanie a pre mna to bol jeden z najeasy predmetov...

Stormmast3r

Quote from: DarthVader on  28.06.2012, 04:42:36

Tak to si asi dam :D

Stormmast3r

Ešte otázka....Ralog alebo Operačnu analyzu(prof. RNDr. Ján Plavka, CSc.)? Predbežne som si zapisal OA....

Jotrew

Operačná analýza- to bude nejaka matematika IV, len to ma iny nazov aby to zaujalo asi :D

genie

je to matika :D ale vraj nie tazka