• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

UPS zadanie - HTML stránka

Started by ercole, 19.11.2011, 22:42:57

« predchdzajce - alie »

ercole

Zdravím. Pracujem práve na zadaní ktoré ma byť v CSS a pár veci mi nieje jasných. Celý kód musí byť napísaný v index.html?

Čiže: omega.tuke.sk/student/meno.priezvisko/   alebo  omega.tuke.sk/student/meno.priezvisko/upsweb.css  ? Ma byť na konci adresy prípona .html alebo .css, ak to má byť v kaskádovom štýle?
Elektroenergetika - 1. ročník

ultimate

.html  ... alebo aj ked zadas len ...meno.priezvisko/   tak si to samo najde ten index.html a zobrazi ti stranku

.css su len kaskadove styly, formatovanie stranky, to ako ma stranka vyzerat, velkost textu, farba, odsadenie atd.

a ano, kod musi byt napisany v index.html ale kaskadove styly zvlast v druhom subore, napr. style.css (ak je takato poziadavka v zadani) .. ale je to prehladnejsie takto zvlast

ercole

Vedel by niekto ako má zadanie vyzerať v tlačenej forme? Cvičiaci nám to nepovedal.
1. Titulná strana; 2. HTML kódy všetkých podstránok vrátane úvodu; 3. Screenshot úvodnej strany.

Takto nejako?

fakovnik

Hej. Nič viac už sa ani vytlačiť nedá :)
A keď vám nepovedal možno ani netreba tlačiť. Aspoň mi sme nemuseli sa mi zdá.

Whoever said money can't buy happiness isn't spending it right.

ercole

Treba vytlačiť, ale nepovedal ako to má vyzerať v tlačenej forme. Alebo možno povedal, ale nikto z 23 ľudí to nepočul
Vďaka :)

Wolfdale

My sme to mali tak, ze mali sme do dokumentacie dat zdrojaky vsetkych stranok co mame(aj kaskadovy styl) + screenshoty.

Ešte sme to nedokončili celkom, ale takmer sme už začali.

ercole

rovnako som to spravil aj ja, ale dal som iba jeden screenshot úvodu

provasik

Quote from: ercole on  19.11.2011, 22:42:57
Zdravím. Pracujem práve na zadaní ktoré ma byť v CSS a pár veci mi nieje jasných. Celý kód musí byť napísaný v index.html?

Čiže: omega.tuke.sk/student/meno.priezvisko/   alebo  omega.tuke.sk/student/meno.priezvisko/upsweb.css  ? Ma byť na konci adresy prípona .html alebo .css, ak to má byť v kaskádovom štýle?

Nemusi, index.htm je meno stranky ktora sa zobrazi ako prva ked napises to ...student/meno/priezvisko... inac tam mozu byt aj stranky s inym menom...

ricco102831

cawte prvaci......tu mate nejake veci z UPS ked ich este nahodou nemate.....mozno sa vam zidu :)

http://ricco.tym.sk/index.php?page=tuke