• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Nemam zapocet z telesnej?

Started by Lulu~, 14.12.2011, 05:46:02

« predchdzajce - alie »

Lulu~

Zdravim, co sa robi ked som  nedostala zapocet z telesnej? Prenasa na buduci semester alebo su z toho nejake vaznejsie nasledky? (kredity z telesnej nie su, tak si neviem velmi predstavit ake, ale tuke dokaze vzdy prekvapit ;) )

Tren

do konca Bc. musis mat absolvovane 2semestre Tv, je jedno kedy. zapises si o rok..alebo v buducom semestri

ApokalypS

jak nemozes mat zapich z telesnej?!? :ohmigod: neprestavate ma prekvapovat..
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

paloSK

Quote from: ApokalypS on  14.12.2011, 19:40:42
Napr. moji dvaja spoluziaci nemaju tiez. Co ta na tom udivuje ? Nie kazdy ma tolko casu aby mohol chodit na telesnu.
:D

ppeess

Quote from: paloSK on  15.12.2011, 01:41:12
Napr. moji dvaja spoluziaci nemaju tiez. Co ta na tom udivuje ? Nie kazdy ma tolko casu aby mohol chodit na telesnu.
To je skor lenivost ......

Tren

tak sa zapiste na externe studium ked nemate cas na skolu  :)

fakovnik

Tak je rozdiel nemať čas na telesnu a nemať čas na školu že  :D

Whoever said money can't buy happiness isn't spending it right.

Ing. nemtom

zaujimave ze na ostatne predmety cas je
brix will be shat

Lulu~

Vdaka Tren, to som chcela pocut  :)
A k tomu zapoctu, chybala som na styroch hodinach (namiesto troch povolenych) a naivne som si myslela ze mi to profka odpusti. Ale ocividne kedze si "nepamata moju tvar" a nebola som na akejsi dobrocinnej aerobik akcii zaciatkom semestra (wtf) ziaden zapocet si nezasluzim.  >:( nemusela som sa s tym ani trapit

Tren

mala si si niekde nahradit inde, mozno by nebol problem alebo jej slubit ze na letny si zapises Tv zase ku nej a od-aerobikujes si to  :)

Lulu~

najvtipnejsie je ze ja som nechodila na aerobik  :D  :D
a v 13. tyzdni je uz asi neskoro nahradzat, navyse ona mi povedala ze mi ho proste neda. A potom zavrela mi dvere pred nosom. Taka mila osoba, uz ju v zivote nechcem vidiet...
(nieto este cely jeden semester :P)

Tren

no v 13. sa uz nemoze nahradzovat aj keby si stihala .. ak dobre si pametam

DarthVader

Quote from: Tren on  14.12.2011, 05:53:41
do konca Bc. musis mat absolvovane 2semestre Tv, je jedno kedy. zapises si o rok..alebo v buducom semestri

odkedy dva semestre...

DarthVader

a fakt dva... mno podla mna by mohla byt TV kludne aj v kazdom semestri povinna a ak nie aspon volitelna

Tren

Quote from: DarthVader on  15.12.2011, 04:23:21
a fakt dva... mno podla mna by mohla byt TV kludne aj v kazdom semestri povinna a ak nie aspon volitelna
no zase neprehanajme, niektori sportuju aj dobrovolne vo volnom case  :) a nepotrebuju povinnu Tv na donutenie vykonavania akej takej sportovej aktivity ( lol aka veta  :D )

paloSK

Quote from: Ing. nemtom on  15.12.2011, 03:29:48
Za ostatne predmety su kredity. (su prioritnejsie)

Tren

Quote from: paloSK on  15.12.2011, 04:34:36
davno to malo tusim 2 kr. keby zase malo 2 tak co by ti to pomohlo? ked ostatne mas 6kr. predmety a na uspesne ukoncenie semestra ti treba 18..hoci ako kalkulujes su to 3 predmety..taze ci 0 alebo 2 mas jedno ( a 6kr. mat za to nikdy nebudes ) takze to mas podla mna v konecnom dosledku jedno  :) ked mas iny nazor tak rad si ho precitam  ;)

paloSK

Quote from: Tren on  15.12.2011, 04:37:29
Quote from: paloSK on  15.12.2011, 04:34:36
davno to malo tusim 2 kr. keby zase malo 2 tak co by ti to pomohlo? ked ostatne mas 6kr. predmety a na uspesne ukoncenie semestra ti treba 18..hoci ako kalkulujes su to 3 predmety..taze ci 0 alebo 2 mas jedno ( a 6kr. mat za to nikdy nebudes ) takze to mas podla mna v konecnom dosledku jedno  :) ked mas iny nazor tak rad si ho precitam  ;)
Hi hi, tu neide o to ze mam iny nazor, tu ide o to ze moji dvaja kolegovia mali iny nazor.
Ja mam tv spravene.

ApokalypS

presne to ma na tom udivuje, ako clovek nemoze mat zapich z telesnej..
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

paloSK

Quote from: ApokalypS on  16.12.2011, 19:07:21
presne to ma na tom udivuje, ako clovek nemoze mat zapich z telesnej..
No aj mna trochu, ale si zober ze ludia su rôzny, kazdy ma ine priority, dost ludi popri skole pracuje atd.