• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Skúška z FYZ,UPS,ZIM

Started by Rimbaud, 23.12.2011, 23:21:57

« predchdzajce - alie »

pawlo

Chlapy nevie náhodou ako to bude u pána Olčáka? Príklady aj teória? Či len teória? Na prednáške nič nespomínal. Bol som na každej.

ppeess

Quote from: pawlo on  16.01.2012, 00:08:12
Chlapy nevie náhodou ako to bude u pána Olčáka? Príklady aj teória? Či len teória? Na prednáške nič nespomínal. Bol som na každej.
Ked som ja mal fyziku tak Olcak daval len teoriu ......

jv1460

My sme pisali v piatok fyziku.B2 paralelka od Hlavacovej.boli 3 priklady - 1 uhlova rychlost 2 daco so silou 3 harmonicke kmity ale take priklady co sme pocitali na cviceniach asi aj take iste cisla.
a z teorie bolo 8 otazok - intenzita grav.pola
                                        1 termodynamicky zakon
                                        2 newtonov zakon
                                        Ek telesa otacajuceho sa okolo osi
                                        Kmity 
                                        Daco s idealnym plynom(velmi dlhe zadanie ulohy)         
                                        Zavislost zrychlenia a drahy alebo rychlosti z tej kapitoly daco
skuska sa da spravit ked sa naucite a aj podla toho kolko mate zo zapoctu bodov a dozor dost shit 1 chlap cely cas vzadu hore stal sem tam sa presiel a zena dole vpredu si citala dajaky bulvar                                   

Rimbaud

Quote from: iren2118 on  15.01.2012, 23:59:27
Quote from: Tren on  15.01.2012, 23:46:23
nejak malo vas tu chodi prvakov..
tak vies odkedy existuju fb skupiny, ludia su lenivi   am

Tak to je  :(  Tak ste ma prehovorili aby som sa neučil len z výcucu bo chcem AAAAAAA !!!  bu  ;D
Meat is Murder.

Rimbaud

a čo sa týka fyziky tak my sme mali s Gibovou odvodiť moment hybnosti pri rotačnom pohybe stavovú rovnicu pre izobarický dej a vetu o kinetickej energii .... + v príklade trebalo odvodiť maximálnu rýchlosť a maximálne zrýchlenie pri kmitaní. (okrem toho momentu hybnosti nič nebolo v skryptách takže som sa poriadne do**bal s prepáčením  bu azda budem mať to E  :'( )
Meat is Murder.

iren2118

Quote from: Informatik on  16.01.2012, 00:51:28
a čo sa týka fyziky tak my sme mali s Gibovou odvodiť moment hybnosti pri rotačnom pohybe stavovú rovnicu pre izobarický dej a vetu o kinetickej energii .... + v príklade trebalo odvodiť maximálnu rýchlosť a maximálne zrýchlenie pri kmitaní. (okrem toho momentu hybnosti nič nebolo v skryptách takže som sa poriadne do**bal s prepáčením  bu azda budem mať to E  :'( )
ja sa zacinam naozaj tesit na piatok   :metal:

veteran

Quote from: ppeess on  16.01.2012, 00:13:51
Quote from: pawlo on  16.01.2012, 00:08:12
Ked som ja mal fyziku tak Olcak daval len teoriu ......
Minulý rok dal Olčák aj po jednom príklade do každej skupiny. Brutálne ťažký  ;D Tuším, že niečo so zrýchlením, na základný vzorec.

xxx3

ja mam taky pocit ze som mal 2 priklady nie jeden

ercole

Je tu niekto kto mal minulého roku skúšku z FYZ pri Kašsovicovej? Aké dáva príklady? Má ostrý zrak? Koľko pomocníkov si berie na skúšku za účelom dozoru? Píšem v PK2_AF kde sme 49 prihlásených z kapacity 80
Elektroenergetika - 1. ročník

robo7691

ja som s nou mal. Boli tam traja a jeden stal cely cas nadomnou. Skusku dala v pohode, 2 priklady a teoria dajaka. Ucil som sa len teoriu mal som dobry zapich sa mi zda ze skoro full.

ppeess

Quote from: robo7691 on  18.01.2012, 20:52:38
...........mal som dobry zapich sa mi zda ze skoro full.
:D

Wolfdale

Quote from: xxx3 on  17.01.2012, 17:38:43

tiez si tak pamatam, ze 2 priklady a 2 teoreticke otazky

Ešte sme to nedokončili celkom, ale takmer sme už začali.

ercole

No super, pre zmenu my máme 3 príklady, 6 definícií a 3 odvodenia. Pričom je povinnosť mať aspoň 4 definície správne.

veteran

Quote from: Tux on  18.01.2012, 21:50:28
Quote from: xxx3 on  17.01.2012, 17:38:43

tiez si tak pamatam, ze 2 priklady a 2 teoreticke otazky
Je to možné... Pamäť už neslúži tak, ako voľakedy :D :D :D

ercole

Patto13

Quote from: jv1460 on  16.01.2012, 00:30:20
My sme pisali v piatok fyziku.B2 paralelka od Hlavacovej.boli 3 priklady - 1 uhlova rychlost 2 daco so silou 3 harmonicke kmity ale take priklady co sme pocitali na cviceniach asi aj take iste cisla.
                                        1 termodynamicky zakon
                                        2 newtonov zakon
                                        Kmity 
skuska sa da spravit ked sa naucite a aj podla toho kolko mate zo zapoctu bodov a dozor dost shit 1 chlap cely cas vzadu hore stal sem tam sa presiel a zena dole vpredu si citala dajaky bulvar                                 
Myslis ze ked my snou piseme teraz stredu tak budu tie iste otazky?...A ako je bodove rozlozenie kolko za priklady a kolko za teoriu?

ercole

pawlo

Už aj Olčákovci majú výsledky.

Tákže ZS je úspešne za mnou a hurá do Letného semestra s čistým štítom.  br

Rimbaud

Quote from: pawlo on  23.01.2012, 18:55:12
Už aj Olčákovci majú výsledky.

Tákže ZS je úspešne za mnou a hurá do Letného semestra s čistým štítom.  br

This is SPARTA ! :D Gratulujem  :)
Meat is Murder.

jv1460

Quote from: Patto13 on  23.01.2012, 12:00:22
Quote from: jv1460 on  16.01.2012, 00:30:20
                                        1 termodynamicky zakon
                                        2 newtonov zakon
                                        Kmity 
Myslis ze ked my snou piseme teraz stredu tak budu tie iste otazky?...A ako je bodove rozlozenie kolko za priklady a kolko za teoriu?

za priklady bolo 20 bodov a za teoriu 40 bodov.....v teorii bola 1 uloha za 8 bodov 1 za 4 body 1 za 2 body a ostatne po 6 a 7 bodov
podla mna take iste ulohy nebudu.....ale potom neviem co na opravnom chce dat.....nevie niekto poradit co uz pri inej na opravny bol??