• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

rozdiel cvič. numerické, cvič. laboratórne a seminár

Started by d2d, 20.01.2012, 22:47:28

« predchdzajce - alie »

d2d

Dobrý deň,
         aká je rozdiel medzi numerickými cvičeniami, cvičeniami laboratórnymi a seminármi?
Ďakujem za odpoveď.

sulo

Teoreticky:
cvičenia numerické - ráta sa príklady
cvičenia laboratórne - s PC, prípadne merania
seminár - bez PC a bez rátania príkladov

Rimbaud

Takže na seminároch z elektro nebudeme robiť nič ?  :bannana_guitar:
Meat is Murder.

pawlo

Keď tam nič nebudeme robiť tak sa hlboko sklamem.  >:(

Rimbaud

Meat is Murder.

iren2118

veteran

Minulý rok sa na cvičeniach z elektrotechniky len počítalo, počítalo, no a ešte sa počítalo  ;D  :laugh:

iren2118

Rimbaud

Meat is Murder.

Tren

to sa len tak vola ze seminar, pocitat budete v jednom kuse na elektre :)

veteran

Quote from: iren2118 on  21.01.2012, 12:18:01
cize ziadne merania?  bq aspon daco  :D :D :D
Nie, len počítanie (od polky semestra s komplexnými číslami). Odporúčam si vopred zháňať kalkulačku, čo vie rátať KČ :) No a prepodkladám, že účasť na prednáškach bude bodovaná - pripravte sa na prikladanie ISICu k čítačke na začiatku a konci každej prednášky. Ale už len kvôli tým 10 bodom sa oplatí na tie prenášky chodiť.

iren2118

hmm ja som bola v tom, ze body za prednasky uz nie su na ziadnom predmete... cize elektro je vynimka??? :o

veteran

Quote from: iren2118 on  21.01.2012, 14:04:34
hmm ja som bola v tom, ze body za prednasky uz nie su na ziadnom predmete... cize elektro je vynimka??? :o
Kedysi boli prenášky bodované a bolo to nariadenie "z hora" - z dekanátu. To sa minulý rok zrušilo a príp. udeľovanie bodov za účasť na prednáškach je na zvážení katedry zabezpečujúcej výuku predmetu. KTEEM to zvážila tak, že body za prednášky dáva - tak to bolo minulý rok na ZEI i ET. Predpokladám, že tento rok to nebude ináč ;) Alebo ste na ZEIku tento rok nemali bodované prednášky?

ercole

Quote from: veteranAlebo ste na ZEIku tento rok nemali bodované prednášky?
Nie nemali.
Elektroenergetika - 1. ročník

Tren

Quote from: veteran on  21.01.2012, 14:09:46
Kedysi boli prenášky bodované a bolo to nariadenie "z hora" - z dekanátu. To sa minulý rok zrušilo a príp. udeľovanie bodov za účasť na prednáškach je na zvážení katedry zabezpečujúcej výuku predmetu. KTEEM to zvážila tak, že body za prednášky dáva - tak to bolo minulý rok na ZEI i ET. Predpokladám, že tento rok to nebude ináč ;) Alebo ste na ZEIku tento rok nemali bodované prednášky?
este by trebalo upresnit zebody za prednasky daval len jeden prednasajuci..pan Kováč

veteran

Quote from: Tren on  21.01.2012, 14:14:23
este by trebalo upresnit zebody za prednasky daval len jeden prednasajuci..pan Kováč
A síce hej, to je pravda. A v ZS boli body za ZEI u Tomčíkovej a Kaňucha.

Tren

Quote from: veteran on  21.01.2012, 14:16:03
Quote from: Tren on  21.01.2012, 14:14:23
A síce hej, to je pravda. A v ZS boli body za ZEI u Tomčíkovej a Kaňucha.
ano , Balogh nedaval :)

Michal29

No len nie skusia dat eletro povine .. Stredu rano o 7:30 to im tam budem chodit v rozbitom stave a spat .. som toho nazoru ze ked student si mysli ze mu prednska nepomoze .. napr tohto roku Fyzika kde som bol asi raz . lebo niektore prednasky a dokonca aj cvicenia tak znechutia predmet popripade jednoduche veci zlozito vysvetluju zeby som sa ich sam skor a lepsie naucil ..

M4D4

ono na elektre sa nič nemeria, tam sa len počíta, neskôr budete hromadne kupovať kalkulačky, čo vedia počítať komplexné čísla (ako kolega spomínal) . . . ale ono ak to bude ako minulý rok, tak prednášky vám budú v podstate na nič, pretože na cvikách budete preberať presne to isté, čo na cvikách, akurát to budete cvičiť viac a do podrobna (a to je aj obsah celej skúšky a zápočtu, nepamätám sa, žeby tam bola nejaká teória, ak aj hej, tak málo bodovaná) . . . a čo sa týka prednášok, Kováč prednášky bodoval a elektro pre slabšie chápajúcich môže byť celkom sranda, preto prednášky odporúčam, ale iba kvôli bodom, aj keď Kováč neprednáša zle, ale skoro ráno vnímať prednášku, no viete svoje ;-) . . . na bodované prednášky odporúčam chodiť, aj keď si tam pôjdete len pospať (to sú tie väčšinou o 7:30 v noci) . . . . potom neskôr sami posúdite, že na ktoré prednášky sa oplatí chodiť a na ktoré zbytočne ;-)

darkoooooo

Quote from: Tren on  21.01.2012, 13:22:27
to sa len tak vola ze seminar, pocitat budete v jednom kuse na elektre :)
bu
presne tak ...len a len priklady..nic ine