• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Programovanie

Started by skorec1, 17.02.2012, 18:34:28

« predchdzajce - alie »

iren2118

Quote from: tommmy on  09.04.2012, 19:28:50
Takže zo sveta môže načítať len jednu značku, áno ?
Na jednej pozicii ano.

ApokalypS

Quote from: clovek55 on  09.04.2012, 04:26:26
Vedel by mi niekto pomoct s tymto? Celkom tomu nerozumiem a budem Vam vdacny.
..
ak uz mas vytvoreny enumeracny typ Boolean, tak pri vracani hodnot zo sensorov, ale aj inde, nahradis nulky a jednotky hodnotami true alebo false, tak si to pochopil a tak by to malo byt spravne
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

kisko

Ale je to v netbeans pohodlnejšie a budeme aj v ďalšom ročníku v tom robiť, tak je to aj lepšie ;)

tommmy

Neviete ako je to s tými komentármi ? Mám komentovať úplne všetko ? Bude to stačiť tak, ako to mám na obrázku ? ďakujem
http://imageshack.us/f/849/karel.jpg/

Wolfdale

Áno, stačí to takto.

Ešte sme to nedokončili celkom, ale takmer sme už začali.

Corleone

Ako to vlastne je? Ked odovzdam karla a nahodou budem mat nad 60% tak nemam zapocet? Cize sokoban uz ani nemusim robit?

Wolfdale

Áno. Jedna z podmienok:
"Vypracovanie dvoch zadaní podľa požiadaviek. Hodnotenie zadaní je spolu 0 bodov. (Zadanie je povinnou súčasťou pre získanie zápočtu!)"

ApokalypS

s tymi percentami to hadam tak nie je.. ak budem mat 90 alebo az 100%, vtedy mi ho neuznaju a mam smolu.. no ak by bolo tak, ako pises ty, tak tam sa pise, ze by mi ho dali opravit, ale -5 bodov

http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Wolfdale

Tak neviem, či sa s Tebou budú kebať, keď tam zasvieti 78%.

Rimbaud

Quote from: ApokalypS on  15.04.2012, 04:59:05
s tymi percentami to hadam tak nie je.. ak budem mat 90 alebo az 100%, vtedy mi ho neuznaju a mam smolu.. no ak by bolo tak, ako pises ty, tak tam sa pise, ze by mi ho dali opravit, ale -5 bodov

Ked ti ho dajú "opraviť", odkial budeš vedieť ktoré časti máš rovnako ako niekto iný ? :O
Meat is Murder.

ApokalypS

to uz vies ty sam, ked si to skopiroval az na take velke percento.. ja by som dal prerobit cele a poriadne

robo7691

Ide vam moodle? Resp. Kurz programovanie????

Tren

Quote from: ApokalypS on  15.04.2012, 15:39:24
to uz vies ty sam, ked si to skopiroval az na take velke percento.. ja by som dal prerobit cele a poriadne
a aky to ma vyznam? ked odovzda skopceny zdrojak tak tym dokazuje ze nie je schopny to zadanie urobit sam, das mu ho prerobit aby doniesol to o tyzden? pocas tyzdna ho osvieti alebo nadobudne take vedomosti aby to prerobil z 90%+ zhody?..to nema vyznam, len v tom pripade ze niekto nestiha zadanie a s tymto ziska nejaky ten tyzden, podla mna

iren2118

Quote from: robo7691 on  15.04.2012, 15:51:29
nejde, spadlo im to  :D Inak, ja tiez pochybujem, ze by kazdemu so zhodou mensou ako 80-90% vracali na prerobenie  ;D Skor je to asi myslene na to, ked niekomu nejaka cast logicky nefunguje, nestihol vcas a pod...

paloSK

Quote from: iren2118 on  15.04.2012, 16:25:20
nejde, spadlo im to  :D Inak, ja tiez pochybujem, ze by kazdemu so zhodou mensou ako 80-90% vracali na prerobenie  ;D Skor je to asi myslene na to, ked niekomu nejaka cast logicky nefunguje, nestihol vcas a pod...
Nechcem vas strasit, ale oni vam to s takou zhodou rovno neuznaju ... nic vam nebudu vracat.  ;)
:D

iren2118

Quote from: paloSK on  15.04.2012, 16:30:08
Quote from: iren2118 on  15.04.2012, 16:25:20
Nechcem vas strasit, ale oni vam to s takou zhodou rovno neuznaju ... nic vam nebudu vracat.  ;)
Ved jasne, ale aj na cvikach nam vraveli, ze kto to robil sam, zhoda je cca tych 15-20%. Takze nemyslim, ze je dovod na stres  :P

iren2118

Quote from: robo7691 on  15.04.2012, 16:34:56
Ako je to s prenasajucimi? Tento predmet prenasam, a pred rokom som to nemusel dat ani na zhodu lebo polke skupine to cviciaci neuznal... kedze je v prechode alebo co... Programovat velmi neviem pomahal som si tym tutorialom... Akoze pre nejake sproste programovanie, o ktore v dalsom studiu ani nezakopnem lebo to nie je v osnovach mojho odboru vyletim ????
s takym pristupom?  ??? mozno...

Tren

Quote from: robo7691 on  15.04.2012, 16:34:56
Ako je to s prenasajucimi? Tento predmet prenasam, a pred rokom som to nemusel dat ani na zhodu lebo polke skupine to cviciaci neuznal... kedze je v prechode alebo co... Programovat velmi neviem pomahal som si tym tutorialom... Akoze pre nejake sproste programovanie, o ktore v dalsom studiu ani nezakopnem lebo to nie je v osnovach mojho odboru vyletim ????
no ano, zial ked neurobis tak vyletis, ale toto mozes povedat aj na fyziku ci elektro, naco bude fyzika alebo elektrotechnika nejakemu programatorovi z info. a aj opacne programko nejakemu elektroenergetikovi  :)

Rajo

dokumentácia stači aby bol vygenerovyný doxygen alebo treba písať aj to pdf-ko so stručným popisom funkčnosti, chybove hlášky atd atd ?

iren2118

Quote from: Rajo on  15.04.2012, 17:06:55
dokumentácia stači aby bol vygenerovyný doxygen alebo treba písať aj to pdf-ko so stručným popisom funkčnosti, chybove hlášky atd atd ?
asi treba aj to pdf-ko, ked to tam vyslovene napisali (aspon ja som odovzdavala aj s tym)

ApokalypS

Quote from: Tren on  15.04.2012, 15:52:00
a aky to ma vyznam? ked odovzda skopceny zdrojak tak tym dokazuje ze nie je schopny to zadanie urobit sam, das mu ho prerobit aby doniesol to o tyzden? pocas tyzdna ho osvieti alebo nadobudne take vedomosti aby to prerobil z 90%+ zhody?..to nema vyznam, len v tom pripade ze niekto nestiha zadanie a s tymto ziska nejaky ten tyzden, podla mna
ak odovzda komplet cely okopceny, tak dovi-dopo, niet sa o com bavit.. ak viem nieco prerobit tak, aby nebola az taka velka zhoda, no nemam cas sa s tym babrat a navyse mam este aj peniaze, aby som si nejake zadanie kupil, tak si budem musiet najst cas aj na to, aby som ho naprogramoval poriadnejsie a cele od zaciatku sam.. neriesme to.. nevieme ako to bude vazne prebiehat, komu zadanie vratia a za akych podmienok

Rimbaud

Quote from: ApokalypS on  15.04.2012, 17:33:24
Quote from: Tren on  15.04.2012, 15:52:00
ak odovzda komplet cely okopceny, tak dovi-dopo, niet sa o com bavit.. ak viem nieco prerobit tak, aby nebola az taka velka zhoda, no nemam cas sa s tym babrat a navyse mam este aj peniaze, aby som si nejake zadanie kupil, tak si budem musiet najst cas aj na to, aby som ho naprogramoval poriadnejsie a cele od zaciatku sam.. neriesme to.. nevieme ako to bude vazne prebiehat, komu zadanie vratia a za akych podmienok

Tak tak, už uvidíme ako bude ...
Meat is Murder.

Rajo

Quote from: iren2118 on  15.04.2012, 17:26:48
asi treba aj to pdf-ko, ked to tam vyslovene napisali (aspon ja som odovzdavala aj s tym)

tam píšu, že bud doxygen ALEBO pdf...tak preto sa pýtam a kedže teraz nejde http://it4kt.fei.tuke.sk tak neviem presne čo tam má byť... :whacko:

iren2118

Quote from: Rajo on  15.04.2012, 18:20:18
Quote from: iren2118 on  15.04.2012, 17:26:48

tam píšu, že bud doxygen ALEBO pdf...tak preto sa pýtam a kedže teraz nejde http://it4kt.fei.tuke.sk tak neviem presne čo tam má byť... :whacko:
ja som robila pdf: ten strucny popis, a za to som hodila dokumentaciu z doxygenu (vlastne systemova a pouzivatelska prirucka v jednom pdf-ku).

Wolfdale

Stačí jedno, ja som robil len Doxygen.