• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Oprava z matiky

Started by mathiasx, 28.11.2011, 20:51:32

« predchdzajce - alie »

mathiasx

Kedy je opravny započet z matematiky????????

paloSK

Quote from: mathiasx on  28.11.2011, 20:51:32
Kedy je opravny započet z matematiky????????
Zalezi od prednasajuceho, alebo nie ?
:D

ercole

Pre D paralelku 9.12. (piatok!)
Elektroenergetika - 1. ročník

mathiasx

Quote from: ercole on  28.11.2011, 23:01:49
Pre D paralelku 9.12. (piatok!)
Ďakujem pekne.... A nevieš náhodou či témy budú tie iste? a čo tam bolo ako prve parcialne zlomky alebo delenie polynomov či čo tam bolo ja sa už nepamätám...

ercole

bol rozklad na parcialne zlomky, Kramerovo pravidlo, Gausova el. metoda, inverzna matica, definičný obor, derivácia

paloSK

Quote from: ercole on  29.11.2011, 04:36:33
bol rozklad na parcialne zlomky, Kramerovo pravidlo, Gausova el. metoda, inverzna matica, definičný obor, derivácia
6 prikladov ste mali ?

ercole

5 príkladov, ale napr. jedna skupina mala Gausovu el. metodu ale nemala Kramerovo pravidlo. Druha skupina zase naopak atď...Boli 4 skupiny myslím.

paloSK

Quote from: ercole on  29.11.2011, 14:43:50
5 príkladov, ale napr. jedna skupina mala Gausovu el. metodu ale nemala Kramerovo pravidlo. Druha skupina zase naopak atď...Boli 4 skupiny myslím.
Nj, tak sme i my mali. Jeden priklad bol bud: sustava r. alebo inverzna mat. alebo determinant alebo cramer. Ostatne boli, rozklad polynomov na p. zlomky, komplexne cislo, derivacia, def. obor.

mathiasx

Sudruhovia o koľkej to je 9.12.2011 opravná a kde presne?

ercole

nazgul

je to ja pre C skupinu ?

ercole

neviem, ale pochybujem. Keďže v D paralelke bude opravnú robiť skoro rovnaký počet študentov ako prvý zápočet..to by sa tam nepomestili :) ... opýtaj sa svojho cvičiaceho.

matuzo

Môžem sa vás opýtať hlavne druhy rocnik či bol niekto na dekanskom termine z matiky pripadne kedy bol atd vsetky info by som uvital   :ropebanana:  dakujem  bk