• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Matematika 1-Predtermín

Started by Rimbaud, 11.12.2011, 04:26:49

« predchdzajce - alie »

Rimbaud

Tááákže :) Onedlho je to tu. 21. decembra o 08:00 mám skúšku z matematiky 1 s Baculíkovou. Chcel by som aby sa vyjadrili postarší  ;D FEIkári aké majú skúsenosti s predtermínom u Baculíkovej : čo sa týka náročnosti oproti riadnému termínu,otázok,oblečenia,etc. etc. Zo zápočtu mám 30 bodov +3 body mám z takých menších písomiek  takže teoreticky by mi stačilo poriešiť 18 bodov na to E opravte ma ak sa mýlim  :) no i tak som nervozni :(
Meat is Murder.

ppeess

Quote from: Informatik on  11.12.2011, 04:26:49
Tááákže :) Onedlho je to tu. 21. decembra o 08:00 mám skúšku z matematiky 1 s Baculíkovou. Chcel by som aby sa vyjadrili postarší  ;D FEIkári aké majú skúsenosti s predtermínom u Baculíkovej : čo sa týka náročnosti oproti riadnému termínu,otázok,oblečenia,etc. etc. Zo zápočtu mám 30 bodov +3 body mám z takých menších písomiek  takže teoreticky by mi stačilo poriešiť 18 bodov na to E opravte ma ak sa mýlim  :) no i tak som nervozni :(
Jednoznacne chod ....... wed je to predtermin ..... tam sa vzdy prizmuri oko :D ...... a nebol neaky tazky co si pamatam take zakladne veci, ona nedava neak velmi tazke priklady ....... a ked vies ratat tak mas skusku urobenu a na teoria tiez u nej nie je neak velmi tazka :D

Rimbaud

A ked si dám oblek nebudem nejak zvýhodnený voči ostatným ktorí si ho nedali ?  :angel:
Meat is Murder.

ppeess

Quote from: Informatik on  11.12.2011, 15:27:32
A ked si dám oblek nebudem nejak zvýhodnený voči ostatným ktorí si ho nedali ?  :angel:

Vobec nie ........

iren2118

Quote from: Informatik on  11.12.2011, 04:26:49

Ahoj, tak ja som na tom rovnako, 33b a na predtermin, ale ku Kravecovej, sice Dcko ale piseme spolu s vami. Aj nam povedala ze sa mame ucit podla Baculikovej otazok :D  Vam nieco hovorila prednasajuca o skuske? Alebo staci to, co sa pyta v tych jej otazkach (na teoriu myslim, priklady su v pohode)?   :)

Rimbaud

Tak vravela na cviku že sa bude snažiť formulovať otázky tak ako má uverejnené na jej webe (bola akoby trochu v rozpakoch lebo som sa jej rovno spýtal či otázky z teorie budú konkrétne vybraté z tých jej otázok  ;D ) čiže predpokladám že ked sa naučíme presne tie otázky tak to bude v pohode  :beer1:  no a typy príkladov ktoré budú na skúške už uverejnila na svojej stránke taktiež takže si to tam pozri prepočítaj zopár príkladov na tie témy konkrétne a ideme  :beer1:  :xmas:
Meat is Murder.

iren2118

Quote from: Informatik on  13.12.2011, 03:30:48
Tak vravela na cviku že sa bude snažiť formulovať otázky tak ako má uverejnené na jej webe (bola akoby trochu v rozpakoch lebo som sa jej rovno spýtal či otázky z teorie budú konkrétne vybraté z tých jej otázok  ;D ) čiže predpokladám že ked sa naučíme presne tie otázky tak to bude v pohode  :beer1:  no a typy príkladov ktoré budú na skúške už uverejnila na svojej stránke taktiež takže si to tam pozri prepočítaj zopár príkladov na tie témy konkrétne a ideme  :beer1:  :xmas:

tak pozerala som priklady pohoda snad to dame a  vianoce budu bez integralov    :banana_guitar:

Rimbaud

Vo fyzike sú integrály takže si to ešte užijeme  :whacko:  >:(
Meat is Murder.

pindiq

iren, nad predtermínom už uvažujem aj ja,ale to by som sa zajtra musel poriadne zaprieť a začať rátať,mám čo doháňať ;) zatiaľ to istí 28b zo zápichu a odhodlanie   :metal:

iren2118

Quote from: pindiq on  15.12.2011, 08:38:30
iren, nad predtermínom už uvažujem aj ja,ale to by som sa zajtra musel poriadne zaprieť a začať rátať,mám čo doháňať ;) zatiaľ to istí 28b zo zápichu a odhodlanie   :metal:

Hej zajtra uz ta vidim  ;D Pozri, mam plan, co takto pekny vikend  :beer1: a od podelka sa intenzivne ucime az do stredy  :evica:

pinko

nemate niekto zo starsich rocnikov skusku z matiky z minulych rokov niekde sfotenu? ak hej mohol by to niekto poslat prosim?  :)

iren2118

Quote from: pinko on  17.12.2011, 20:11:59
nemate niekto zo starsich rocnikov skusku z matiky z minulych rokov niekde sfotenu? ak hej mohol by to niekto poslat prosim?  :)

kukni topicy z minulych rokov, v kazdom su otazky zo skusok :)

Rimbaud

Už sa neučím .. uvidíme čo bude zajtra  ???
Meat is Murder.

iren2118

Quote from: Informatik on  20.12.2011, 22:49:53
Už sa neučím .. uvidíme čo bude zajtra  ???
neviem, ale v sobotu su vianoce  :banana_guitar:

Rimbaud

Mňa Vianoce nevzrušujú  ap
Meat is Murder.

iren2118

Quote from: Informatik on  21.12.2011, 02:03:36
Mňa Vianoce nevzrušujú  ap
mna nevzrusuje skuska z matiky  :metal:

petocervik

Quote from: Informatik on  11.12.2011, 15:27:32
To mi pripomína ako kamaráta na BERG-u pred dvoma rokmi vyhodil skúšajúci na Matike, lebo neprišiel v obleku :D. Ja v zásade chodím na všetky skúšky v obleku.
Kybernetika a informačno-riadiace systémy 2. ročník

paloSK

Ja feike si ta mozno ani nevsimne ked neprides v obleku lebo je vas tam habadej. A aj ked si ta v simne ta ti nepovie ani pol slova (aspon co sa kmti tyka)
:D

Rimbaud

Matematika I - A !!!  8) a ináč dávali pol boda za sako ( ja som nemal  :ropebanana: ) oplatilo sa učiť  ;)
Meat is Murder.

iren2118

A99  :banana_guitar: A davali pol boda za sako/za to, ze si zena :D Len skoda, ze nejak mi to pri oprave nebrali v uvahu :D Ale nebolo to tazke, oplatilo sa prist   :P

Tren

omg to co mate tento rok ake priklady same A na predtermine  :D
btw, ste prvaci ne? tak vam to premiestnim do 1.Roc.

iren2118

Quote from: Tren on  22.12.2011, 00:55:47
omg to co mate tento rok ake priklady same A na predtermine  :D
btw, ste prvaci ne? tak vam to premiestnim do 1.Roc.

tak mne osobne cela skuska trvala tristvrthodiny :xmas: takze nejak tazke to nebolo, to je fakt   ;D ale zas pisali sme s dzurinom, aj on vymyslal, na zaciatku celkom stres   :o (a jo, sme prvaci, cize ked sa da, kludne prehod)

pawlo

Nazdar!

Nechcem zakladať novú tému tak sa rovno opýtam tu.

Zobrazuje vám termín skúšky na Fyziku? Mne nie. Teraz neviem či je problém u mňa a mám ho riešiť alebo to nezobrazuje nikomu. Paralelka C.

Ďakujem.

Rimbaud

Meat is Murder.

iren2118