• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Zapis predmetov do 2. rocnika

Started by ultimate, 24.05.2011, 19:33:34

« predchdzajce - alie »

fingal

ak sa nemylim tak je to tak, ze ked sa neprihlasi dost ludi tak je mozne ze ten predmet neotvoria.
Kybernetika 2. ročník

ultimate

a ked sa prihlasi az privela ludi na ten isty povinne volitelny predmet tak hrozi take, ze mi ho neakceptuju pre nedostatok miesta ?

darkoooooo

Quote from: ultimate on  16.06.2011, 04:02:42
a ked sa prihlasi az privela ludi na ten isty povinne volitelny predmet tak hrozi take, ze mi ho neakceptuju pre nedostatok miesta ?
je mozne ze ked si das 2 volitelne a na jednom bude vela prihlasenych tak ta zrusia

rastodt

Quote from: rastodt on  15.06.2011, 15:28:07
chcem sa spytat, prenasam fyziku co sme mali v letnom semestri teraz.. nie som isty co zapisat, lebo ked dam zapisat z letneho semestra 1.rocnik tak tam mam fyziku 2.. fyziku 1 mi ukazuje v zimnom prvy rocnik.. odbor som inf
preto sa teda pytam, zapisat fyziku 1 aj ked zo zimneho? ci?

poslal som mail na studijne, uvidime co na na to odpovedia

esperian

Quote from: rastodt on  16.06.2011, 06:42:49
chcem sa spytat, prenasam fyziku co sme mali v letnom semestri teraz.. nie som isty co zapisat, lebo ked dam zapisat z letneho semestra 1.rocnik tak tam mam fyziku 2.. fyziku 1 mi ukazuje v zimnom prvy rocnik.. odbor som inf

daj potom vediet xD kedze som na tom zatial podobne

orsi

Quote from: Trenbolon on  15.06.2011, 23:06:05
Quote from: esperian on  15.06.2011, 22:42:32
no problem je vtom ze oni maju 2 fyziky !!! jednu v letnom a jednu v zimnom !!!
Cikokso tak to aby som v pondelok ten dekansky urobil  :ohmigod:
nechcel by som mat dve fyziky  ;)  ako tak pozerám budúci prváci nemajú zeiko, čo bol najľahší predmet v zime. nechcel by som mať toľko fyziky ale aspoň budú múdri.  :)

Tren

Quote from: orsi on  16.06.2011, 15:32:52
Quote from: Trenbolon on  15.06.2011, 23:06:05
Quote from: esperian on  15.06.2011, 22:42:32
no problem je vtom ze oni maju 2 fyziky !!! jednu v letnom a jednu v zimnom !!!
Cikokso tak to aby som v pondelok ten dekansky urobil  :ohmigod:
nechcel by som mat dve fyziky  ;)  ako tak pozerám budúci prváci nemajú zeiko, čo bol najľahší predmet v zime. nechcel by som mať toľko fyziky ale aspoň budú múdri.  :)
len aby ja som nebol mudry z tej fyz snimi  ;D

ultimate

Teraz som si vsimol toto: Upozornenie! Ak je pre predmet ponúknutá rozvrhová jednotka (alebo viac), musíte si jednu zvoliť.

Som na INF, bolo treba niekde zvolit tu rozvrhovu jendotku ? Veim, ze na jednom som pozrel a nic tam nebolo ale vsetky som nepozeral.

AnvilOfFury

Quote from: ultimate on  17.06.2011, 18:28:19
Teraz som si vsimol toto: Upozornenie! Ak je pre predmet ponúknutá rozvrhová jednotka (alebo viac), musíte si jednu zvoliť.

Som na INF, bolo treba niekde zvolit tu rozvrhovu jendotku ? Veim, ze na jednom som pozrel a nic tam nebolo ale vsetky som nepozeral.
Rozvrh sa zapisuje neskor.
Keep information to yourself - Knowledge is power. Think job security. Never provide documentation.
Use Real Tools - No "fancy-pancy" IDEs. Real developers only use vi.
Compiled = Ship It - User acceptance testing is an absolute waste of time.

matus217

Nie nikde nebola ta rozvrhova jednotka ja som pozrel vsetke. To plati pre telesnu a podobne ze si vyberies konkretny sport. Pri tychto predmetoch sme si tam nemali co vybrat.

ultimate

ok, diki ... myslel som, ze nikde tam asi nebolo nic ...  ja len, ze ci nahodou ...

AnvilOfFury

Quote from: matus217 on  17.06.2011, 19:44:12
Nie nikde nebola ta rozvrhova jednotka ja som pozrel vsetke. To plati pre telesnu a podobne ze si vyberies konkretny sport. Pri tychto predmetoch sme si tam nemali co vybrat.
Rozvrhove jednotky sa vyberaju pre kazdy predmet (ak si druhak a vyssie, prvaci su lamy tak im radsej rozvhr spravi studijne), na zapis do rozvrhu je/su osobitne zapisovacie kolo/a.
Keep information to yourself - Knowledge is power. Think job security. Never provide documentation.

orsi

mozme si my dat aj telesnu do druhaku? ako sa to dá spraviť? ci este sa nedá? alebo co.  :)

AnvilOfFury

Quote from: orsi on  17.06.2011, 21:07:01
mozme si my dat aj telesnu do druhaku? ako sa to dá spraviť? ci este sa nedá? alebo co.  :)
Klikni si na Zapis predmetov studia - Ostatne predmety a vyhladaj dany predmet. Zaklikni ze ho chces a cakaj ci ti bude alebo nebude schvaleny.

mino

//Edit2:
Je možné si v ZS v 3. ročníku zvoliť predmet Aplikácie počítačových sietí, kde sa preberá CCNA 3 a 4 aj bez toho, aby som v LS 2. roč. absolvoval predmet Počítačové siete (CCNA 1 a 2) ?
Na tejto stránke je predmet PS uvedený ako prerekvizita k APS, ale ide o to, že ja už mám 3 certifikáty CCNA 1-3 a ide mi len o CCNA4. Dá sa to nejako poriešiť? Alebo nejako samostatne robiť len CCNA4...?

PS a APS:
http://www.cnl.tuke.sk/ps
http://www.cnl.tuke.sk/aps

Leclair

Quote from: mino on  18.06.2011, 02:53:20
Je možné si v ZS v 3. ročníku zvoliť predmet Aplikácie počítačových sietí, kde sa preberá CCNA 3 a 4 aj bez toho, aby som v LS 2. roč. absolvoval predmet Počítačové siete (CCNA 1 a 2) ?

nie

mino

Quote from: Leclair on  18.06.2011, 14:46:11
Quote from: mino on  18.06.2011, 02:53:20

nie
Sakra... ani keď im ukážem certifikáty CCNA 1 a 2?  >:(

fakovnik

"V období 2.rok ZS - 2.rok ZS je potrebné sa zapísať na 4 P predmety/-ov, 1 PV predmety/-ov, 0 V predmety/-ov" (= 30 kredit)

To znamená že mi netreba tie spoločenské chujovinky ne ? Paráda :emot-dance:

Whoever said money can't buy happiness isn't spending it right.

Tren

ty si informatika? ked hej tak..co myslis co je ten "1 PV predmety/-ov" ?  :) je to presne "tie spoločenské chujovinky"  :)

fakovnik

Kybernetika. Chujovinky mám medzi V  :)

Tren

aha, tak co som napisal neplati pre teba  ;)

fakovnik

Nijaké info o náročnosti: Analýza a návrh informačných systémov ?
Pozerám že to furt menia. Minulého roku bolo miesto toho Aplikované programovanie predminulého Aplikácie operačných systémov v manažmente ..
jedine Jednočípové mikropočítače sú furt.  ap

rastodt

Quote from: esperian on  16.06.2011, 14:12:40
Quote from: rastodt on  16.06.2011, 06:42:49

daj potom vediet xD kedze som na tom zatial podobne
odpoved zo studijneho
Quotea co sa tyka Fyziky za letny semester zapiste si Fyziku s
kódom 618271 , ak sa Vam nezobrazuju kódy tak v predmetnej veci
kontaktujte pani Mgr. Kassovicovu, CSc. jana.kassovicova@tuke.sk ,
poproste ju o usmernenie. V kompetencii pani Magisterky su predmety za
katedru Fyziky. S pozdravom svetozarovova.

selli1235

mohol by som sa neprihlasit napriklad na nejaky povinny predmet ale zvolit si o jeden povinne volitelny viac, s rovnakym poctom kreditov - 30???