• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Zapis predmetov do 2. rocnika

Started by ultimate, 24.05.2011, 19:33:34

« predchdzajce - alie »

ultimate

Kedy zvykne byt zapis predmetov do druheho rocnika ? ... a budu sa teraz vyberat predmety len na zimny semester alebo uz aj na letny ?

sulo

Niekedy v júni, na zimný aj na letný.

luky

+ katedra jazykov si dáva načas (niekedy až v septembri)

stricky

študenti 1. ročníka bakalárskeho štúdia, ktorí sa prihlasujú iba na výberové predmety a neskôr v septembri v rozvrhoch na Telesnú výchovu-výber disciplíny. Všetky povinné predmety prvákom bakalárom budú zapísané do plánov na študijnom oddelení.

ultimate

ano, ale ja som sa pytal na zapis do 2. rocnika, nie do prveho ... ale vidim uz, ze to dali na stranku

ultimate

na spolocensko vedne predmety a jazyky sa uz treba hlsit v maise ?? ci ako to je ?

Hessesian

Tie spolocenske predmety v maise... uz sa da od dnes  na ne prihlasovat a rozmyslam ktore z tych kokotin je mensia kokotina  :ahaha:

Ma niekto odporucania ? :D

PaliP

Počul som dobré referencie o politológii
I am the one and only :D

esperian

ako pozeram, tak uz aj AJ sa da zapisat do letneho,, je tam na vyber ze mierne pokrocily a pokrocily ...

PaliP

asiže každy si da mierne ne ? :D

Tren

Agamemnon

som zvedavy, kto sa bude stazovat ako prvy, ze materialy su len v anglictine :P
All code is crap.

42

esperian

pocuvaj Agamemnon nemas nahodou key na tu knihu infotech-english-for-computer-users-4th-ed ?? xDD

Tren

Quote from: Agamemnon on  09.06.2011, 15:59:44
som zvedavy, kto sa bude stazovat ako prvy, ze materialy su len v anglictine :P
ak myslis materaly pre anglictinu, ze su po anglicky tak to je v pohode, aj na gympli sme to tak mali, alebo myslis nejake ine predmety ze su len v anglictine?  :)

ultimate

Quote from: Hessesian on  09.06.2011, 05:26:09Ma niekto odporucania ? :D
ja som pocul ze estetika a etika su najlahsie

veteran

Quote from: PaliP on  09.06.2011, 15:41:22
Ja som si dal to druhé  ;D Snáď to zvládnem s maturitou na vyššej úrovni a 4 rokmi v triede s rozšíreným vyučovaním AJ. Či?

Rajo

Quote from: veteran on  09.06.2011, 18:31:51
Ja som si dal to druhé  ;D Snáď to zvládnem s maturitou na vyššej úrovni a 4 rokmi v triede s rozšíreným vyučovaním AJ. Či?

mejby :D

darkoooooo

Quote from: Rajo on  09.06.2011, 21:08:55
Quote from: veteran on  09.06.2011, 18:31:51

mejby :D
ár jú ekspert?

PaliP

Estetika no čo ja viem to je akési zvláštne

selli1235

Takze na zimny sa staci prihlasit len na jeden spolocensky predmet a na letny si vybrat spomedzi mierne pokrocily a pokrocily z anglictiny, inak nic viac??

Tren

Quote from: selli1235 on  11.06.2011, 19:18:18
Takze na zimny sa staci prihlasit len na jeden spolocensky predmet a na letny si vybrat spomedzi mierne pokrocily a pokrocily z anglictiny, inak nic viac??
ano, zatial..

ultimate

Preco je v maise anglictina na vyber, ci mierne pokrocily alebo pokrocily ? Nemalo by to byt tak, ze sa da nejaky test na zaciatku, podla ktoreho sa to rozdeli podla toho kto ako napise ?

btw. je velky rozdiel medzi tymi dvoma urovnami  ?

darkoooooo

Quote from: ultimate on  13.06.2011, 03:42:02
Preco je v maise anglictina na vyber, ci mierne pokrocily alebo pokrocily ? Nemalo by to byt tak, ze sa da nejaky test na zaciatku, podla ktoreho sa to rozdeli podla toho kto ako napise ?

btw. je velky rozdiel medzi tymi dvoma urovnami  ?
lebo test mozes narokom pokazit ked sa ti nechce ucit anglinu  ap ..... a bude v horsej skupine a tak sa das kam chces podla toho ako sa citis

ultimate

nebolo to tak aj pominule roky, ze v maise boli urovne a potom sa ajtak daval test a sa to prerozdelilo ?

darkoooooo

Quote from: ultimate on  13.06.2011, 04:19:28
nebolo to tak aj pominule roky, ze v maise boli urovne a potom sa ajtak daval test a sa to prerozdelilo ?
bola ANGLINA 1  a potom mali test na zaciatku a tak ich rozdelili