• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

SKUSKY ZIM, UPS, PAM

Started by MatBas, 17.12.2010, 00:12:30

« predchdzajce - alie »

esperian

uz tu bola taka otazka a odpoved od druhaka bola ze test sa nepise na moodli ale ze si zapinali nejaky ich soft

esperian

tak ako sa to potom pisalo ??

Dejvid01

ok sorry za opytanie...

esperian

ja som to nemyslel tak ze sa nic nepytaj ... ale tak ze to nemam overene pretoze som este zimko nemal

freshmakerik

Quote from: paloSK on  16.01.2011, 01:27:03
Quote from: esperian on  16.01.2011, 01:25:34
uz tu bola taka otazka a odpoved od druhaka bola ze test sa nepise na moodli ale ze si zapinali nejaky ich soft
Ziadny soft sa nezapinal ...  :)
Quote from: esperian on  16.01.2011, 01:28:55
tak ako sa to potom pisalo ??
uz bol zapnuty :D
aj počítač je len človek..

JohnnyKE

To ZIM je v moodli tak ako UPS, rozdiel je v tom ze ZIMkari si v moodli vytvorili iny system ako ma UPS na otazky . Takze tam len pridete kliknete jednu z 3 moznosti pri 20 otazkach a to je vsetko

sirec

:P na ZIMku sa ziadny soft nezapinal...test sa pisal na tejto stranke 
http://kte.fei.tuke.sk/moodle/

hardest

inak ti co ste mali uz ZIM, nepamatate sa ci boli nejake otazky z tych Hrubych vrstiev co je na konci toho 9-stranoveho vycucu a zo zavislosti permitivity ?

sirec

Quote from: hardest on  16.01.2011, 03:33:49
inak ti co ste mali uz ZIM, nepamatate sa ci boli nejake otazky z tych Hrubych vrstiev co je na konci toho 9-stranoveho vycucu a zo zavislosti permitivity ?
z hrubych vrstiev som nemal ziadnu otazku... a z permitivity asi dve otazky  :)

Rajo

a ake si nepamatas ? som počul, že jedna otázka bola len čisto vybrať číslo permitivity dielektrika dajakeho....dost onicom...

freshmakerik

Quote from: sirec on  16.01.2011, 03:18:22
:o fu-ha.. minuly rok nic take nebolo este.. a predminuly sa este rucne pisali pisomky :D
aj počítač je len človek..

mino

Quote from: sirec on  16.01.2011, 03:18:22

A aký je login a heslo? Lebo to z MAISu nefunguje... Dostaneme na skúške alebo ako? Neže tam prídem a nebudem sa vedieť ani prihásiť. :D

Rajo

login a heslo bude asi určite to iste čím sa prihlasuješ do MAISu, no oni to budú musieť asi nejako "zapnúť" :D

mino

A na dalsi dalsi rok zrusia tento odveci predmet :D Evoluciu nezastavis :D

sirec

Quote from: mino on  16.01.2011, 05:27:35
A na dalsi dalsi rok zrusia tento odveci predmet :D Evoluciu nezastavis :D
:thumbs-up: alebo daju iny odveci predmet   :trestac:

hardest

na tejto skole viac veci nedava logiku :D

darkoooooo

esperian

neviete niekto co je to plazmove oprasovanie ?? alebo aspon s cim to suvisi ?

a este jednu /
ktorym  smerom prebieha difuzia pri pripojeni na pn priechod napetie v priepustnom/zavernom smere ??

Hessesian

Plazmove oprasovanie bude pravdepodobne pridavanie primesi do polovodica

Difuzia v PN prechodoch nastava iba ked neje prilozene napetie.

V zavernom smere ide o to ze na jednej strane je kopa elektronov, na druhej kopa dier, a nema cez co ist prud

V priechodnom smere funguje secko ako ma a prud si veselo tecie :P

esperian

orsi

tak preto sa to asi aj tak vola ze zaverny=zavrete a priepustny=pusta prud

mino

Je niekto taky saleny, aby s ao takomto case ucil? :D

Hanrider

Robo7691

Tak o 8:00 mam skusku je 8:02 pridem tam pred PC1 asi milion ludi tak ma poneslo do kniznice pockam tu hodinku a ide sa nato  bv

Cca1337

caute potrebujem vasu pomoc.. otazky na odpovede..
1. K charakteristikam jednotlivych cinnosti v procesoch patri ? (1.ergonomia 2.organizacna jednotka,ktora sa na cinnosti podiela 3. zasoba 4.mzdove naklady)
2.Procesna organizacna struktura najviac vystihuje? ( 1.strojova organizacia; 2.podnikatelska firma; 3.profesionalna organizacia; 4.adhoracia)
3. Nakladove strediska su aplikovatelne predovsetkym na organizacnu strukturu? (1.Funkcionalnu 2.maticovu 3.procesnu 4.autonomnu)
vrela vdaka kazdemu... zajtra mam skusku tak sem stym rychlo  :)