• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

SKUSKY ZIM, UPS, PAM

Started by MatBas, 17.12.2010, 00:12:30

« predchdzajce - alie »

Draken

Nikto si podla mna nepameta. .. a tak ti poviem ze 12 hodin pred skuskou som si zrobil kavu a isiel som sa 1x do toho pozriet .. 2x som si to precital .. tych 9 stran ako a 13 z 20 otazok som mal dobre .. uplna lahoda.

Rajo

njn aj ja mam info, že všetko čo bolo na skúške, bolo na tých deviatich stranách...takže pohodička celkom...

hardest

ok, takze ZIM by sa malo dat v pohode ... teraz sa musim ale zamerat na UPS, to je kus tazsie a mam to v pondelok ... este mam 2 dni ... raz som si presiel vsetky prednasky co su na nete. Tie tri co su o sietach som si presiel aj 3-krat lebo to tazsie ... nejak extra si to vsak nepamätam, sa mi zda, ze si to len citam a nic z toho ... bude to stacit na polovicu ? :D ... alebo na co sa este zamerat viac ?

Domino_666

takže neskutočne ste ma potešili ohľadom ZIMka, toho som sa najviac bál a vyzerá to byť ok, navyše mám na to ešte fakt dosť času...
Z UPS asi čo čakať? Mám to v pondelok. Čítam si z toho, čo tu dakto vyššie postol. Prvé kapitoly nič ťažké, UNIX je už horší. Treba vedieť všetky tie príkazy čo tam sú? Na cvikách z toho nebolo takmer nič... A ešte ma hrozia tie siete, ale to snáď nejako natipujem... A PAMko nemá niekto otázky? Resp. aspoň aký veľký je rozsah učiva. Stíham to za 2 dni? (každý deň z toho max 3h, viac pri tom nevydržím :)

lecter

Quote from: Domino_666 on  08.01.2011, 00:55:37
takže neskutočne ste ma potešili ohľadom ZIMka, toho som sa najviac bál a vyzerá to byť ok, navyše mám na to ešte fakt dosť času...
Z UPS asi čo čakať? Mám to v pondelok. Čítam si z toho, čo tu dakto vyššie postol. Prvé kapitoly nič ťažké, UNIX je už horší. Treba vedieť všetky tie príkazy čo tam sú? Na cvikách z toho nebolo takmer nič... A ešte ma hrozia tie siete, ale to snáď nejako natipujem... A PAMko nemá niekto otázky? Resp. aspoň aký veľký je rozsah učiva. Stíham to za 2 dni? (každý deň z toho max 3h, viac pri tom nevydržím :)
hej, ja som sa pamko tak nejak ucil, ked nie menej. ale ide o to, aky stupen idiotskosti budu mat tvoje vygenerovane otazky. to je cisto out predmet.

Domino_666

Quote from: lecter on  08.01.2011, 01:41:51
Quote from: Domino_666 on  08.01.2011, 00:55:37
hej, ja som sa pamko tak nejak ucil, ked nie menej. ale ide o to, aky stupen idiotskosti budu mat tvoje vygenerovane otazky. to je cisto out predmet.

Koľko je otázok? Koľko treba mať?

lecter

Quote from: Domino_666 on  08.01.2011, 02:12:09

Koľko je otázok? Koľko treba mať?
neviem, kolko ste vy mali za ten projekt a celkovo za semester. my sme mali 7 otazok myslim, kazda za 10 bodov a celkovo trebalo mat tolko, aby ti vyslo na E51, teda ak si mal 50 bod pridal aby bolo E.

hardest

a nebolo to tak, ze ked za kazdu otazku je 10 bodov a bolo viac spravnych odpovedi tak sa tych 10 bodov delilo medzi spravne odpovede ?

priklad: mas ulohu 10 bodovu, kde su spravne 4 moznosti povedzme z osmich a ty si oznacil dve z tych spravnych .. nedostanes za to ziadne body alebo dostanes polovicu bodov, teda 5 ?

Mitwoc

teraz bude z PaM-ka 10 otazok, kazda po 10 bodov a vzdy bude spravna iba 1 odpoved :)

hardest

aha ... no super, to je riadna kravina  :D .. hlavne to, ze 10 bodov za jednu odpoved ...

Rajo

tipos bingo, keno 10, loto a vyhraš jackpot ako tí dôchodcovia v USA, niekoľko miliónov USD :)

mino

Na ep.tuke.sk je 1 vzorovy test z PaM :thumbs-up: Niektore otazky su fakt idiotske.   :trestac:

hardest

btw. na UPS dufam, ze netreba take kraviny z historie vediet, ako napr. ze 4000 rokov p.n.l. Fenicania - Cina - abacus, 1444-1448  Johannes Gutenberg  atd., ci ?

freshmakerik

historia na UPS nebude.., len siete, html, algoritmy, sustavy a take hovadiny co na cvikach boli
aj počítač je len človek..

hardest

urcite ? ... lebo niekde v archive pisali ze mali aj otazky z istorie, z tych generacii

no kazdopadne sa ucim hlavne siete, tie modely OSI a TCP/IP

Rajo

podľa mňa generácie budú určite...minimálne čo sa kde používalo a pamäť...veď v zápočte bolo v podstate to isté, čo by malo byť na skúške, okrem sieti...a histórie...

clovek55

Pocujte, teraz som si vsimol, ze termin, na ktory som sa prihlasil na UPS je pre paralelky A a C. Pise to, ked na to prejdem kurzorom. Ked som z B a pojdem tam, stane sa daco?

fingal

ísť tam môžeš , ale ti neuznajú skúšku a asi aj stratíš jeden termín.
Kybernetika 2. ročník

Robo7691

Tak to mas problem. Na skusku sice mozes ist ale hoci ju urobis na A zarata sa ti ako keby si ju nezrobil. Ja by som napisal prednasajucemu mail ze co s tym. alebo sa vyhovor ze si chory a nemozes prist :D l

hardest

btw preco to nie je jedno .. kazda paralelka ma inu narocnost, ci co ? ine otazky ?

Robo7691

Neviem nam na matike povedal ze ked sa prihlasime inde tak sa nam skuska nerata a aj o termin mame menej. Ty mas prist vtedy jak to mas napisane a nie vtedy kedy chces.

veteran

Quote from: clovek55 on  08.01.2011, 22:39:48
Pocujte, teraz som si vsimol, ze termin, na ktory som sa prihlasil na UPS je pre paralelky A a C. Pise to, ked na to prejdem kurzorom. Ked som z B a pojdem tam, stane sa daco?
A to sa ti ako podarilo?  :o Mňa to ďalej nepustilo, keď som sa hlásil na termín cudzej paralelky. Ale zato na MAT I. som bol prihlásený ešte predtým, než som dostal zápočet  ;D MAIS rulez.

clovek55

Tento masivne aplikovany infarktovy system je sialeny  :whacko: . Nastastie sa mi podarilo odhlasit a prihlasit na termin pre nasu paralelku. Pritom, vsimnut si to mozes len pri prihlasovani na termin, ked ides na datum a cas kurzorom - inak to nikde nie je. Dokonca to nefunguje ani v zapisanych terminoch.

hardest

akurat som ti chcel napisat, ze preco sa odtial neodhlasis ...

Rajo

Quote from: freshmakerik on  08.01.2011, 17:58:09
historia na UPS nebude.., len siete, html, algoritmy, sustavy a take hovadiny co na cvikach boli

minulý rok bola, čekni si archív...a boli tam aj dajake otázky na IRC čo som zhliadol :D