• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

SKUSKY ZIM, UPS, PAM

Started by MatBas, 17.12.2010, 00:12:30

« predchdzajce - alie »

JohnnyKE

Quote from: darkoooooo on  05.01.2011, 01:24:20
Quote from: hardest on  05.01.2011, 01:18:08
len z UPS treba mat zo skusky nad 50%

tak naco nam bol potom zapocet ?

ja viem myslel som ze to asi tak nebude ale ja som typ cloveka ktory potrebuje ubezpecit :D

hardest

darkoooooo

Quote from: paloSK on  05.01.2011, 05:42:30
Quote from: darkoooooo on  05.01.2011, 01:24:20
Quote from: hardest on  05.01.2011, 01:18:08
len z UPS treba mat zo skusky nad 50%

tak naco nam bol potom zapocet ?
To je akokeby si sa spytal ze naco nam bol zapocet z mat1.  :ringsmiley:

ale ked tu pisu ze treba mat nad 51% na ups.... z testu? abo aj + zapocet dokopy 51% ..alebo z tych 75 bodov treba 51% ? jak to teraz ha? podla mna normalne aj + zapocet a do 51%

hardest

http://ups.fei.tuke.sk/UPS00sk_2010_Obsah_predmetu.pdf

musis mat nad polocicu aj zo zapoctu aj zo skusky .. nie dokopy ako to je u inych predmetov

Rajo

to je dost odveci,  ked ziskam presnu polovicu zo skúšky, tak mám D-čko isté...lebo zo zápočtu som stratil len 2 body (23/25) cize keby som napisal na menej tak aj ked by som cisto prakticky mal E-čko tak si ho budem môcť strčiť viete kam :D

hardest

ta hej, čo už ... ja som na tom tak isto ako ty :D

kmsa

otazocka piatok mam skusko zo ZIM, a dalsie terminy pred aj to uz su plne
to akoze kedy potom nahodou opravny keby som nespravil?
a zisli by sa nejake screeny ake to bolo pominule roky :D

hardest

ja mam najblizsie z UPS, tiez by ma potesili od starsich nejake screeny z testov ... minulorocne linky su dead

Rajo

ja mám tiež otázku, no z organizačných vecí...Ako bude vyzerať skúška zo ZIM ? 300 minút čas a na klikačku bude 10 minut...dajme tomu, že som sa teraz hlasil na termín, mám poradove číslo 154...Prídem tam pekne slušne na 8:00. A čo dalej ? ako nas budu brať na klikačku ? len tak že koho uvidia na chodbe:"ty, ty, ty, ty v tom fialovom obleku, ty v tej šiltovke" ? alebo podľa abecedy? poradoveho čísla ? skupiny ? Paralelky ? zaujíma ma to, lebo je celkom výhodne sa prihlásiť na ten termín, kde ich je viac lebo tí, čo naklikaju tak môžu povedať ake boli otázky a cca si urobia obraz ostatní, čo tam budú zatial čakať (kedže asi všetci naraz sa do tej malej miestnosti nezmestia) ... alebo budeme v "karanténe" aby sme neprišli do styku v tými, čo už naklikali? :D

Domino_666

Čaute. Mám takú otázočku: ako treba prísť oblečený? Je to v podstate oficiálna skúška (ako maturita) takže prísť v obleku? Je zima a to sa mi moc teda nechce mrznúť. Viem, že bratranec chodil v obleku, ale v lete, neviem či aj v zime. Alebo sa na to vykašlať a prísť ako na bežné cviko (rifle a podobne...)?

Robo7691

AnvilOfFury

Quote from: Domino_666 on  06.01.2011, 21:08:34
Čaute. Mám takú otázočku: ako treba prísť oblečený? Je to v podstate oficiálna skúška (ako maturita) takže prísť v obleku? Je zima a to sa mi moc teda nechce mrznúť. Viem, že bratranec chodil v obleku, ale v lete, neviem či aj v zime. Alebo sa na to vykašlať a prísť ako na bežné cviko (rifle a podobne...)?
Človeka to prejde potom... na takú klikačku v čomkoľvek (teda asi okrem deravých teplákov). Ja beriem klasicky košeľu a čierne rifle / nohavice. Nie žeby mi na tom dáko záležalo ale každý sa tam dotrepe v obleku čiernom, tak predsa nebudem svietiť nie? :). A je jedno či písomná skúška alebo klikacia na PC... 98% profesorom / cvičiacim ktorý sú na skúške je to jedno.
Quote from: Rajo on  06.01.2011, 04:39:14
ja mám tiež otázku, no z organizačných vecí...Ako bude vyzerať skúška zo ZIM ? 300 minút čas a na klikačku bude 10 minut...dajme tomu, že som sa teraz hlasil na termín, mám poradove číslo 154...Prídem tam pekne slušne na 8:00. A čo dalej ? ako nas budu brať na klikačku ? len tak že koho uvidia na chodbe:"ty, ty, ty, ty v tom fialovom obleku, ty v tej šiltovke" ? alebo podľa abecedy? poradoveho čísla ? skupiny ? Paralelky ? zaujíma ma to, lebo je celkom výhodne sa prihlásiť na ten termín, kde ich je viac lebo tí, čo naklikaju tak môžu povedať ake boli otázky a cca si urobia obraz ostatní, čo tam budú zatial čakať (kedže asi všetci naraz sa do tej malej miestnosti nezmestia) ... alebo budeme v "karanténe" aby sme neprišli do styku v tými, čo už naklikali? :D
Och, dôjdeš tam, ak vyjde skupinka, tak sa tam natrepe ďalšia (to jedno asi ako - to sa asi už vy dohodnete), počkáš si kým dôjdeš na rad sadneš naklikáš, zavoláš na dozor dáky, zapíše si koľko si mal %, odídeš. Žiadna karanténa, väčšinou ani podľa abecedy nie...
Keep information to yourself - Knowledge is power. Think job security. Never provide documentation.
Use Real Tools - No "fancy-pancy" IDEs. Real developers only use vi.
Compiled = Ship It - User acceptance testing is an absolute waste of time.

vicious

Na skušku prid oblečený ako chceš, dosť ľudí chodí v obleku ale to je ich vec, ja chodievam tak ako aj bežne na vyučovanie
Rajo: skuška minuleho roku vyzerala tak že sme došli všetci na daný čas ale keďže nešli všetky PC /lebo TUKE/ tak sa písalo(klikalo) len v jednej miestnosti a išlo sa podľa toho kto jak stal pri dverách a čakali sme hodinu či aj viac, takže doporučujem čo najbližšie k dverám sa postaviť, ten rad sa tam už nejako prirodzene sformuje

neucilasom

Quote from: hardest on  05.01.2011, 19:40:09
http://ups.fei.tuke.sk/UPS00sk_2010_Obsah_predmetu.pdf

musis mat nad polocicu aj zo zapoctu aj zo skusky .. nie dokopy ako to je u inych predmetov
minuly rok to aj nam tak vraveli na ZIM aj UPS ale na skuske to uz bolo inak budu tam ludia profaci ktorych ani nepoznas a ked mas 51 mas skusku ked ne ta ne ale usa a zim sa nebojte

fakovnik

nj, vieme čoho sa treba báť  :nervous:

Whoever said money can't buy happiness isn't spending it right.

hardest

ale to UPS nevyzera teda az take lahke ako by sa na prvy pohlad zdalo ... hlavne tie protokoly na kazdej vrstve o kazdom vediet nieco, naco je a tak ... to nie je moc jednoduche

Robokop

Quote from: Robo7691 on  06.01.2011, 21:20:46
šušťaky obľeč  ;D

sustaky sucks...  :hammer: pyzamko ruleeez  :xmas:

Zomrieš hlúpy

ZIM v pohode :) Stačí si 2x prečítať tých 9 strán :) Najviac ma pobavila otázka čo je katódové naprašovanie :D   

Chlpaty_jak_delfin

tie otazky zo zimka  :hammer: polovica uplne primitivnych polovica som nevedel o co sa jedna , najviac lutujem ze som si kupil skripta zo zimka tych 13 eur ci kolko som radsej mohol prepit  :embarassed:

orsi

ale predas ich za 10 ak si tam necarbal fixkami alebo perom

hardest

dajte este nejake otazky, ti co ste uz mali ZIMko ... fakt sa staci naucit tych 9 stran ... vacsina otazok bola z toho ? ...ci ste sa ucili aj zo skript ?

Chlpaty_jak_delfin

uz su vysledky na maise 85% madafaká  bp

Zomrieš hlúpy

Quote from: hardest on  07.01.2011, 17:04:15
dajte este nejake otazky, ti co ste uz mali ZIMko ... fakt sa staci naucit tych 9 stran ... vacsina otazok bola z toho ? ...ci ste sa ucili aj zo skript ?

Akože hej :) Okrem toho naprašovania všetko bolo spomenuté na tých 9 stranách :)

Rajo

no šup sem s otázkami pokiaľ si ich ešte ako-tak pamätáte...

hardest

jj, dajte se mpls aspon tie otazky ktore si pamatate