• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

SKUSKY ZIM, UPS, PAM

Started by MatBas, 17.12.2010, 00:12:30

« predchdzajce - alie »

MatBas

Caute zaujimalo by ma ako vyzeraju skusky z tychto predmetov.
Z Pamka tusim vravel ze to bude iba test klikaci ale co tie ostatne dva? ???

hardest

UPS klikaci test s tym, ze moze byt aj viac moznosti alebo niekde treba dopisat nieco

Wolfdale

hej klikacka...len neni jedno co klikas  bp

Ešte sme to nedokončili celkom, ale takmer sme už začali.

darkoooooo

najdem nikde osnovu alebo otazky ku skuskam? ci nic take neexistuje? ako mysli normalne od ucitelov....

Wolfdale

hardest

matus3212

a z coho sa pripravujete na skusky lebo ja akurat tak z ups-ka sa pripravujem z prednasko

Wolfdale

ZIMko mas skripta...
UPS mas tiez skripta
a PaM mas to, co je ne ep.tuke.sk

hardest

na ZIMko je aj nejaky 9 ci kolko stranovy suhrn, ktory sa staci naucit, nie ?

AnvilOfFury

UPS: https://hornad.fei.tuke.sk/predmety/ups/ebook.htm < z tohto boli otázky minulý rok, je tu toho viac ako v skriptách
ZIM: v prílohe < stačilo vedieť len tento súhrn, stačí 2-3x prečítať
PAM: v Kmecovom kurze na EP.tuke.sk < zbytočne aj čítať otázky sú hnusne vytrhnuté z kontextu, skúška viac menej o šťastí
Keep information to yourself - Knowledge is power. Think job security. Never provide documentation.
Use Real Tools - No "fancy-pancy" IDEs. Real developers only use vi.
Compiled = Ship It - User acceptance testing is an absolute waste of time.

hardest

inak je pravda, ze z PaM-ka dava lahsie otazky na tie skorsie terminy ?

AnvilOfFury

Quote from: hardest on  17.12.2010, 19:33:51
inak je pravda, ze z PaM-ka dava lahsie otazky na tie skorsie terminy ?
Test sa náhodne generuje. Rovnako aj na UPS a ZIM.
Keep information to yourself - Knowledge is power. Think job security. Never provide documentation.

hardest

na UPS sa nestaci ucit tie prezentacie z prednasok ?

AnvilOfFury

Quote from: hardest on  17.12.2010, 21:48:49
na UPS sa nestaci ucit tie prezentacie z prednasok ?
Ako vravím, minulý rok boli otázky z toho e-booku UPS ktorý som postoval vyššie. Prednášky nemám poruke neviem zhodnotiť. Viem len povedať, že obsah skrípt a prednášok minulý rok nepokrýval na 100% rozsah otázok (odhadujem tak na 94%). Zvyšné veci som našiel v tom e-booku.

hardest

tak zase všetko nemusím vedieť :D

S.Neeo

kolko otazok je na ZIM ? v maise mam napisane ze sa to pise 300 minut  :whacko: :whacko:

buci

Quote from: S.Neeo on  18.12.2010, 04:27:38
kolko otazok je na ZIM ? v maise mam napisane ze sa to pise 300 minut  :whacko: :whacko:
myslím, že len 20 testových otázok bude s možnosťami A, B alebo C

freshmakerik

tak jak bolo povedane..
UPS: test na moodly.. tak ako bol zapocet len viac otazok, ale v podstate to iste, mozno viac zo sieti
PaM: treba mat stastie.., bud je blba otazka.., alebo su blbe odpovede.. a bodove ohodnotenie tiez nic moc.. (malo otazok a velky pocet bodov na jednu otazku), no staci si precitat to co dal na net, aby bola aspon aka-taka sajna..
ZIM: tak asi 20 otazok bolo hej.., tiez si treba precitat ten "suhrn" co je na nete
aj počítač je len človek..

spin90

Ale stale nechapem preco je 300 min na 20 otazok. To je trocha uplne mimo nie ? :D A budu aj priklady na ZIM ? Treba vediet vzorce ?

AnvilOfFury

Quote from: spin90 on  01.01.2011, 21:08:38
Ale stale nechapem preco je 300 min na 20 otazok. To je trocha uplne mimo nie ? :D A budu aj priklady na ZIM ? Treba vediet vzorce ?
My sme napríklad prišli na termín a brali nás po menších skupinkách. Žiadne príklady neboli, naklikal si za 10 minút a odišiel.

Franky238

To vsetko treba na PaM? myslim vsetky prednasky vediet? ci su nejake osnovy co treba na pisomku?

fingal

nemá niekto screeny z minulých rokov ako vyzerali otázky na skúšku zo ZIMka a tak? v archíve minulého roku som videl linky ale sú neplatné ...
Kybernetika 2. ročník

JohnnyKE

tiez by som poprosit o nejake screeny zo ZIM ak ma niekto, v archive z minuleho roku sa dost casto spomina ze treba mat zo skusky viac ako 50% je to pravda ??

hardest

len z UPS treba mat zo skusky nad 50%

darkoooooo

Quote from: hardest on  05.01.2011, 01:18:08
len z UPS treba mat zo skusky nad 50%

tak naco nam bol potom zapocet ?