• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Programovanie

Started by esperian, 18.02.2011, 22:35:36

« predchdzajce - alie »

Rajo

Quote from: hardest on  09.05.2011, 22:58:20
Quote from: veteran on  09.05.2011, 22:46:51
Skôr, ako kšefty so zadaniami by bodli nejaké info z toho "Praktického overenia zadania"  ;). Čo tam dávajú doprogramovať?

my sme mali len take srandy ako frontIsClear, frontIsBlocked, movek ...

veteran

Quote from: yvory on  10.05.2011, 19:50:51
Skôr, ako kšefty so zadaniami by bodli nejaké info z toho "Praktického overenia zadania"  ;). Čo tam dávajú doprogramovať?

ta ista otazka :)
No, tak ja to už mám šťastne za sebou - vyfasoval som od uja Moodla LeftIsClear(). Bolo aj FrontIsClear(), draw() a tuším že aj move().

yvory

Quote from: veteran on  10.05.2011, 20:21:32

No, tak ja to už mám šťastne za sebou - vyfasoval som od uja Moodla LeftIsClear(). Bolo aj FrontIsClear(), draw() a tuším že aj move().

takze kazdy dostane nahodne jednu funkciu? kolko minut na vypracovanie? a hlavne podla coho sa to robi,dostaneme nejaku cast kodu a bude treba doplnit alebo podla seba?

veteran

Quote from: yvory on  10.05.2011, 20:23:00

takze kazdy dostane nahodne jednu funkciu? kolko minut na vypracovanie? a hlavne podla coho sa to robi,dostaneme nejaku cast kodu a bude treba doplnit alebo podla seba?
Moodle má v DB nejaké nedokončené zdrojáky, kde chýba jedna funkcia. Minút je myslím 45. Kód si skopíruješ do netBeansu a tam robíš. Potom uploaduješ na Moodle len súbor s rozšírením *.c.

yvory

Quote from: veteran on  10.05.2011, 20:25:57

Moodle má v DB nejaké nedokončené zdrojáky, kde chýba jedna funkcia. Minút je myslím 45. Kód si skopíruješ do netBeansu a tam robíš. Potom uploaduješ na Moodle len súbor s rozšírením *.c.

na vlastnom booku asi nebudem moct robit? :) logicky mi vychadza ze asi nie :)

hardest

nemozes na vlastnom

veteran

Quote from: yvory on  10.05.2011, 20:36:01
Quote from: veteran on  10.05.2011, 20:25:57
Skôr, ako kšefty so zadaniami by bodli nejaké info z toho "Praktického overenia zadania"  ;). Čo tam dávajú doprogramovať?

na vlastnom booku asi nebudem moct robit? :) logicky mi vychadza ze asi nie :)
Dobre ti to vychádza  :) Dokonca aj net bude bloknutý. Prístupné budú len Moodle, cviká a referenčná príručka jazyka C.

EDIT: organizačné pokyny od Ing. Pietrikovej: http://zeus.fei.tuke.sk/~ema/c/OZNAM.txt

Wolfdale

Quote from: hardest on  10.05.2011, 20:36:30
nemozes na vlastnom

Nám povedal, že my môže mať vlastné.

Ešte sme to nedokončili celkom, ale takmer sme už začali.

veteran

Quote from: Tux on  10.05.2011, 20:50:37
Quote from: hardest on  10.05.2011, 20:36:30
nemozes na vlastnom

Nám povedal, že my môže mať vlastné.
Tak potom to budete mať dosť uľahčené  ;)

hardest

tak potom to zalezi od cviciaceho ... ale kebyze mozte na vlastnom, tak to by bolo o com ? ... si kazdy otvori svoj vlastny program a skopiruje to odtial :D

Wolfdale

Tak to neviem.  :) Ale spýtali sme sa ho, a povedal, že jasné môžte.

veteran

Quote from: eminkaa on  10.05.2011, 21:07:21
a s kym mas cvika?
ja by som takúto informáciu neprezradil  ;D Ešte si to tu prečíta šéfstvo a bude prieser  :D

paloSK

Quote from: hardest on  10.05.2011, 20:58:33
tak potom to zalezi od cviciaceho ... ale kebyze mozte na vlastnom, tak to by bolo o com ? ... si kazdy otvori svoj vlastny program a skopiruje to odtial :D
Vidis, tak to tu chodi ... vsetko zalezi len a len od cviciaceho ... chce sa mi z toho grcat ... áa vlastne  :mishela
:D

esperian

Hojte pocujte, upol som to zadanie na moodle, a mam to teraz ako Pracovná verzia zadania .. mam to dat poslat na hodnotenie ak chcem aby som sa zobrazil v tomto zozname ?? http://it4kt.fei.tuke.sk/c/pvjc/zoznam.html ? alebo som sa tam uz mal zobrazit aj bez toho a znamena to ze nemam nieco splnene ??

veteran

Quote from: esperian on  10.05.2011, 21:42:49
Hojte pocujte, upol som to zadanie na moodle, a mam to teraz ako Pracovná verzia zadania .. mam to dat poslat na hodnotenie ak chcem aby som sa zobrazil v tomto zozname ?? http://it4kt.fei.tuke.sk/c/pvjc/zoznam.html ? alebo som sa tam uz mal zobrazit aj bez toho a znamena to ze nemam nieco splnene ??
Treba ho dať na hodnotenie.

Ale napr. ja som zadanie upol včera (deadline včera o 23:59), mám za sebou už aj preskúšanie a v tom zozname nie som. Ale nevadí, podstatné je, že zápočet je v MAIS-e  :ropebanana:

Wolfdale

esperian

do... prave som si vsimol ze som zadanie odovzdal v zlom tvare 2011_meno_priezvisko.zip bude to asi problem co ?? stretol sa s tym niekto ??

suzanka

ludia ma z vas niekto urobenu dokumentaciu??? mohol by mi ju niekto poslat... nebojte sa fakt ju neskopcim...ved to o com by bolo...len som zvedava na zopar veci... lebo nie som si ista...ci som to napisala dobre....hm???

yvory

Quote from: esperian on  10.05.2011, 21:57:48
do... prave som si vsimol ze som zadanie odovzdal v zlom tvare 2011_meno_priezvisko.zip bude to asi problem co ?? stretol sa s tym niekto ??

mas tam cerveny krizik,zrus to,a upni znovu,inak staci to upnut ci aj odoslat na hodnotenie ci co je to dalsie okno?

esperian

no ved prave, ja som to uz odoslal na hodnotenie  >:(  bu

veteran

Quote from: esperian on  10.05.2011, 23:34:29
no ved prave, ja som to uz odoslal na hodnotenie  >:(  bu
Tak napíš mail cvičiacemu, či to vadí, či nie. Myslím však, že by to nemal by veľký problém. Skript v Moodli si to rozbalí a skontroluje len súbor main.c. A do databázy mu priradí tvoje meno z Moodla. Len treba dbať na štruktúru balíčka. Lebo ak Moodle nenájde main.c tam, kde to je predpísané (folder \src), tak budeš mať problém.

esperian

esperian

to nie ja som ti pisal   bp  ;D ..ja viem tiez kto si men si nick friskom xDDD... aj tak uz koniec je  :P a inak teraz mi tam pise ze Zadanie už bolo odovzdané na hodnotenie a nemôže byť zmenené a nemozem pridat odznova subor aj ked tam pise Neboli vložené žiadne súbory ... alebo je uz vsetko OK ?

Don_Corleone

tiez mam podobny problem ... odoslal som tam vsetko co som mal ... a je to tam pekne rozhadzane .. takze neviem ci mi to vezme ...

Don_Corleone

ked som to poslal uz vcera v noci a nenasiel som sa v zozname ... moze byt program v tom ze som tam nechal cely projekt z netbeansu ?
sice som tam vytvoril adresar src a prekopiroval tam main a ostatne source subory ....