• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Programovanie

Started by esperian, 18.02.2011, 22:35:36

« predchdzajce - alie »

orsi

viete prejsť ten saboteur? lebo ja nie  :D

fakovnik

Ja som mal aj z "budokanom" problémy.. treba si spraviť vlastné  :)

A jak ste poriešili ten zápis do siene ? Až keď prejde všetky levely a celkový počet krokov ne ?

Whoever said money can't buy happiness isn't spending it right.

esperian

a skusali ste uz ten Doxyfile ?? na automaticke generovanie na dokumentaaciu ? ako ho treba nastavit ?

adidas

prosim vas, zapocet je za 30 alebo 40 bodov? dakujem

Wolfdale

Ešte sme to nedokončili celkom, ale takmer sme už začali.

Tren

15-bleskovky + 15-sokoban

matotv

Nazdar, nema niekto hotovu dokumentaciu? z toho moodlu som vedla dost...zadanie mam no dokumentaciu mam len titulnu a tu druhu stranu..nemoze mi niekto poslat zbytok ako by to malo vyzerat? viem ze ziadam vela..no neopisem to, len to chcem podla niecoho robit a neviem ako...mozno sa najde dajaka dobra dusa, ked nahodou hej tak PM

meroving

kupim zadanie sokoban + nejaka dokumentacia apson nieco nech viem to dorobit podla seba...piste na moj mail           rand2@centrum.sk

orsi

nejak sa to tu rozbehlo  :D

esperian

Quote from: orsi on  09.05.2011, 04:56:16
nejak sa to tu rozbehlo  :D
jj niekto si mysli ze mu teraz niekto za den alebo kolko spravi zadanie ,, a ak aj hej len pre info by som chcel vediet tu cenu xDD

blaze164

kupim zadanie sokoban + dokumentaciu.... blaze164@gmail.com

mirek

tak - po dnesnej nocnej a hotovom sokokarlovi uz nemam problem zadanie spravit. zadanie aj s dokumentaciou.
So say we all!

esperian

mirek a za kolko ??  ;D ;D ;D

aX1s

Kupim zadanie sokobana aj s dokuemtnaciou tak aby malo vsetko co treba podla tych podmienok danych pri odovzdava a aby preslo testom originality 
viac info pm :)

Moudiii

podobne ako kolegovia predomnou kupim zadanie komplet sokoban. PM diky  :)

misko0709

vie niekto ako vygenerovat tu dokumentaciu cez ten soft doxy??

mirek

Quote from: esperian on  09.05.2011, 14:29:11

no - program za 15e a dokumentacia dajme tomu za 5e. takze dokopy za dvacku by to slo...
So say we all!

apop

Kúpim zadanie na programko . T.j. sokoban . Stačí aj bez dokumentácie. Pošlite PM.

esperian

Quote from: mirek on  09.05.2011, 19:03:16

no - program za 15e a dokumentacia dajme tomu za 5e. takze dokopy za dvacku by to slo...

tak to mas este celkom vpoho ceny, ale tak co pre teba spravit take zadanie ..  ;D ;D ;D

mirek

Quote from: esperian on  09.05.2011, 19:14:14

tak to mas este celkom vpoho ceny, ale tak co pre teba spravit take zadanie ..  ;D ;D ;D
prosimta :-))) da to zabrat ho najprv vymysliet a potom este aj urobit :-))) ale ked najprv urobis a potom vymyslas, ze ako ho urobit... to uz sa celkom da ;)
So say we all!

esperian

som zvedavy kolko ti pride SSek ohladom sokobana xDD

a inak, ak by si mal cas tak by si mohol napisat taky nejaky postup ako vygenerovat tu dokumentaciu cez ten doxygen lebo som z toho dost mimo .... alebo je jedno kto naspise ak uz niekto generoval dik

edit // xD

meroving

Quote from: mirek on  09.05.2011, 14:25:39
tak - po dnesnej nocnej a hotovom sokokarlovi uz nemam problem zadanie spravit. zadanie aj s dokumentaciou.

cau... a vedel by si aj mne to spravit? ale ja by som to uz potreboval zajtra do obeda... napis mi mail na rand2@centrum.sk

xxxx

to nejak skoro zhanate tie zadania, vsak mate este more casu, aj ten co by vam to mal urobit ma este kopu casu, vsak co to je spravit za 24 hodin take kratke zadanie, ktore sa robilo na 7 cvikach, vsak ? :D

Zomrieš hlúpy

mirek a za kolko ??  ;D ;D ;D

Za drzkovu polievku nevymeníš ?

fakovnik

Quote from: xxxx on  09.05.2011, 20:29:17
to nejak skoro zhanate tie zadania, vsak mate este more casu, aj ten co by vam to mal urobit ma este kopu casu, vsak co to je spravit za 24 hodin take kratke zadanie, ktore sa robilo na 7 cvikach, vsak ? :D

No, ten kto stým obchoduje by už mal mať na sklade viac kusov   :)

Whoever said money can't buy happiness isn't spending it right.