• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

PREDTERMINY

Started by darkoooooo, 26.11.2010, 22:43:37

« predchdzajce - alie »

darkoooooo

cauko.. na maise to este nie je ... Kde to zistim? lebo by som si chcel dat aspon jeden predmet ak sa bude dat

Safyia

opytaj sa vyucujuceho :) Aj ked da vcas vediet aj ked sa neopytas...

xxx3

ja mam v maise jeden predtermin na matiku, ale je pri nom napisane ze PREDTERMIN - Baculikova ... a mna uci Busa, takze to asi nebude pre mna, alebo hej ?

domino3d

ak vam buša vravel ze je u neho predtemin lahsi, neverte mu ....
na normalnej skuske da ovela lahsie priklady, sam som to zazil :/
vivat academicus

genie

bavit sa o tom, co je lahky priklad je hodne, ale hodne subjektivne...
"Any fool can use a computer.  Many do."

ebrithil

ja som plánoval ísť na predtermín, ale rozmyslel som si to. radšej sa to dobre naučím a pôjdem na riadny.

Zomrieš hlúpy

Quote from: xxx3 on  27.11.2010, 18:33:12
ja mam v maise jeden predtermin na matiku, ale je pri nom napisane ze PREDTERMIN - Baculikova ... a mna uci Busa, takze to asi nebude pre mna, alebo hej ?

To je pre paralelku D  :)

mysho

Ja mam v MAISE v Matematike I aj toto:

13.12.2010 10:50 120 min.    PK2_AF    256/9    Riadny    Skúška-1    od:25.10.2010 13:00 do:12.12.2010 12:00

kubiik

Kazdopadne ja som prezil s Busom aj predtermin.. sice neviem ake boli priklady na riadnych ale kto by to riesil keby mal uz skusku za sebou ne? :D No ale aspon daval kazdemu na predtermine asi 4 ci 5 vianocnych bodov automaticky co kazdeho potesilo 8)

hardest

ja asi tiez skusim predtermin s Busom, aj ked teoriu vobec neviem ... mozno spravim na take E-cko len z prikladov :D .. a mam pokoj

ebrithil

odvážny človek. spoliehaš sa na vianočné body?  ;D

hardest

ta len 26 bodov mi treba aby som mal 51 ... tak to by sa mohlo dat, z 35b, ktore su za priklady dostat 26 :D

majek32

a nemusis mat nahodou jak nadpolovicnu vecsinu zo skusky to znamena 36b zo 70b

hardest

myslim, ze nie .. nehovoril o tom

hardest

jedna vec, aby som sa uistil: ked pojdem na predtermin a nespravim, mozem ist potom na riadny termin a este aj na opravny ?

fingal

nie, predtermin je ako riadny termin, takže potom máš už len opravný
Kybernetika 2. ročník

metalman

aky je datum predterminu matematiky pre paralalelku c??v maise mi pise 13.12  no pytam sa preto lebo kamosovi ktory ma infromu pise v maise tiez 13.12 a oni maju vraj predtermin az 20.12 tak ako to je vlastne ??? :trestac:

iglov999

...Klesc  este presne povie, ale malo by to byt December 20 alebo 21....

stricky

ked je semester do 17.teho?

fingal

moja paralelka B tiež má z ma1 predtermín 20teho. vyučujúci Daňo. som zvedavý kedy sa to objaví v maise , keď už druhú prednášku rozprával že to tam dá...
Kybernetika 2. ročník

stricky

Quote from: fingal on  02.12.2010, 13:47:21
moja paralelka B tiež má z ma1 predtermín 20teho. vyučujúci Daňo. som zvedavý kedy sa to objaví v maise , keď už druhú prednášku rozprával že to tam dá...
termin cez prazdniny?

Peter Smolarik

Quote from: stricky on  02.12.2010, 16:02:42
termin cez prazdniny?
No a? Ucitelia nemaju prazdniny tak ako my a ty nebudes mat prazdniny 20.12, ale v januari.
TUKE FEI PM, prvak v r. 2010

padre

Quote from: Peter Smolarik on  02.12.2010, 16:15:47
Quote from: stricky on  02.12.2010, 16:02:42
termin cez prazdniny?
No a? Ucitelia nemaju prazdniny tak ako my a ty nebudes mat prazdniny 20.12, ale v januari.

to sa velice mylis...prazdniny mame aj toho 20., v januari mas prazdniny len vtedy ked porobis skusky

padre

Quote from: hardest on  30.11.2010, 23:18:04
ja asi tiez skusim predtermin s Busom, aj ked teoriu vobec neviem ... mozno spravim na take E-cko len z prikladov :D .. a mam pokoj

na to by som sa nespoliehal...vacsina vyucujucich vyzaduce aspon nieco z teorie

hardest

Quote from: padre on  02.12.2010, 19:40:25
na to by som sa nespoliehal...vacsina vyucujucich vyzaduce aspon nieco z teorie

nam hovoril Busa, este ked tocil o zapocte, ze mame sa poriadne pripravit na zapocet lebo ked nevieme teoriu a chceli by sme spravit skusku len na prikladoch, tak ze by to bolo tazke ked budeme mat malo bodov zo zapoctu ... takze myslim ze by o tom nehovoril keby sa to nedalo spravit aj bez teorie