• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Matematika Seminar

Started by Robo7691, 25.09.2010, 02:01:05

« predchdzajce - alie »

Robo7691

Nevie niekto kedy bude ten seminar? Uz mi svieti na zeleno ale zapisat sa neda a nepise tam ani cas  ???

iglov999

zatial ani mne nič nepíše a ani na stránke katedry som žiadne info nenašiel  :emot-shakehead:

stricky

napiste veducemu katedry a mate pokoj ;)

zaky

no jak pozeram uz je na nete v maise ten semenar

92% teenagerů neposlouchá svojí maminku. Patříš-li mezi zbývajících 8%, dej si tohle do podpisu

Tren

seminar bude zajtra. tak mi aspon pise mais..uz saakoze ma normalne ist?  ???

ebrithil

napiste to sem kedy a kde je ten seminar. ja som sa na to nehlasil ale pojdem pozrieť ked pojde do tuhého. (neskvor)  ;D

iglov999

"...v UTOROK v miestnosti PC6 v čase od 15,10 do 16,40."

S.Neeo

inak co nam hovoril cviciaci z  matiky ze toto bude na zapoctovke znamena to ze to bude presne ten isty priklad alebo tam zmeni cisla ?

ecube

kto bol na tom prvom seminary ja som si to vsimol v maise az v stredu :/ takze v utreri som nebol :/ >:( ale na dalsi sa uz chystam co ste na nom riesili?
...

S.Neeo

Zomrieš hlúpy

Quote from: ecube on  30.09.2010, 21:50:10
kto bol na tom prvom seminary ja som si to vsimol v maise az v stredu :/ takze v utreri som nebol :/ >:( ale na dalsi sa uz chystam co ste na nom riesili?

Nič operácie s maticami .... Po 45 minútach to stratilo úroveň tak som išiel preč 

pablito

Quote from: iglov999 on  28.09.2010, 13:26:50
"...v UTOROK v miestnosti PC6 v čase od 15,10 do 16,40."

Parada  >:( Akurat ked mam telesnu ... a tak som sa tesil ze nieco spravim pre to aby som pochopil tej matike.  :(

esperian

Quote from: Zomrieš hlúpy on  01.10.2010, 01:28:55
Quote from: ecube on  30.09.2010, 21:50:10

Nič operácie s maticami .... Po 45 minútach to stratilo úroveň tak som išiel preč 

no co ja viem ci to stratilo uroven . Ako si na to prisiel ?? mozno preto ze isli prec kamosi tak si siel aj Ty. Mne to pomohlo dost, spztal som sa vsetko comu som nerozumel a bol som spokojny. nakoniec nas tam ostalo mozno 10 ludi.

Zomrieš hlúpy

Na kvalitu semináru som nenarážal.... Sa vysvetlila vec ktorej som nechápal a tým to u mňa končilo. Ja som odchádzal sám, keď tam bolo možno ešte 13 ľudí...

iglov999

nejaké príklady na matice, nič extra...

zaky

ktori nevedia, tak neni to povinne tam chodit ale nahlaseni ludia musia spravit zapocet :-/

92% teenagerů neposlouchá svojí maminku. Patříš-li mezi zbývajících 8%, dej si tohle do podpisu

esperian

Quote from: zaky on  04.10.2010, 18:05:09
ktori nevedia, tak neni to povinne tam chodit ale nahlaseni ludia musia spravit zapocet :-/

jo presne ako hovoris musia spravit zapocet, ale asi nevies to ze ten zapocet dostanes za ucast respektive neucast, takze ak si sa prihlasil a nechodis tam alebo chodis tak v kazdom pripade dostanes zapocet

PALLY27

ide o to že na seminári sa furt berie látka z predchadzajucého týždňa .. a ako sa zistilo tento seminar je na nič pre HI pretože beru inu matiku ako my .. napr. Informatici :D ... čiže ked pred týždnom boli komplexné čísla a ich vyjadrovanie v algebrickom a este neviem jakom tvare tak to dnes budeme cvičiť...

a seminar si myslím že aj trošku pomaha viac pochopiť problematiku matematiky :D .. lebo idu pomalším tempom jak na prednáškach alebo na cvičeniach

čiže ja som spokojný :D

Ivo1007

Quote from: PALLY27 on  05.10.2010, 16:06:54
a ako sa zistilo tento seminar je na nič pre HI pretože beru inu matiku ako my ..
veď to aj ja som sa tešil  že sa niečo naučím :D  ale povedali nám že na všetko okrem finančnej matematiky sa   na seminári môžme pýtať a finančnú matematiku - konzultácia

S.Neeo

co ak som na seminari a tam nechodim tak z matiky1 musim spravit zapocet na prvy krat ???????

esperian

Quote from: S.Neeo on  07.10.2010, 16:42:18
co ak som na seminari a tam nechodim tak z matiky1 musim spravit zapocet na prvy krat ???????

myslis zapocetet zo seminaru matiky ?? ak ano , tak zapocet dostanes aj ked tam chodit nebudes, nerobi sa prezencka ani nic ine

S.Neeo

ja som myslel na matiku1 ktora je povinna a pise sa z toho zapoctovka atd.
nie je to upravene technicky ze ked som zapisany na sem z mat tak potom musim spravit zapoctovku z normalnej matiky ?

S.Neeo

inak ak nespravim zapoctovku z matiky v prvom semstri a z ostatnych predmetov by som spravil zapocet , je mozne si matiku1 preniest do 3 semstra cize v 2 rocniku ZS ?

ebrithil

určite áno. ale nespoliehaj sa na to, pretože si tým skomplikuješ 3.semester a ten bude určite náročnejší ako tento prvý čo máme. a tá matika je spraviteľná ak si na to sadneš a ked nevieš tak chod na seminár alebo za mudrim spolužiakom. a tiež si uvedom, že niektoré predmety na seba asi nadvezujú, takže ak nedáš matiku tak pravdepodobne ani fyziku kde bude treba integrovať asi.

Don_Corleone

neviete niekto ci sa tam da este zapisat ?