• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

MAT 1 skuska

Started by pablito, 12.11.2010, 02:04:58

« predchdzajce - alie »

sirec

vyhodnotenie je o 8:00 ...len skoda, ze neviem v ktorej miestnosti... bv

benjo

Quote from: Zomrieš hlúpy on  11.01.2011, 19:26:24
Neviete kde bude vyhodnotenie u Baculikovej ?

Keď som dobre rozumel tak BN32, 614 (alebo 604?) o 9:00 zajtra.

Zomrieš hlúpy

Aj vy si myslite že organizácia na skúške  bola  nanič  v D4-D7 !! Len ta dozor konajúca pišťala  som mal sto chutí vyzuť si topánku a hodiť do nej nech konečne je ticho

Chlpaty_jak_delfin

kamo bud rad se s nou  nemas cvika ako kamos  ;D
ale fakt bolo to katastrofalne ,niektori vyucujuci sa spravaju k studentom ako k nejakemu totalnemu odpadu

Zomrieš hlúpy

Ale mne to jedno lebo mam DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 67%

Tren

Quote from: Zomrieš hlúpy on  12.01.2011, 00:00:22
Ale mne to jedno lebo mam DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 67%

skym mas s Danom?

benjo

Milujem ten obrázok :D:D:D (diky Chlpaty_jak_delfin) Sorry, za SPAM, ale chcel som prejaviť radosť zo spravenej skúšky. "In your FACE matika 1!"

Chlpaty_jak_delfin

hosi netreba ist na vyhodnotenie ked som spravil matiku nie ?  ;)

hardest

ked uz vies, ze si spravil a si spokojny s vysledkom tak nemusis tam ist

rgi

neviete niekto kedy Klesc prida ten opravny termin ? zatial je tam iba ten od Busa-paralelka A .. vravel ze ho ties da na 31.1. ale zatial tam nieje

SteLa

nie je tu niekto z HI od moniky ???  chcem info o opravnom , pocula som ze tych co spravili velmi nechce zobrat na opravak.. nevie tu niekto nieco kym jej napisem mail???

darkoooooo

Quote from: SteLa on  13.01.2011, 02:14:40
nie je tu niekto z HI od moniky ???  chcem info o opravnom , pocula som ze tych co spravili velmi nechce zobrat na opravak.. nevie tu niekto nieco kym jej napisem mail???

ty si spravila a chces ist na opravak ?

SteLa

ano chcem mam C a chcela by som Becko kedze sa berie lepsia znamka a mam vtedy po skuskovom.. ale ty asi nie si HI ci? zda sa mi ze som tu taka sama:D

Rajo

Mať tvoje starosti...

darkoooooo

Quote from: SteLa on  13.01.2011, 02:24:18
ano chcem mam C a chcela by som Becko kedze sa berie lepsia znamka a mam vtedy po skuskovom.. ale ty asi nie si HI ci? zda sa mi ze som tu taka sama:D
pane boze :) ja som INFORMATIKA a keby ma toto malo trapit tak sa zabijem asi :-)    bu

SteLa

a co ma ma trapit ine?:P myslim si ze ked som sa na skusku ucila tak si zasluzim adekvatnu znamku .. ked uz som tu matiku naucena preco neskusit opravny;) ale velmi si mi neodpovedal na otazku:D

esperian

a si si ista s tym ze ak ides na opravnu skusku, tak aj keby si spravila tu opravnu horcie respektive nespravila vobec tak ti ostane to Ccko ??

Draken

To nieje moc argument lebo ucitel nemoze velmi zato co si napisala .. takze znamku mas adekvatnu k tomu kolko si sa ucila resp. k tomu kolko si vedela.

SteLa

Quote from: esperian on  13.01.2011, 04:45:37
a si si ista s tym ze ak ides na opravnu skusku, tak aj keby si spravila tu opravnu horcie respektive nespravila vobec tak ti ostane to Ccko ??

jj to nam povedala:) inak by som s ceckom nesla na opravny:P

SteLa

Quote from: Draken on  13.01.2011, 07:59:23
To nieje moc argument lebo ucitel nemoze velmi zato co si napisala .. takze znamku mas adekvatnu k tomu kolko si sa ucila resp. k tomu kolko si vedela.

Hm, este som si parkrat precitala co som pisala, ale predsa len, stale nevidim zeby som spominala ucitela....
Neviem preco sa tu rozobera ze chcem ist na opravny, proste som pokazila pisomku, stava sa, preco to neskusit este raz ked to uz viem a mam cas si to poriadne zopakovat?
Len som sa chcela informovat, lebo nerada pisem zbytocne maily a uz vobec si nechcem dopisovat s matikarkou. AK mi neviete pomoct v pohode ,len neviem preco tieto komentare.

darkoooooo

Quote from: SteLa on  13.01.2011, 13:55:54
Quote from: Draken on  13.01.2011, 07:59:23

Hm, este som si parkrat precitala co som pisala, ale predsa len, stale nevidim zeby som spominala ucitela....
Neviem preco sa tu rozobera ze chcem ist na opravny, proste som pokazila pisomku, stava sa, preco to neskusit este raz ked to uz viem a mam cas si to poriadne zopakovat?
Len som sa chcela informovat, lebo nerada pisem zbytocne maily a uz vobec si nechcem dopisovat s matikarkou. AK mi neviete pomoct v pohode ,len neviem preco tieto komentare.

nikomu nezalezi ci mas E D C B .tak kurat keby si mala same AAAAAA tak potom mas narok na stipko :)  nikde sa ta nebudu pytat ake si mala znamky....

SteLa

stipko sa dava na zaklade priemeru nie je kriteriom ze same acka:P Mne nejde o stipko jedno cecko uz totiz mam a z matiky mozem mat acko len ak dam na sto percent mne su tie znamky pre moj osobny pocit ze to usilie stalo zato.. opakujem uz som sa to raz ucila staci len poriadne zopakovat mam nato viac ako dost casu :) skutocne neviem co ti na tom vadi:P

darkoooooo

Quote from: SteLa on  13.01.2011, 18:51:11
stipko sa dava na zaklade priemeru nie je kriteriom ze same acka:P Mne nejde o stipko jedno cecko uz totiz mam a z matiky mozem mat acko len ak dam na sto percent mne su tie znamky pre moj osobny pocit ze to usilie stalo zato.. opakujem uz som sa to raz ucila staci len poriadne zopakovat mam nato viac ako dost casu :) skutocne neviem co ti na tom vadi:P
uc sa teda  bu

Zomrieš hlúpy

Quote from: SteLa on  13.01.2011, 13:50:52
Quote from: esperian on  13.01.2011, 04:45:37

jj to nam povedala:) inak by som s ceckom nesla na opravny:P

Čo nám hovoril cvičiaci tak berie sa známka z opravného a nie ta lepšie .....  A každý ma právo na opravnú ta že tak ....

hardest

ale to zalezi od konkretneho cviciaceho/prednasajuceho ci sa berie lepsia alebo posledna