• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

MAT 1 skuska

Started by pablito, 12.11.2010, 02:04:58

« predchdzajce - alie »

stephanides

Tiež to vidím na niečo nové čo nebudem mať ani šajnu.. dobre aj ked ich vela ten variant C D nepísalo ale ten variant C D si mohli kluden zohnať a prepočítať takže aj tak je to nespravodlivé trochu :)

Rajo

presne, na hromadnom boli skupiny A, B ... na prvom opravnom C, D ... a na dekanskom dá na 80% E, F ,no podla mňa to bude súhrn zo všetkych štyroch variant cize napríklad z varianty A vybere 2 otázky z teórie, z C varianty 3 otazky z teorie, z D varianty 3 priklady atd..

stephanides

Keby sme šli štvrteho tak by sme boli zahojení podľa mňa.. teraz to bude určite kruté .. keby aspon neboli dvaja na dozore.. je to v prdeli normalne..  ak:

dotko

zbytocne fantazirujete :D radsej sa ucte.. aspon teoriu ked uz neviete pocitat.. ja integraly ani netusim tak drtim teoriu nech nieco nachytam.. vidime sa rano ;)

veteran

Quote from: stephanides on  10.02.2011, 01:04:29
Keby sme šli štvrteho tak by sme boli zahojení podľa mňa.. teraz to bude určite kruté .. keby aspon neboli dvaja na dozore.. je to v prdeli normalne..  ak:
Štvrtého som ešte poriadne ani nemal tušenie jak sa rátajú integrály  ;D

Quote from: dotko on  10.02.2011, 01:05:31
zbytocne fantazirujete :D radsej sa ucte.. aspon teoriu ked uz neviete pocitat.. ja integraly ani netusim tak drtim teoriu nech nieco nachytam.. vidime sa rano ;)
Minule som to stavil na teóriu - nevyšlo. Teraz to dávam opačne :)

esperian

len skoda ze za teoriu nedava vela bodov , prisiel som na intak s tym ze isto budem mat 21b ani o bod viac ani menej ... pridem na vyhodnotenie a pozeram 11b ... nasiel som tam aj take veci co com si bol isty ze v knihe to tak bolo ale radsej som neisiel za nim aby si nemyslel ze ho opravujem , a bol som radsej stastny ze mam skusku  :ropebanana:

stephanides

Ale ja tomu nechapem.. kamoš mal s kleščom prednašky a mal to také lahké na skuške.. a prečo to my mame také extremne??

Rajo

Quote from: stephanides on  10.02.2011, 01:14:00
Ale ja tomu nechapem.. kamoš mal s kleščom prednašky a mal to také lahké na skuške.. a prečo to my mame také extremne??

lebo to závisí od skúšajúceho :P (a možno aj od paralelky?) ...

arobben

No som po dnešnej skúške pri Bušovi a moje pocity sú zmiešané .. hnev,nenávisť,smútok.2 týždne som sa učil,príkladov som prerátal STOVKY,aj varianty som prerátal hravo,teóriu som sa poučil takmer celú,okrem tých najvacsich dristov .. dnesna skuska - varianty E a F .. teoria vybrana najhorsia z najhorsie vlastny integral a podobne kk*iny a priklady? priebeh bol vpohodke z ostatneho mi je zle .. nie ze som s tym nepohol ale v porovnani s opravnym terminom a hlavne s PREDTERMINOM -- dnes neslo o vedomosti ale ako od*ebat co najviac studentov na matike  :03:  :03:  :03:  :03:

veteran

Quote from: arobben on  10.02.2011, 19:10:54
No som po dnešnej skúške pri Bušovi a moje pocity sú zmiešané .. hnev,nenávisť,smútok.2 týždne som sa učil,príkladov som prerátal STOVKY,aj varianty som prerátal hravo,teóriu som sa poučil takmer celú,okrem tých najvacsich dristov .. dnesna skuska - varianty E a F .. teoria vybrana najhorsia z najhorsie vlastny integral a podobne kk*iny a priklady? priebeh bol vpohodke z ostatneho mi je zle .. nie ze som s tym nepohol ale v porovnani s opravnym terminom a hlavne s PREDTERMINOM -- dnes neslo o vedomosti ale ako od*ebat co najviac studentov na matike  :03:  :03:  :03:  :03:
Tak tá limita, čo dal do E-var. bola nehorázna! Teória až na dve otázky + jednu sčasti nič moc. Integrály som vedel, priebeh funkcie bol stredne ťažký, no aj tak si myslím, že to urobí len veľmi málo ľudí.

Rajo

napíšte tu konkrétne príklady ake boli...

veteran

Quote from: Rajo on  10.02.2011, 20:35:19
napíšte tu konkrétne príklady ake boli...
Nemám ich odfotené, lebo mladý Buša si veľmi úzkostlivo strážil mobily  >:( ... a nielen tie.

Limita bola: x sa blíži ku 2 (ex/2-1)/(π-arcsin(x/2))
Pamätám si ešte integrál (six x * cos x)/(7-cosx-cos2x) dx

Potom bol ešte povrch medzi dvoma kvadratickými fciami, ešte jeden ľahučký integrál par partés a priebeh, ale čísla si nepamätám.

bodon14

Ako ked na dekansky termin sa davaju taketo priklady a teoria...tak im muselo riadne prej*bat v tych hlavach... :metal:

esperian

no ale podla mna sa dalo ocakavat nieco taketo.. vzdy sa to stupnovalo bolo to aj zo zapoctom takto .. oni to asi  beru tak ze viac casu==viac vedomosti

arobben

Quote from: esperian on  10.02.2011, 21:47:58
no ale podla mna sa dalo ocakavat nieco taketo.. vzdy sa to stupnovalo bolo to aj zo zapoctom takto .. oni to asi  beru tak ze viac casu==viac vedomosti

no tak to je mozne,lenze ja napriklad som prepocital a presiel 4 rozne zdroje o integraloch (2 knizky,priklady z katedry matematiky tuke a priklady z internetu) bol som pripravenmy na kazdy jeden typ (bol som variant F) a 1 integral bol taky,ktory sa dal ale ten druhy som si nebol isty riesenim som sa s takym nestretol .. a o sa tyka obsahu rotacnej plochy no comment uz nevedel co dat len y=polynom/polynom jakeby mu nestacil jeden ..

rgi

ked si prenasam M tak o rok si musim do rozvrhu nahlasit aj prednasku aj cvika ? a mozem si to dat ku hocikomu alebo ku tomu kde som chodil aj teraz ?... alebo aj tak skusku musim robit o rok u toho co teraz alebo nie ?

freshmakerik

Quote from: rgi on  11.02.2011, 01:20:45
ked si prenasam M tak o rok si musim do rozvrhu nahlasit aj prednasku aj cvika ? a mozem si to dat ku hocikomu alebo ku tomu kde som chodil aj teraz ?... alebo aj tak skusku musim robit o rok u toho co teraz alebo nie ?
toto ries az o rok.., dovtedy sa moze vsetko zmenit.., urcite sa potom vsetko dozvies
aj počítač je len človek..

veteran

Výsledok už mám v MAIS-e (chýbajú mi 4 body  >:(). Nepamätá si niekto, kedy má byť vyhodnotenie? Dačo sa mi marí, že v pondelok o 15:00, ale nie som si istý.

arobben

Quote from: veteran on  11.02.2011, 17:05:58
Výsledok už mám v MAIS-e (chýbajú mi 4 body  >:(). Nepamätá si niekto, kedy má byť vyhodnotenie? Dačo sa mi marí, že v pondelok o 15:00, ale nie som si istý.

hh mne tiez chybaju 4 body .. vyhodnotenie si pamatam no nie na 100% .. tusim ze to bolo pondelok 15:00 BN604 .. teda urcite o 15:00 takze urcite nie dnes ale pondelok pretoze keby bolo vyhodnotenie dnes nedal by o 15tej si myslim ;) lebo ked bolo takto vyhodnotenie tak to daval na 7:30 alebo na 9:00 a podobne

stephanides

Zápočet som mal 16 b ... A teraz pozerám že na maiste mam D-62 .. neverím že som mal na skúške 46 bodov :D.. dúfam že sa nepomýlil v maise :D::D:D