• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

imatrikulacia

Started by ecube, 19.10.2010, 04:24:56

« predchdzajce - alie »

ecube

zdravim jak je to z tohtorocnou imatrikulaciou prvakou? :O
...

Shwollo

www.fei.tuke.sk
QuoteImatrikulácia novoprijatých bakalárov bude 25. novembra 2010. Bližšie informácie budú zverejnené.
16.9.2010
ale ísť tam nemusíš
nepíšte mi SS - radšej mi píšte mail. (tá obálka pod mojim avatarom :)))

angie

Ak by sa nasiel prvak alebo viacej prvakov co nechcu ist na ples tak je dost vela ludi co by odkupili listocky...Napriklad aj ja...ak sa niekto najde napiste..
Dakovala..

zaky

Quote from: Shwollo on  19.10.2010, 04:38:37
www.fei.tuke.sk
QuoteImatrikulácia novoprijatých bakalárov bude 25. novembra 2010. Bližšie informácie budú zverejnené.
16.9.2010
ale ísť tam nemusíš

no neviem synku
Keďže účasť na slávnostnej imatrikulácii je povinná, bude táto pravdepodobne kontrolovaná prezenčnou listinou. Nepodpísanie sľubu a neúčasť na slávnostnej časti je možné považovať za disciplinárny priestupok.
http://www.fei.tuke.sk/sk/studium/aktuality

92% teenagerů neposlouchá svojí maminku. Patříš-li mezi zbývajících 8%, dej si tohle do podpisu

pablito

Quote from: zaky on  15.11.2010, 15:01:14
Quote from: Shwollo on  19.10.2010, 04:38:37
www.fei.tuke.sk
16.9.2010
ale ísť tam nemusíš

no neviem synku
Keďže účasť na slávnostnej imatrikulácii je povinná, bude táto pravdepodobne kontrolovaná prezenčnou listinou. Nepodpísanie sľubu a neúčasť na slávnostnej časti je možné považovať za disciplinárny priestupok.
More, kazdy rok toto pisu a este nikdy s toho nikto nemal problem ...

zaky

co, sak mozno aspon daco vypijeme zadarmo :D

92% teenagerů neposlouchá svojí maminku. Patříš-li mezi zbývajících 8%, dej si tohle do podpisu

pablito

Quote from: zaky on  15.11.2010, 15:21:24
co, sak mozno aspon daco vypijeme zadarmo :D
Ta preto ze "mozno" daco vypijeme sa mi tu oblek tahat nechce  :D  :P

lecter

Quote from: zaky on  15.11.2010, 15:01:14
no neviem synku
jj vyhadzov zo skoly :laugh:

Chlpaty_jak_delfin

Quoteje možné považovať za disciplinárny priestupok.
nalozia na holu ?   ;)

Achilus13

Quote from: angie on  15.11.2010, 00:25:01
Ak by sa nasiel prvak alebo viacej prvakov co nechcu ist na ples tak je dost vela ludi co by odkupili listocky...Napriklad aj ja...ak sa niekto najde napiste..
Dakovala..

Zdravím ak by si mal náhodou prístup k viacerým lístkom nebol by som proti ak by sa dalo vybaviť...resp nedajp sa ešte niekde kúpiť ešte?

dEVIANT

Quote from: paloSK on  21.11.2010, 01:44:27
Otazocka ... Ked niekto opakuje prvy rocnik a minuli rok uz bol na imatrikulacke, musi ist aj tento ?

Jj je potrebné sa zúčastniť.
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

Safyia

Quote from: paloSK on  21.11.2010, 01:44:27
Otazocka ... Ked niekto opakuje prvy rocnik a minuli rok uz bol na imatrikulacke, musi ist aj tento ?
;D ;D ;D jj, sak bude prezencka nepamatas sa???

mato7

mozte mi dakto povedat ze ako dlho to tam bude trvat?

Achilus13

no co prváci niekto kto si to rozmyslel a nechceísť na imatrikuláciu?? ja by som išiel .. lístok pre pár by sa bodol :baaa:

mato7

jak dlho trva povinna cast imatrikulacie?

lecter

Quote from: mato7 on  23.11.2010, 02:09:03
taka neexistuje  :P

Achilus13

Quote from: mato7 on  23.11.2010, 02:09:03

veď tam ani ísť nemusíš povinnú časť ste už mali... toto je len také oficiálne kvázi privítanie

majek32

a este mam otazku to tam musime prist v obleku ci staci normalne jak do skoly

Robo7691

Aj poltopanky naboxuj... ja pridem asi v tricku metalica.. oblek mozem srat.

Achilus13

takže nikto žiadne lístky naviac alebo na predaj???

S.Neeo

nechapem ludi ktory nadalej stoja za svojim tvrdenim ze je to povinne ved sa staci pozriet len na otvorenie ak.roka ci bola prezencka  :D :D

Robo7691

No ci boha. perfektne bolo na tej imatrikulacii akurat sa skoncila.  :laugh: :) nelutujem ze som tam siel  :D