• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Fyzika

Started by mimexko, 28.01.2011, 02:20:56

« predchdzajce - alie »

rafael

Ja uz mam vysledok na MAISE !!  :beer1: :beer1:

SKUSKA ZA 30 BODOV !!  :banana_guitar: :banana_guitar: :banana_guitar:

esperian

ktora miestnost si bol ?? mas s olcakom ??

rafael

Quote from: esperian on  14.06.2011, 17:53:02
ktora miestnost si bol ?? mas s olcakom ??

Nie. Hlavacova PK-2  :bannana_guitar:

Tren

treba na dekansky nejaky papier posielat, ziadost alebo nieco take?

Chlpaty_jak_delfin

nie netreba , len sa prihlasis na termin v maise

zaky

kedy je vyhodnotenie?

92% teenagerů neposlouchá svojí maminku. Patříš-li mezi zbývajících 8%, dej si tohle do podpisu

Tren

Quote from: zaky on  14.06.2011, 21:45:05
kedy je vyhodnotenie?
zajtra o 14:00 by malo byt u gibovej

Rajo

jokko

Rajo

Hessesian

orsi

darkoooooo

Rajo

Quote from: Hessesian on  15.06.2011, 15:35:38
45% dpc  bu

možno by si mohol ísť na to vyhodnotenie čo bude zajtra o druhej...maybe ti dá otázku za 6 bodov :P

bohusik

mohol by tu niekto dat otazky ktore mala skupina A aj B na riadnom a opravnom ? ...

orsi

na opravnom skupina B:

B1 pohybove rovnice v tiazovom poli Zeme, odvodit vzorce (sikmy vrh)
B2 celkova energia linearneho harmonickeho oscilatora, odvodit vzorec, popisat zavislost Ep od vychylky
B3 energia elektrickeho pola a hustota ep nieco podobne neviem presne
B4 vypocitat el.prud prechadzajuci solenoidom, zadane bolo B,u,dlzka,N a odvodit vzorec

ostatne otazky uz tu boli spominane, staci si ich najst.  :)

matus3212

47% toto neni mozne...mam ist na to vyhodnotenie co bude??..

esperian

no tak ja mam taku otazocku, skor na staršich, ak by som teraz nespravil fyziku a musel ju prenasat, tak potom v druhaku mi ostane moj zapocet ktory mam alebo len minimalny ??

darkoooooo

Quote from: esperian on  15.06.2011, 22:38:10
no tak ja mam taku otazocku, skor na staršich, ak by som teraz nespravil fyziku a musel ju prenasat, tak potom v druhaku mi ostane moj zapocet ktory mam alebo len minimalny ??
minimalny

Tren

Pokyn dekana je taký že neuznávajú sa vobec zápočtu už od tohto roku. Ale všetko závisí na dohode s cviciacim ale maximale ti dajú minimálny   ;D, podľa mňa ked už opakovať tak zrobit co naj zapocet a potom dokopat skúšku nejak. :)

zaky

mal som 47 zasiel som na vyhodnotenie ku gibovej, este navyse mimo toho co bolo na skuske mi dala odvodit a vysvetlit silu potencial a intenzitu v elektrostatickom poli a kedze to som vedel lebo som sa naucil asi 3/4 prednasok a myslel som si ze to na skusku bude stacit, tak som dostal E 51 a pohoda
cize nie niesom uplne sprosty z fyzi len som porobil hlupe chyby, ona to videla a prilepsila, ola ola gibova :) mila profesorka :)

92% teenagerů neposlouchá svojí maminku. Patříš-li mezi zbývajících 8%, dej si tohle do podpisu

Chlpaty_jak_delfin

kiez by to tak fungovalo aj u hlavacovej  :ahaha:

Hessesian

Co som bol minule na vyhodnoteni u olcaka tak neprilepsil ani 2 body do E51... vidim to biedne teda...

Serie ma to ale dost, dakto chyti profaka pri ktorom opise z tahakov priklady na 30b zapocet, chyti este ZP-1 miestnost... a ja sa tu serem pri dozoroch ako hutnikova...

achjaj cele skusky su z 70% o stasti...

Jason Bourne

Zdravim, nepamata si nahodou niekto cele znenie otazok 4 a 6 pri Gibovej, 4ka bola nejak Energia elektrostatickeho pola sustav vodicov a 6tka amperov zakon pre nekonecne dlhy vodic? alebo naopak? a ak niekto mate vypracovanie, bol by som zane vdacny ;)

zaky

Quote from: Hessesian on  16.06.2011, 03:58:04
achjaj cele skusky su z 70% o stasti...

to je pravda!
lebo na prvom riadnom si spoluziak v inej miestosti pomahal pdfkom v mobile, u nas sa nedalo a na druhom u mna vyhodil dozor 3 ludi.. aby mi nakoniec normalna profesorka prilepsila..je to AJ o stasti..

Quote from: Jason Bourne on  16.06.2011, 04:10:56
Zdravim, nepamata si nahodou niekto cele znenie otazok 4 a 6 pri Gibovej, 4ka bola nejak Energia elektrostatickeho pola sustav vodicov a 6tka amperov zakon pre nekonecne dlhy vodic? alebo naopak? a ak niekto mate vypracovanie, bol by som zane vdacny ;)
na opravnom som mal s tou energiou to ze sme mali odvodit a vysvetlit ze sucet kinet. a potenc. energie sustavy je v kazdom okamihu zhodny..nieco s tym, uz nepametam..s tym vodicom nemam sajnu..