• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Fyzika

Started by mimexko, 28.01.2011, 02:20:56

« predchdzajce - alie »

veteran

ja mám celkom slušný zápočet: 36/40 b (aj vďaka tomuto fóru, pretože sa tu deň pred zápočtovkou náhodou objavili príklady, ktoré boli na písomke  bv).

Wolfdale

Ja mám o bod menej.

Ešte sme to nedokončili celkom, ale takmer sme už začali.

Tren

To máte výborne chlapci

Wolfdale

esperian

Quote from: Tux on  07.06.2011, 03:18:15
"E-he"  :baaa:

si mal dnes vyhodnotenie ? ci len ja to E chapem blbo ,? xD

darkoooooo

Quote from: esperian on  07.06.2011, 17:34:18
Quote from: Tux on  07.06.2011, 03:18:15
"E-he"  :baaa:

si mal dnes vyhodnotenie ? ci len ja to E chapem blbo ,? xD

pozries na datum a uvidis ze to pisal vcera :)  bu

esperian

sorry asi niesom taky inteligentny ako Ty ... xD  8)

Wolfdale

Nie, nie vyhodnotenie. To bol reply na Trenbolona.  :h_laugh:

miskotz

E55  ;) konecne mam fyziku z krku a hura do 3.rocnika  8) dakujem chlapcom v AF, ktori mi poradili s prikladom kde bolo to uhlove zrychlenie kolesa :) ked ste z intraku mate umna pivo  :beer1:
Otoč sa k svetlu a tiene ostanu za tebou

ultimate

u koho si robil skusku ? Nie u Olcaka ?

miskotz

Quote from: ultimate on  07.06.2011, 22:29:08
u koho si robil skusku ? Nie u Olcaka ?
ee, ja som mal u Hlavacovej :)
Otoč sa k svetlu a tiene ostanu za tebou

Rajo

žeby mali Olčák aj Hlavačová rovnake otázky ? napíš sem otázke ake si mal ...

veteran

Hlaváčová dokáže opraviť písomky do jedného dňa, Olčákovi to bude trvať 3 dni. A ešte k tomu neúspešných, ktorí o tom ani nevedia, drží v šachu  :03:

veteran

Olčákovci - FYZ už je v MAIS-e  :ropebanana: E53 finito caputo

esperian

v ktorej miestnosti si bol ??

edit// dik

veteran

Rajo

4 body zo skúšky a to som čakal minimálne 10 :D no pekne...

veteran

Quote from: Rajo on  08.06.2011, 00:23:19
4 body zo skúšky a to som čakal minimálne 10 :D no pekne...
Heh, ja som plánoval 30 a mám 17  ;D

bEnd3r

49b, na tom vyhodnoteni neviete ako to prebieha? + je tu niekto kto ma olcaka a vyhodnotenie ma v iny den ako piatok?

cayka

Olcakovci---ti co spravili..prosim vas,napiste sem,co ste napisali k jednotlivym otazkam...(nepaci sa mi jeho hodnotenie..dakujem)

B1: Hmotný bod sa pohybuje tak, že jeho rýchlosť závisí od času podľa rovnice v = 3t^2-2tj+k. Vypočítajte veľkosť rýchlosti a zrýchlenia v čase t=2s. 10b
B2: Vysvetlite aké sú kohertné zdroje vlnenia a interferencie vlnenia. Urobte rozbor výsledku (obr.). 20b
B3: Definujte a vysvetlite tok vektora intenzity elektrického poľa (obr., matematická a slovná definícia, popis fyzikálnych veličín) Odvoďte a vysvetlite Gausov zákon pre elektrostatiké pole.20b
B4: Vypočítajte polomer kruhového závitu, ak intenzita magnetického poľa v jeho strede je 50Am^-1. Vzťah pre indukciu magnetického poľa odvoďte. 10b.

A1: Koleso polomeru 0,1m sa začína otáčať z pokoja uhlovou rýchlosťou, ktorej závislosť od času je daná rovnicou <omega>=<pi>+1,5<pi>t^2. Nájdite uhol a uhlové zrýchlenie v čase t=1s od začiatku pohybu.
A2: Odvoďte a vysvetlite vzťah pre celkovú energiu lineárneho oscilátora. Znázornite a vysvetlite závislosť potenciálnej energie oscilátora od výchylky.
A3: Vypočítajte prácu jednosmerného el. prúdu vykonanú za čas t=5s od jeho zapnutia. Prúd tečie v obvode s odporom R=10<ohm> tak,ze rovnomerne narastá z nulovej hodnoty ( I0= 0A v čase t0= 0s) na hodnotu I1 = 0,7A v case t1= 6s.
A4: Odvoďte a vysvetlite zákon celkováho prádu a pomocou neho vypočítajte indukciu magnetického poľa na osi toroidu.

selli1235

Kazdy dostal polovicu z toho co ocakaval... co ak len polovicu opravil??  ;D snivajme spolu... takze v pondelok bu

Hessesian

Netusim jak to boduje. Podla mna rozhodi tie testy na nejaky terc s bodmi a tam kde spadnu tolko bodov tomu da.... :lb:

esperian

dobre si to vystihol, tak potom nevie poriadne sipkami hadzat  :'(

Rajo

ani mne sa nepáči že som dostal toľko bodov koľko som dostal, no tak či onak by som to nedal...

BuliWyf