• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Fyzika

Started by mimexko, 28.01.2011, 02:20:56

« predchdzajce - alie »

veteran

Quote from: Chlpaty_jak_delfin on  05.06.2011, 23:27:42
Quote from: veteran on  05.06.2011, 23:18:09
Quote from: ultimate on  05.06.2011, 22:49:34
nasiel som nieco na FTP, ale je to dost velke ked si to vytlacim ... a mensim pismom to uz nebudem vidiet :D

http://www.edisk.sk/sk/stahni/04817/cela_teoria_v1_1.doc_61KB.html
OMG, tak používať toto chce riadnu guráž.

nie guraz ,ale zalezi to od okolnosti , ked som robil skusku z matiky tak tam clovek mohol pomaly otvorit 500 stranovu knihu a listovat v nej a vsetko bolo ok  :)
Iste, záleží od okolností, ale takéto "hebedo" by som nevytiahol  ;D Na matike sa dalo opisovať na riadnom termíne, keď bol Buša sám. Potom si tam zobral Juniora a ten zízal ako jastrabie oko.

Zajtra nás bude cca 70 v miestnosti pre 220 ľudí. To bude komorná atmosféra, budeme sedieť nariedko, takže sledovanie ťahákov bude ľahšie.

Tren

esperian

dobre poznamky mas  ;D ;D ;)

Tren

no neviem ci mi pomozu...v maise pise ze budeme okolo 30ludi v BN5-ZP1  bu

veteran

Quote from: Trenbolon on  06.06.2011, 00:24:38
no neviem ci mi pomozu...v maise pise ze budeme okolo 30ludi v BN5-ZP1  bu
Nestraš. Ja tam vidím cifru 69. Tá 30 je tvoje poradie, v ktorom ťa zapísal Olčák do systému.

Tren

zas taky  :whacko: niesom  ;D..to cislo som si pozrel v celkovom vypise..zadal som fyziku nech mi zobrazi terminy a na ktory som prihlaseny a tam som pozrel, btw ja ne z olcakom mam  :)

veteran

Quote from: Trenbolon on  06.06.2011, 00:35:12
zas taky  :whacko: niesom  ;D..to cislo som si pozrel v celkovom vypise..zadal som fyziku nech mi zobrazi terminy a na ktory som prihlaseny a tam som pozrel, btw ja ne z olcakom mam  :)
Jááj, tak potom sry. To vás je tak málo, že tam budete 30-ti? Trošku plytvanie priestorom, nie?

Tren

no mne tam ukazuje 3 miestnosti a to po 18, 35 a 30 ludi  :(

fakovnik

nj tak je.. nechápem prečo až tak. Ale mne je to jedno  :)

Whoever said money can't buy happiness isn't spending it right.

razer08

ja v zp1 vidim 69 ludi :D

esperian

Quote from: Trenbolon on  06.06.2011, 00:35:12

Tren

Quote from: razer08 on  06.06.2011, 02:09:23
ja v zp1 vidim 69 ludi :D
no moze byt ze tam tolko vidis ale asi nie pri termine o 13:30  :)

ultimate

btw. čo budeme 120 minut robit na tej fyzike ? :D

Tren

Quote from: ultimate on  06.06.2011, 03:18:06
btw. čo budeme 120 minut robit na tej fyzike ? :D
my to mame takto
Priebeh skúšky – teória 1hod. 15 min., prestávka 5 min., príklady 30 minút.

ultimate

aha, tak dufam, ze my pri Olcakovi fakt nebudeme mat tie priklady

Robo7691

Sa mi zda ze aj my to nejako tak mame.... Ked "viem" iba teoriu? na priklady mozem ist prec??? :D

ultimate

ale no, vsak my nemame mat priklady ... ja som si vobec nepozeral uz priklady a zo zapoctu si tazko budem natolko pamätat metody ratania prikladov, zeby som nejaky vypocital ... tiez "viem" len teoriu ... to tam ani nemusim chodit vobec :D

Robo7691

Ja niesom informatik :D mam Kassovicovu... Tam mame aj priklady, ale vobec som sa im nevenoval. Dnes nespim, bus mi do Ke ide o piatej, zbytocne lahat do postele... Prejdem si este raz tie prednasky :D

Tren

Quote from: Robo7691 on  06.06.2011, 03:22:12
Sa mi zda ze aj my to nejako tak mame.... Ked "viem" iba teoriu? na priklady mozem ist prec??? :D
no ci mozes ist prec to neviem, my by sme mali prist na vyhodnotenie..a prave to neviem ako bude prebiehat..ci hned po skuske alebo na nejaky cas mame prist

ultimate

ta to tolko kym poopravuju to bude dlho trvat ... a naco ist an to vyhodnotenie ? vsak bude v maise vysledok

Tren

tak vyvsledok tam bude, ale keby mi chybali nejake 2-3 body a koli tomu by som nemal vytuzene E ze som nedosiel na vyhodnotenie na nejaku tu otazku..tak by ma je***  ;D

Rajo

Quote from: ultimate on  06.06.2011, 03:38:47
ta to tolko kym poopravuju to bude dlho trvat ... a naco ist an to vyhodnotenie ? vsak bude v maise vysledok

úplne sa može sstať to isté čo na skúške z ELE...v ten deň o 3 hodiny po odovzdaní skúšky bolo aj vyhodnotenie...aj vtedy som si myslel že im to bude trvať minimálne deň opraviť a ajhľa...takže kludne možu povedať že na druhy den o osmej vyhodnotenie :)

ultimate

len sa obávam, že na vyhodnotení sa budú pýtať na niečo z toho čo som mal zle ... a to čo by som mal zle, očividne neviem, takže asi by to bola strata času ... ale tak ktovie aké otázky by dali, kebyže mi 2-3 body chýbajú

ppeess

Quote from: Rajo on  06.06.2011, 03:54:36
Quote from: ultimate on  06.06.2011, 03:38:47

úplne sa može sstať to isté čo na skúške z ELE...v ten deň o 3 hodiny po odovzdaní skúšky bolo aj vyhodnotenie...aj vtedy som si myslel že im to bude trvať minimálne deň opraviť a ajhľa...takže kludne možu povedať že na druhy den o osmej vyhodnotenie :)

Rychlost opravovania skusok este len uvidis v druhaku na FJaP-ku .....  bp

Tren

preco? ide to tam jak na pase?  ;D dobre nedobre dovi :D