• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Fyzika

Started by mimexko, 28.01.2011, 02:20:56

« predchdzajce - alie »

esperian

Rajo

je tu už troška chaos, kto má s kým ? Hutníkova dáva tie iste príkaldy čo počítala na cviku ? alebo to bola len náhoda pri tej jednej zápočtovke čo tu ktosi písal ? Písal ešte niekto iný aby mohol potvrdiť ? :)

Wolfdale

Rybárova dáva tie isté.

Ešte sme to nedokončili celkom, ale takmer sme už začali.

Don_Corleone

fricova oznamila a dala aj na svoju stranku priklady z ktorych vyberie ona . gibova mozno tiez

Tren

neviete nahodou ako je to s opravnymi, davaju take iste ci lahsie alebo nebodaj tazsie priklady?  bv

esperian

tak co ake boli dne priklady pri Fricovej ?? Inf_3??

saxoo

nepisali ste ste niekto s Durankom? ked ano tak pls postnite co bolo ;)

esperian

neviete ci Olga Fricova dava naopravakoch tie iste priklady co na normalnom len zmeni skupiny alebo dava uplne ine ??

Tren

Quote from: esperian on  05.05.2011, 23:38:57
neviete ci Olga Fricova dava naopravakoch tie iste priklady co na normalnom len zmeni skupiny alebo dava uplne ine ??
tiez by som to rad vedel  :) ty kedy pises opravnu?

esperian

Tren

tento stvrtok co bude? alebo buduci

esperian

tento teraz , aspon sa mi zda ze sme sa tak dohodl ixD 12.5

suzanka

Ludia moji, kto z vas ma vypocitany alebo vie vypocitat priklady 2.17....3.10...prosim prosim....

BuliWyf

3.10 je vypocitany v pdf na stranke katedry
2.17 v prilohe

suzanka

Quote from: BuliWyf on  10.05.2011, 05:51:17
3.10 je vypocitany v pdf na stranke katedry
2.17 v prilohe

dakujem veeeelmi pekne :)

esperian

nemohol by sem niekto pofotit priklady z 5 kap co budu na zapocte http://people.tuke.sk/olga.fricova/okruh.htm dik

BuliWyf

5 kap su mechanicke kmity a vlny ? mam spocitane 2,3,5,6,8,9

esperian

jj .. tak ta 9 a 2 by mi bodla

nemal nahodou niekto uz opravak pri Olge Fricovej ??

Tren

ja mam utorok buduci tyzden a ty?

esperian

Quote from: Trenbolon on  11.05.2011, 00:29:02

stvrtok >:( teraz

BuliWyf

esperian

paloSK

Quote from: esperian on  11.05.2011, 00:29:45
Quote from: Trenbolon on  11.05.2011, 00:29:02

stvrtok >:( teraz
Esperian, bud taky dobry a vo stvrtok si niekde osobitne opis priklady. A povec aj kamosom co budu mat inu skupinu nech opisu.  bv  bv A potom to sem dajte  :-* Vlastne ne, nedavajte to tu (je to tu ostro sledovane) ale dajte to niekde inde ale tak aby sa to ku mne dostalo  ;)
PS: A potom po zapoctoch vas pozvem na pivo. (tych co spolupracovali)  :thumbs-up:
:D

Tren

pripajam sa, nemusis vsetko dopodrobna, len staci info ci bolo to krute alebo take iste a nedajboze este lahsie nieco :)

esperian

jo posnayim sa nieco popisat