• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Fyzika

Started by mimexko, 28.01.2011, 02:20:56

« predchdzajce - alie »

mimexko

zdravim pani prvaci......kedy mate podla rozvrhu fyziku uz viete??? cvika

Tren

ak smiem vediet naco ti je taka informacia kedy ma kto a este k tomu cvika?..kazdy ma osobytne..mimochodom v pondelok mam  ;)

Rajo

Quote from: Trenbolon on  28.01.2011, 02:26:02
ak smiem vediet naco ti je taka informacia kedy ma kto a este k tomu cvika?..kazdy ma osobytne..mimochodom v pondelok mam  ;)

niekto ma osobYtne a niekto zasa osobitne :D a ja mám vo štvrtok, no podľa mňa on chce vedieť či už niekto vie s kým ma cviká s fyziky lebo to tam ešte aspoň ja napísane nemám :P

Tren

to mas jedno Y/I bernolak rulez  :D tak mozno chcel vediet ze s kym mame a nahodou napisal kedy

freshmakerik

ked napisal ze prvaci.., mozno je druhak opakujuci fyziku a nevie kedy ju bude mat.., kedze napisal ze kedy a nie s kym..
staci kuknut tuto:
http://maisportal.tuke.sk/portal/rozvrhy.mais
(len treba kliknut na radioButton Rozvrh predmetu štúdia)
aj počítač je len človek..

M4D4

Troška ti tu vrýpnem do toho . . .

Ľudia, prosím vás, viem, že na Fyziku a Elektrotechniku bude treba asi lepšia kalkulačka. Môžte mi prosím vás nejakú poradiť, s ktorou ste spokojní? Na cene ani tak nezáleží, ale zase nech je to do 100e ;-)

Tren

toto je si myslim kalkulacka do ktorej sa oplati investovat, vie pocitat vsetko od matic az po najdenie korenov kubickej rovnice, premienanie jednotiek kw-hp..atd atd tuto kalkulacku raz kupis a ju mas "cely zivot" viac nepotrebujes, ja som snou velmi spokojny  :)

http://www.elektropark.sk/product/casio-fx-991-es-5843/

hardest

tiez mozem dopurit tu casio kalkulacku ^^

som s nou tiez spokojny, dobre je na nej to, ze priklad tam tukas inak ako do klasickej kalkulacky ... mas tam na displeji v podstate cely priklad v tvare ((3x5)+6)x8 ... a ked sa seknes mozes sa kurzorovou sipkou posunut dopredu a opravit znamienko alebo cislo, nie ako na beznej obycajnej kalkulacke, ze stlacis 3+5 a hned ti to hodi vysledok a az potom mozes k tomu davat dalsie operacie ... plus ma vela funkcii a lahko sa pouzivaju

Wolfdale

Quote from: M4D4 on  09.02.2011, 15:56:04

Ľudia, prosím vás, viem, že na Fyziku a Elektrotechniku bude treba asi lepšia kalkulačka. Môžte mi prosím vás nejakú poradiť, s ktorou ste spokojní? Na cene ani tak nezáleží, ale zase nech je to do 100e ;-)

do 100€???

za to si kupim SAPO  ;D ;D

Ešte sme to nedokončili celkom, ale takmer sme už začali.

veteran

Quote from: Picko on  11.02.2011, 01:51:50
Quote from: M4D4 on  09.02.2011, 15:56:04

do 100€???

za to si kupim SAPO  ;D ;D
Šak ten zhorel, chudák...  ;D

Don_Corleone

ja som tiez pred rokom hladal nieco a ...
myslim si ze optimalna volba su kalkulacky Casio fx-991es
http://kalkulacky.heureka.sk/casio-fx-991-es/

popripade Casio fx-570 es
http://kalkulacky.heureka.sk/casio-fx-570-es/ neviem ci je tam vacsi rozdiel

ja som sa ale rozhodol pre Sharp EL-W506 http://kalkulacky.heureka.sk/sharp-el-w506/

mal som moznost ich porovnat obidve maju svoje vyhody a nevyhody ... no bohuzial niekde som ju stratil alebo mi ju niekto slohol ...
ak by ju nahodou niekto nasiel odmena ho neminie :D

Tren

nasiel by som ti ho, ale bude v tom maly technicky problem  >:( :hug:

Chlpaty_jak_delfin

hosi neviete ci su skripta v elektronickej podobe (ci ma zmysel skripta kupovat ,alebo sa ucit z tych veci co su na ftp) fyziku mam s hlavacovou

Zomrieš hlúpy

Quote from: Chlpaty_jak_delfin on  14.02.2011, 21:34:50
hosi neviete ci su skripta v elektronickej podobe (ci ma zmysel skripta kupovat ,alebo sa ucit z tych veci co su na ftp) fyziku mam s hlavacovou

Jak sa ti páčil úryvok zo starého zákona v češtine  :) Inač treba aj knižku Fyzika II ? A v Elfe už fyzika I  je vypredaná tak by bodli aspoň elektronické  ....

ppeess

Quote from: Zomrieš hlúpy on  15.02.2011, 01:07:23
Quote from: Chlpaty_jak_delfin on  14.02.2011, 21:34:50

Jak sa ti páčil úryvok zo starého zákona v češtine  :) Inač treba aj knižku Fyzika II ? A v Elfe už fyzika I  je vypredaná tak by bodli aspoň elektronické  ....

Stranka katedry fyziky -> pre externistov :D

mino

Všetko, čo je v papierových skriptách je aj tu? -> http://web.tuke.sk/feikf/FEI/Viktor/Fyz/F_pred.html

orsi

bude už zajtra seminár ked nie je zapísaný v rozvrhu ešte?

Zomrieš hlúpy

Quote from: orsi on  22.02.2011, 21:45:51
bude už zajtra seminár ked nie je zapísaný v rozvrhu ešte?

Si ho zapíš do rozvrhu jak telesnú ktorý termín ti vyhovuje  ...

hardest

uz sa neda prihlasit na seminar z FYZ ? .. nejak to nevidim v maise

bEnd3r

dnes do tretej sa dalo..ale sak mozes na to chodit aj ked nesi zapisany.. nikto to nebude kontrolovat  :)
//iglov: ne

iglov999

takže keď ho mám zapísaný a ešte som tam nebol a ani sa nejak nechystám, nevadí to, či?  ;D

esperian

hojte, neviete ci ten graf ku labakom treba kreslit rucne na milimetrovy papier ? alebo staci normalne na cisty papier vytlacit graf ??

respektive aky soft by som mohol pouzit aby som mohol vyznacit body plus vypocitat a zakreslit smernicu

dik

orsi

nam hovorila že ak sa nebude robiť labak na pc tak sa bude musieť graf spraviť ručne na milimetrový papier. žiadny excel nedovolila.

hardest

co vsetko teda treba zobrat so sebou na labak ?

Treba mat vytlacenu tu laboratornu referat ci navod ci co to tam je na stranke katedry fyziky ? .. potom milimetrovy papier ? ... navleky viem ze treba ... a nejaky cisty papier na vypocty ? ... alebo do coho tam budem pisat, kde mi ma dat tu peciatku ?

esperian

ten referat mas mas mat 2x vytlaceny do jedneho pises na hodine vsetky vypocty aj vsetko co potrebujes a na ten do ktoreho pises na hodine ti da peciatku