• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Fyzika

Started by mimexko, 28.01.2011, 02:20:56

« predchdzajce - alie »

Rajo

countdown 12 hodín.... bv

veteran

Quote from: Trenbolon on  06.06.2011, 04:32:14
preco? ide to tam jak na pase?  ;D dobre nedobre dovi :D
Ja som čosi počul o metóde opravovania prof. Kollára - dve perá v dvoch rukách a dve kôpky písomiek. Ale či je to naozaj pravda, neviem  ;D

Quote from: Rajo on  06.06.2011, 05:04:59
countdown 12 hodín.... bv
Nj, countdown 4 hodiny a ja zisťujem, že "viem, že nič neviem"  :D

razer08

Quote from: Trenbolon on  06.06.2011, 02:18:42
Quote from: razer08 on  06.06.2011, 02:09:23
ja v zp1 vidim 69 ludi :D
no moze byt ze tam tolko vidis ale asi nie pri termine o 13:30  :)

11.30 :) je tam tak ze 75/69 :)

ultimate

ta fyzika, to bol totalny FAIL, 4 ulohy, z toho 2 priklady, ktore ani nemali byt ... super

a vysledky vo stvrtok vecer ?? wtf ???

veteran

Quote from: ultimate on  06.06.2011, 18:47:11
ta fyzika, to bol totalny FAIL, 4 ulohy, z toho 2 priklady, ktore ani nemali byt ... super
Nj, ale na prvej prednáške čosi vravel, že teória 40 b. + príklady 20 b. Bol som B-skupina, mám prvý príklad s tou rýchlosťou a zrýchlením (10 b.) a z teórie mám tok intenzity EP/Gaussov zákon (20 b.). Tak snáď sa podarí nazbierať aspoň 15 b.  ;D Zvyšné úlohy - bez šance.

Quote from: ultimate on  06.06.2011, 18:47:11
a vysledky vo stvrtok vecer ?? wtf ???
Dosť neskoro. Dnes sa mi možno začali prázdniny, ani o tom neviem  :03:

Ale musím pochváliť dozor v ZP-1  ;D V pohode sa dalo listovať v zošite  :angel:

Rajo

yes, súper, nádhera...aj to, čo som vedel som dojebal...

B1 - vypočítať veľkosť rýchlosti a zrýchlenia v časovom okamihu t=2s ak bola zadaná rovnica rýchlosti v=3t2i-2tj+k (10b)
B2 - Vysvetliť koherentné zdroje a interferenciu vlnenia (obrázok) (20b)
B3 - Tok intenzity elektrostatického poľa+Gaussov zákon (vyjadriť, slovne, matematicky, popis veličín, obrázok) (20b)
b4 - akýsi neznámy príklad kde bola zadaná indukcia a prúd a bolo treba vypočítať intenzitu magnetického toku... (10b)

PS: Ani jeden príklad som nenašiel v zbierke...

ultimate

ten prvy priklad dufam, ze mam dobre, rychlost a jzrychlenie mi vyslo nieco cez 12

posledny priklad bez sance, B2 a B3 som napisal nieco ku kazdemu, ale na 20 bodov neviem neviem ci to bude stacit

Hessesian

Budte radi ze ste nemali hutnicku, cez jej pozorny zrak sa nedalo pozriet ani na topanky :-/

orsi

kedy je opravak a bude aj dekansky termin, že vraj býva?

esperian

Quote from: ultimate on  06.06.2011, 19:10:05
ten prvy priklad dufam, ze mam dobre, rychlost a jzrychlenie mi vyslo nieco cez 12

posledny priklad bez sance, B2 a B3 som napisal nieco ku kazdemu, ale na 20 bodov neviem neviem ci to bude stacit

tak pokial sa nemylim tak ten prvy priklad bol easy, stacilo dosadit do tej rovnice T a dat vx ,vy,vz na druhu spocitat a potom to odmocnit a pri zrychleni stacilo tu rovnicu v zderivovat, a potom stravit to ise co pri v...

a ostatne ? no mal som akurat tu B2 celkom dost popisane tak dufam ze to bude stacit na 23b a nepostrhava mi niekde body

Stardox

Ti co ste boli A skupina, ako vam vysli tie priklady? Rad by som si porovnal.

ultimate

esperian -> presne tak som to pocital, nevyslo ti 12,nieco aj rychlost aj zrychlenie ?

Takze tych 10 bodov za prvu ulohu by som mal mat, uz len dalsich 10, to by sa mohli zlutovat :D

esperian

vies co ja som nemal kalkulacku kedze "neboli priklady" na pisomke tak som ju ani nebral .. a nechal som to pod odmocninou... ale hej nejako tak to vyslo

ultimate

jaj, inak ja som tiez nechcel brat kalkulacku, ale nastastie som zobral ... no posledny priklad som nevedel vobec :D

// no nechapem, preco budu vysledky az vo stvrtok po 20:00 ... wtf ? .. ved PPI opravili za jedno poobedie vsetky pisomky tak s tymto chcu co robit 4 dni ???

// a potom ked nespravim, dozviem sa to az vo stvrtok vecer ... tak to uz budem mat kua vela casu sa to doucit do pondelka ...

// fuck this system

selli1235

Mozno preto az vo stvrtok, ze ich chce Olcak vsetky opravit sam....  :whacko:

fakovnik

My dokonca máme až v piatok vyhodnotenie sa mi zdá   :emot-shakehead:

Whoever said money can't buy happiness isn't spending it right.

Robo7691

BuliWyf

A1 vypocitat uhlove zrychlenie a uhol v case t=1s rovnica bola ω=pi + 1,5.pi.t2 (10b)
A2 energia lin. harm. oscilatora a potencialna energia v zavislosti od vychylky (20b)
A3 vypocitat pracu el. prudu, nieco podobne ako priklad 8.18 (10b)
A4 indukcia mag. pola, zakon celkoveho prudu a mag. pole v prstencovej cievke (toroide) (20b)

ultimate

hm, A1 a A2 by som vedel na 100% to by som mal 30b a pokoj, pekne D :D

// no zase k A3 a A4 by som ani nepipol :D

Rajo

tak či onak, jednoznačne od zajtra sa do toho púšťam znova...a tentokrát sa aspoň pozriem do magnetického poľa a elektrického prúdu :D

ultimate

ja asi zacnem tym elektrickym prudom lebo zas to tak dopadne, ze sa tam nedostanem :D

PaliP

Boh by pomohol :)
I am the one and only :D

Tren

tak opravak to isti (dufam)  :)

Marek_Baranica

jake mate zapocty?

Tren