• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

ZIM

Started by Palike, 18.10.2009, 02:31:35

« predchdzajce - alie »

Maxim88915

Boha tvojho, preco nikto nenaskenoval otazky z predterminu ZIMka :ohmygod: ?? Sak to sa vpohode dalo mobilom vyfotit obrazovku PC si myslim. Ach jaj  :'(

Fakticky nam nikto kto bol na predtermine nemoze povedat/naznacit/napisat/nakreslit/etc znenia aspon zopar otazok co mali pretoze info o tom ze bude 20 po abc moznositach nestaciiiiiiii. Kolko sa pise, aky bol dozor, obtiaznost a taketo veci by sa zisli !!

Sig and Avy made by me

albin

krasne vas prosim dajte tu aspon zhruba otazky co ste mali na teste nech som kusa v obraze  :D ....myslim tych co mali predtermin abo skusku ked uz dajaka bola...ja mam zajtra a fest sa mi nehce ucit ???

vicious

Quote from: albin on  07.01.2010, 22:11:17
krasne vas prosim dajte tu aspon zhruba otazky co ste mali na teste nech som kusa v obraze  :D ....myslim tych co mali predtermin abo skusku ked uz dajaka bola...ja mam zajtra a fest sa mi nehce ucit ???
nechcem ti kaziť radosť ale myslím, že si jasný :P

vojto

Quote from: vicious on  08.01.2010, 01:04:02
Quote from: albin on  07.01.2010, 22:11:17
nechcem ti kaziť radosť ale myslím, že si jasný :P

jak kalifornske nebo

student41

tak dnes bol trochu problem s tym programom, simultanne take mnozstvo zapnutych instancii zhodilo cely system v ucebni ked som to dobre pochopil, takze miesto 8 som siel az na 9 do mensej ucebne, priblizne otazky co si pametam, charakteristika alkalickych kovov; inertnych plynov {v zmysle ze su malo reaktivne}, charakteristika kovalentnej, ionovej vazby, co vyjadruje spinove cislo, kedy vznika kontaktny potencial, co predstavuje kvantova draha {stacionarny stav elektronu}; diodovy jav, aku energiu maju elektrony na orbitaloch, czochralskeho metoda {co vznika jej pouzitim-ingot}; planarna technologia {zapojenie vsetkych vyvodov do 1 roviny}..

kopro3

Jee. Fakticky uuplne pohodova skuska mam 90% a za predmet B taze krasa. Otazky celkom vpohode precital by som si nieco o vyrabani polovodicov.. Poom o difuzii: kedy prebieha Mal som otazku ktorym  smerom prebieha difuzia pri pripojeni na pn priechod napetie v priepustnom smere... Hmm inac pohodove otazky

padre

takisto namiesto o pol 9 som siel o 10 a dal za 15 min na 65 percent.... zakladne otazku staci sa naucit ten 9 stranovy vycuc

vicious

Ja mal mať o 10:30...čakame pred PC1 - ništ. A potom vedľa plno ľudi a z miestnosti stale po 1-2 vychadzaju, tak som tam vystal pomaly večnosť ale oplatilo sa ...80% za predmet, skuška 45 bodov zo 60 bp

bizzy

ja som si ten suhrn precital raz a potom druhykrat este prvych 6 stran, ale pravdu povediac mi to bolo k prdu  ;D lebo som mal same blbe otazky... iba par z toho vycucu ktore mi aj tak poradil kamoš  :laugh:

nakoniec mám 64% a spokojnosť vysoká, kedže som sa neučil  :banana_guitar:

kopro3

Ja som mal zacat na 12 v pc1. Pridem tak (11,30) ku kamosom a stali pri inych dverach.. vsak co... Zraz dakto vysel z dveri a zahlasil dalsi dvaja... obzrem nikto sa nemal ksvetu ta idem dnu... Sadnem za pc zbyl som otazky za 8min a ked prisel manik zapisat tak sa smial ze som skor skoncil test ako som mal vobec zapisat... Howk pohodicka spsDOPRAVNA 4ever. (90%)

miskotz

Quote from: kopro3 on  09.01.2010, 02:08:59
Ja som mal zacat na 12 v pc1. Pridem tak (11,30) ku kamosom a stali pri inych dverach.. vsak co... Zraz dakto vysel z dveri a zahlasil dalsi dvaja... obzrem nikto sa nemal ksvetu ta idem dnu... Sadnem za pc zbyl som otazky za 8min a ked prisel manik zapisat tak sa smial ze som skor skoncil test ako som mal vobec zapisat... Howk pohodicka spsDOPRAVNA 4ever. (90%)

tak tak, rychlo sa to da zbuchnut, ja som zato nemal az tak vela ako tyale presne polku :-) ... vpohode vam ludia staci si precitat ten suhrn co je na nechodim na prednasky tych 9stran podla mna
Otoč sa k svetlu a tiene ostanu za tebou

ursus

omg ludia, co je pravdy na tom ze musim dat skusku na 50%+ a nie total z predmetu na 50%+?
So this router walks into the doctor's office...
- Doctor, it hurts when IP.

kopro3

Tiez tak viem ze potrebujes 51% zo skusky. (Dozvedel som sa ked som vysel zo skusky od dakoho kto nezrobil :-D)

padre

dobre hovori. aj my sme mali na tabuli za 30b musime zmaknut

icicakan

ja som sa ucil hlavne ten suhrn a prednasky foto a mal som to na 90%  :banana_guitar:

totaluser

nedali by sa niekde upnut foto tych prednasok prosim?
nemam nafotene vsetky, velmi by ste mi pomohli, skripta su neskutocne hrube a mne sa neskutocne nechce ich otvarat

ursus

foto z prednasok?  :o

dotko

takze staci sa ucit z toho tahak-suhrn???

kopro3

Ludia mam inac nafotene vsetky prednasky (sedim vzadu z fotakm na malom stative :beer1: ) btw mal som 90% z testu. A to som si raz presel svoje foto + asi 2x precital suhrn. Skusim najst ten link co som poselal kamosom... je o dakde na sensdspace...

ghost

potesilo by nielen mna ale aj ostatnych ludi ,ktorych len caka skuska zo zim, ak by niekto prispel aj konkretnymi otazkami   br

dakujem

totaluser

mne by stacili tie fotky z prednasok :o

kopro3

http://www.sendspace.com/file/umvkil

Otazky su vpohode... ak si neverite ceknite si viiiaac krat fotky a viackrat ten 9str suhrn... a ak neste uplny debily tak bezproblemov zrobite.  Urcite si cekni vyrobu polovodicov z toho je furt otazka a je to jednoduche na naucenie. Potom neaky ten jav v pn prechodoch. A otazka na ktoru som zrejme zle odpovedal : ak pripojim  na pn napatie v priepustnom smere, ktorym smerom bude difuzia? :  rovnakym ,opacnym , ziadna   (teraz ked rozmyslam asi je spravna ziadne)

totaluser

revelc

jj dik za prednasky
Čo môžeš urobiť dnes odlož na pozajtra a ziskaš deň voľna.

"I'm a man of simple tastes. I enjoy dynamite...and gunpowder...and gasoline! "

ursus

njo parada sefe
.
.
vysvetli mi niekto preco akoze nemozu byt tie slajdy normalne zverejnene? :whacko: