• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

ZEI - zadanie (nakres)

Started by xxxx, 20.11.2009, 02:14:48

« predchdzajce - alie »

xxxx

Potreboval by som poradit s nakresom tohto obrazku z pravej a lavej strany - cislo 6.109 : http://www.kempi.fei.tuke.sk/content/details.php?Lang=sk&Theme=Default&Mode=Portal&Tab=Content&Portal=114&Menu=291&ID=68

ak niekto vie nakreslite mi to

stricky

a toto nevies nakreslit??? :D

stricky

xxxx

stricky

xxxx

Quote from: stricky on  21.11.2009, 07:34:42
kam?

bud do sukromnej spravy posli link, alebo na mail: costler222@gmail.com

vdaka ... a nevies pod akym uhlom treba nakreslit tu sikmu hornu hranu v pohlade z boku ? To len tak priblizne potiahnut uhlomerom, alebo ako to ma byt ?

zollenu

poprosil by som nejaku dobru dusu ci by mi neupla nejake vypracovane zadanie uz v cade v tom formate dwg... fakt hocijake zadanie pretoze som nikdy taketo bludy nerobil tak si potrebujem pozriet ako sa spravne kotuje.. sice mi profesorka povedala, ze tych 6 nakresov mam dobre, ale tie koty si chcem pozriet ... tak ak sa niekto najde tak dakujem.. upnut 200kb nie je az tak vela :)

Leon

2 xxxxx : to mas jedno jaky uhol sinavolis, velkosti si robis sam,.. akurat aby to bolo sikme :)

metalbreath

Nazdars potreboval by som poradiť čo sa týka kreslenia elektrotehnickej schémy dozvedel som sa že súčiatky sa v TD kreslia nejako špeciálne že všetky majú svoje rozmeri atď ale nikde neviem nájsť aké, vedel by mi niekto poradiť? Potreboval by som pre rezistor, diódu, kondenzátor a tranzistor PNP NPN diky moc vopred.  :)

nF

V prednáškach/skriptách.

metalbreath

Quote from: nF on  26.11.2009, 22:55:49
V prednáškach/skriptách.

Prednášky čiže prezentácie z nich som prešiel kompletne aj dvakrát no rozmeri som tam nikde nevidel pozri sa ty možno som bol slepy ...

Leon

jaku schemu vy kreslite, ze mate kreslit suciastky rucne?

sak jedno zadanie bolo elektrotechnicka suciastka,.... tam, ked nesom blby, urcite ziadne rezistory, cievky, tranzistory atd neboli,.... a dalsie zadanie je elektrotechnicka schema ktoru kreslis v programe a ten uz ma suciastky "nakreslene" v programe

metalbreath

Quote from: Leon on  26.11.2009, 23:03:06
jaku schemu vy kreslite, ze mate kreslit suciastky rucne?

sak jedno zadanie bolo elektrotechnicka suciastka,.... tam, ked nesom blby, urcite ziadne rezistory, cievky, tranzistory atd neboli,.... a dalsie zadanie je elektrotechnicka schema ktoru kreslis v programe a ten uz ma suciastky "nakreslene" v programe

Tak máme nakresliť schému pravítkom a ručne áno! a treba mi rozmeri teraz tých súčiastok pri tranzistore asi aj uhol kkkso ale nevem aký:-(

totaluser

a v akom softe sa to kreslilo ze to vedelo rozmery a tak?

stricky

Leon

a elektrotechnicka schema napriklad v programe gEDA

padre

Quote from: Leon on  28.11.2009, 04:59:25

myu sme elektrotechnicku ani nekreslili hmmm

Safyia

Quote from: Leon on  28.11.2009, 04:59:25
Schemu musime kreslit rucne :/

totaluser

jak musime?
jak rucne???

to nestaci ked nakreslim na kompe so spravnymi znackami a spravnym pismenkovym znacenim a nalepim do zosita?

Safyia

Quote from: totaluser on  28.11.2009, 23:37:00
jak musime?
jak rucne???

to nestaci ked nakreslim na kompe so spravnymi znackami a spravnym pismenkovym znacenim a nalepim do zosita?
Nie, aspon nam tak povedala, ze to musime nakreslit rucne a tak jej to ukazat, nemozeme to vytlacit...

totaluser

hmm sa musim opytat, ale ved to je chore

zadanie za body mozem robit na kompe a zadanie bez bodov musi byt rucne?
to kde sme (ano, viem, sme na TUKE), ale toto je este viac chore nez normalne

Leon

sak prave vyjeb,... "nebodove zadanie? ta ja vam daam vy kurvy, aspon sa pri tom natrapite :D"

freshmakerik

aj počítač je len človek..

Safyia

Quote from: freshmakerik on  29.11.2009, 02:04:13
jake zadanie bez bodov ? ???
Odveci zadanie... schemu mame nakreslit, tusim ma mat minimum 20 prvkov... Ukazeme jej ju a to je setko... Nie su za ne ziadne body, ale musime ju mat.

mansory

Quote from: Safyia on  29.11.2009, 03:21:27
Quote from: freshmakerik on  29.11.2009, 02:04:13
jake zadanie bez bodov ? ???
Odveci zadanie... schemu mame nakreslit, tusim ma mat minimum 20 prvkov... Ukazeme jej ju a to je setko... Nie su za ne ziadne body, ale musime ju mat.

LoL  :evica: