• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

ZADANIA Z predmetu PROGRAMOVANIE

Started by psicho, 29.01.2010, 17:40:30

« predchdzajce - alie »

vojto

Quote from: Safyia on  26.05.2010, 18:20:20
ked das tu funkciu do if(frontIsClear) { bla bla } else { printf("daky error"); break; } musi to ukoncit.
Ak samozrejme nemas zle implementovane frontIsClear :D

Hadam if(frontIsClear())

Safyia

Quote from: vojto on  26.05.2010, 20:31:28
Quote from: Safyia on  26.05.2010, 18:20:20
ked das tu funkciu do if(frontIsClear) { bla bla } else { printf("daky error"); break; } musi to ukoncit.
Ak samozrejme nemas zle implementovane frontIsClear :D

Hadam if(frontIsClear())
hej jasne :D to len v rychlosti...

vojto

Hej, ja len preto, ze s kamaratom sme hodinu zistovali, co sa deje.

Neviem presne ako to v C funguje, ale napriklad v JavaScripte ked zavolas funkciu bez (), vrati jej implementaciu :o) Tu asi nejaku adresu v pameti alebo jaku chmaru :puf:

mirek

Quote from: vojto on  27.05.2010, 00:18:54
Hej, ja len preto, ze s kamaratom sme hodinu zistovali, co sa deje.

Neviem presne ako to v C funguje, ale napriklad v JavaScripte ked zavolas funkciu bez (), vrati jej implementaciu :o) Tu asi nejaku adresu v pameti alebo jaku chmaru :puf:

preto treba tomu prekladacu dat aspon tie prepinace, ktore su uvedene na stranke so zadaniami, aby si sa mohol vyhnut takymto chybam.
So say we all!

infernal5

Zdravičko nemal by niekto dokumentáciu k úlohe číslo 12 ?  pls ozvite sa na mino1030@centrum.sk

biker999

ma niekto dokumentaciu k zadaniu c12 spirala? ale musi to byt poriadna dokumentacia 390-835-359

mirek

na stranke so zadaniami pribudol  novy oznam ohladom posledneho preberania zadani.
So say we all!