• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

ZADANIA Z predmetu PROGRAMOVANIE

Started by psicho, 29.01.2010, 17:40:30

« predchdzajce - alie »

Agamemnon

to je na výuku programovania... špeciálny framework :)
All code is crap.

42

revelc

Naco Karel ?  ;D
Ved to sme mali v osmom a deviatom rocniku na zakladke  ;D
Čo môžeš urobiť dnes odlož na pozajtra a ziskaš deň voľna.

"I'm a man of simple tastes. I enjoy dynamite...and gunpowder...and gasoline! "

tino8

jak vidim je to od Pecinovskeho. Tak to urcite nebude nic zle

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

Ing. nemtom

brix will be shat

vojto

What the fuck is Carel the Robot?

Toho viacej napisem v http://en.wikipedia.org/wiki/LOLCODE

Ing. nemtom

Quote from: vojto on  14.02.2010, 19:34:00
Ked sa mi nechce robit zadanie z takeho predmetu ako je *programovanie* tak tu nemam co robit.

to tu kazdy vie
brix will be shat

kOsTi

praco? ved na tej skole je minumum predmetov zameranych na programovanie? :)
:trestac:

Agamemnon

Quote from: tino8 on  14.02.2010, 18:40:09
jak vidim je to od Pecinovskeho. Tak to urcite nebude nic zle

ak myslíš Karla, tak ten určite nie je od Pečinovského
All code is crap.

42

padre

ten Karol na vyuku sa mi nepaci :(....myslel som ze sa bude kodit vo visual studiu

Ing. nemtom

Quote from: padre on  15.02.2010, 18:44:21
ten Karol na vyuku sa mi nepaci :(....myslel som ze sa bude kodit vo visual studiu

co chces v prvaku kodit vo visual studiu?
brix will be shat

padre

Quote from: Bc. nemtom on  15.02.2010, 19:52:04

tak bol som v BA na skole a hned v 1. semestri sme kodili v Microsoft visual studiu

dEVIANT

Quote from: padre on  15.02.2010, 19:55:07
Quote from: Bc. nemtom on  15.02.2010, 19:52:04

tak bol som v BA na skole a hned v 1. semestri sme kodili v Microsoft visual studiu

A prečo tam už niesi?
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

Agamemnon

karla kludne mozes pouzivat aj vo visual studio... su porty karla aj do c++/c# a dalsich...
All code is crap.

42

padre

@ deviant: mno som to dost odflakol a matiku som v druhaku nespravil ani zapich

Ing. nemtom

kosicky prvaci maju problem aj s dev-cpp ci co to je.. pamatam sa jak raz na jave prisiel kumne forgac (robil som daco vo visuale) a sa ma spytal co to je za program :D
brix will be shat

James144

wtf?!? karel? :D návrat na základnú školu :D no čo na slovensku to ide dolu vodou  :whacko:

mirek

Quote from: James144 on  15.02.2010, 22:01:38
wtf?!? karel? :D návrat na základnú školu :D no čo na slovensku to ide dolu vodou  :whacko:

nevidel by som to az tak zle, kedze karla pouzivaju aj na dalsich podstatne svetovejsich univerzitach, ako Stanford, UC-Berkeley, U. of Washington, Air Force Academy, Westpoint (USMA), Carnegie-Mellon, Purdue takze by to z tohto pohladu mozno mohlo znamenat, ze to na slovensku ide proti prudu konecne
So say we all!

fabregasimo

Quote from: mirek on  16.02.2010, 08:02:59
Quote from: James144 on  15.02.2010, 22:01:38
wtf?!? karel? :D návrat na základnú školu :D no čo na slovensku to ide dolu vodou  :whacko:

nevidel by som to az tak zle, kedze karla pouzivaju aj na dalsich podstatne svetovejsich univerzitach, ako Stanford, UC-Berkeley, U. of Washington, Air Force Academy, Westpoint (USMA), Carnegie-Mellon, Purdue takze by to z tohto pohladu mozno mohlo znamenat, ze to na slovensku ide proti prudu konecne

suhlasim s mirekom, ze karel aj ked je troska primitivny, ale pomoze pochopit zaklady programovania, lebo bez dobrych zakladov sa len tazko da stavat dalej a rada pre prvakov   "Radsej si na programovanie sadnite a naucte sa ho, lebo potom vam da mirek pocitit ze neviete programovat  " :

vojto

No, tak Karel je nastastie nieco uplne ine ako som si myslel. A zadanie - vlastna implementacia Karela - wow! Paci sa mi to  :thumbs-up:

Safyia

Aj mne sa to paci! Aj ked na zaciatku su to len dake obkecy, ale sympaticky mi je celkom ten Karel, kamosi budeme!  ;D ;D

vojto

No a Paralic, to akoze jednoznacne najlepsia prednaska doteraz. Vlastne prva, na ktorej som celych 90 minut daval pozor. (Preco mame fyziku aj elektrotechniu 140 ci kolko a toto iba 90?)

psicho

Quote from: vojto on  18.02.2010, 17:37:53
No a Paralic, to akoze jednoznacne najlepsia prednaska doteraz. Vlastne prva, na ktorej som celych 90 minut daval pozor. (Preco mame fyziku aj elektrotechniu 140 ci kolko a toto iba 90?)

lebo ajtak si to zadanie kupis odomna ... :P
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

Safyia

Quote from: vojto on  18.02.2010, 17:37:53
jj, aj ja som ho pocuvala :D Ocenujem, ze nedovoli notebooky, inak by som urcite podlahla   :embarassed: ap

cenki

(Inf02) Fyzika aj elektrotechnika sú v pohode prednášky. Dobre vysvetlené v kľude sa dá písať atď. Ale to programovanie... ako snažil som ale podľahol som mikrospánku trvajúcemu niekoľko sekúnd, v pravidelných minútových intervaloch. Ešteže len 90min. Paraliča moc nemusím (netvrdím že nevie).