• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Vyber predmetov do druhaku

Started by ursus, 02.06.2010, 04:39:36

« predchdzajce - alie »

TheOne

Quote from: ursus on  01.07.2010, 20:54:44
hm, tak pri angline sa neda vybrat obtiaznost?

vsetci vieme ze si si chcel dat uroven beginner ale neda sa to  :D tusim ze na zaciatku bude test a podla vysledkov nas rozdelia do kategorii  :angel:

stricky

treba ho dodrbat a potom mas cely rok pokoj :D

TheOne

Quote from: stricky on  02.07.2010, 14:18:25
treba ho dodrbat a potom mas cely rok pokoj :D

nad tym som samozrejme rozmyslal  :D, ale ja som sa chcel zdokonalit v anglictine takze asi napisem poctivo  :angel:  ..oplati sa mi to ? :angel:

Agamemnon

nemyslim... moje skusenosti su tu take, ze uroven bude nizka, lebo ludia su sprosti... ja som bol v pokrocilej skupine, a po nejakom mesiaci musel cviciaci zacat vysvetlovat veci typu jednoduchy pritomny cas, jednoduchy minuly cas a pod. veci... lebo to 70% skupiny nevedelo...
a cviciaci mal radost uz ked niekto povedal nejake 2-3 suvisle vety... a nie ked este niekto z nas, co sme po en vedeli lepsie povedali normalne nejaky suvisly monolog... hehe... takze bieda, ludia su sprosti...

ako jasne - nvm na akej urovni en si ty... ale mne to nedalo nic - okrem zopar en slov, ktore som dovtedy nevedel... a no - su to uz nejake 4 roky, aj ked neverim, ze sa ludia zlepsili za ten cas... a mozno som mal len smolu na skupinu :)
All code is crap.

42

myscho212

Ktoré si vybrať z týchto?
Aplikácie umelej inteligencie, Aplikované programovanie v prostredí Windows , Rozvrhovanie a logistika, Operačná analýza, Podnikové financie

neucilasom

Hello. Ak si vyberiem do letneho semestra pocitacove siete musim uz mat certifikat cisco? Ci ho ziskam pocas predmetu? Aky predmet si vyberate do letneho a preco?

tino8

vsak na sietach sa robi ten certifikat, naco by si ho uz mal/a mat?

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

buci

čaute, ako to je s prenášanými predmetmi? lebo prenášam Elektro a programovanie, no keďže nemám ani zápočet, tak ako keby ešte neboli ani uzavreté a nedajú sa ani zapísať da ďalšieho ročníka :) mám písať mail cvičiacim/prednášajúcim predmetov, že nech mi dajú Fx, nech sa to dá zapísať?

tommy-sv

Quote from: buci on  05.07.2010, 05:52:33
čaute, ako to je s prenášanými predmetmi? lebo prenášam Elektro a programovanie, no keďže nemám ani zápočet, tak ako keby ešte neboli ani uzavreté a nedajú sa ani zapísať da ďalšieho ročníka :) mám písať mail cvičiacim/prednášajúcim predmetov, že nech mi dajú Fx, nech sa to dá zapísať?

neverim ze sa im s tym bude chciet drbat, pravdepodobne sa dockas odpovede ze "mais to uzavrie sam" alebo ziadnej.

z http://www.fei.tuke.sk/sk/studium/aktuality:

"Na opakované zápisy neukončených predmetov bez zapísaného hodnotenia v letnom semestri sa budú môcť podávať požiadavky v 1. kole od 8.7.2010 od 9,00 hod., t.j. po fakultnom uzavretí hodnotení v Maise. Toto bude dva+dva dni pracovné dni po skončení skúškového obdobia."

dalej:
"1. kolo pre študentov na podávanie požiadaviek na predmety FEI trvá od 11.6.2010 do 13.7.2010 do 8,00 hod. Akceptácie budú zverejnené 16.7.2010 okolo obeda."

teda z toho vychadza ze medzi 8.7. a 13.7. alebo potom v druhom kole
"Čím skôr zomrieš, tým dlhšie budeš mŕtvy."
"Radšej viac vypiť, ako menej zjesť."

vicious

Ešte k angličtine sa opýtam: mám v ponuke Konverzácia pre pokročilých II, Odborný kurz II, Všeobecný kurz II, všetky 3 su aj s počtom kreditov, a okrem nich mám ešte dalšie tri - toto isté len I. a pri tých mám nula kreditov, tak by som si dal všeobecný kurz I, lenže to je zašedlé, nedá sa zapísať, zapísať možno len tie II. Tak ako s tým? Kedy to sprístupnia

neucilasom

Aj vam ked ste sa zapisali na spolocenske vedy tak tam pise cervenou ze tento predmet je este potrebne zapisat?

Shwollo

čo sa učí na tej angline v LS? Alebo čo po mne chcú na skúške? Je to odborné alebo všeobecné? Aby som vedel ktorú nepovinnú anglinu si mám dať....
nepíšte mi SS - radšej mi píšte mail. (tá obálka pod mojim avatarom :)))

pooler

ktorý z predmetov spol. vied je nahľahší ?

výberové predmety - je nutne spraviť ak si zapíšem ?

Panci

Quote from: neucilasom on  06.07.2010, 17:12:55
Aj vam ked ste sa zapisali na spolocenske vedy tak tam pise cervenou ze tento predmet je este potrebne zapisat?

ano aj mne ..

timwood

Quote from: pooler on  06.07.2010, 17:58:17
ktorý z predmetov spol. vied je nahľahší ?

výberové predmety - je nutne spraviť ak si zapíšem ?
ja som mal zo spoloc.vied - psychologiu a filozofiu, obidve boli lahke. to mas jedno co si zvolis, vsetko je bezproblemove..

vyberove predmety nemusis urobit. ja som si tam zvolil funkcionalne, na ktore som nechodil, a napokon som si ten predmet v pohode zrusil..

stricky

nie je to tak ze co si zvolis musis aj spravit?

timwood

pokial sa jedna o vyberovy predmet tak nie. je to zakotvene aj v stud.poriadku a aj na studijnom mi to potvrdili..

cenki

Quote from: timwood on  07.07.2010, 00:52:27
pokial sa jedna o vyberovy predmet tak nie. je to zakotvene aj v stud.poriadku a aj na studijnom mi to potvrdili..
A pokial sa jedna o vyberovy predmet za kredity? (2,3,4 kredity?)

neucilasom

Quote from: cenki on  07.07.2010, 01:49:02
Quote from: timwood on  07.07.2010, 00:52:27
A pokial sa jedna o vyberovy predmet za kredity? (2,3,4 kredity?)
Ved aj spolocenske vedy su za kredity

stricky

ale spolocenske su tusim povinne volitelne a nie vyberove

Bigy

Chcem sa opytať co približne sa prebera na predmete Elektroakustike a na predmete Elektromagnetické vlny a antény z coho je zapocet skuška , popripade aky boli prednasajuci a cviciaci. Dakujem

neucilasom

Neviete preco sa neda zapisat na elektro? prenasam programovanie a elektro a na programko v pohode som sa zapisal a elektro sa neda.

freshmakerik

Quote from: neucilasom on  08.07.2010, 21:45:03
Neviete preco sa neda zapisat na elektro? prenasam programovanie a elektro a na programko v pohode som sa zapisal a elektro sa neda.
asi zato že ti nezapisali Fx ešte, počkaj do uzavretia známok z letného semestra a v ďalšom kole si v pohode zapíšeš..
aj počítač je len človek..

tommy-sv

Quote from: freshmakerik on  08.07.2010, 23:27:57
asi zato že ti nezapisali Fx ešte, počkaj do uzavretia známok z letného semestra a v ďalšom kole si v pohode zapíšeš..

Ja tiez nemam urobene ELE, mam uz v hodnoteni FX, pri zapise mi vsade cervenym sieti upozornenie ze si ho musim zapisat (este aj v zimnom mam zaradene medzi predmetmi) ale zaskrtnut sa neda :D plus este provokativna hlaska:
"Je nevyhnutné, aby ste sa na tieto predmety štúdia zapísali, následne ich úspešne absolvovali, a tým sa vyhli vylúčeniu zo štúdia."
MAIS rocks, really...
"Čím skôr zomrieš, tým dlhšie budeš mŕtvy."
"Radšej viac vypiť, ako menej zjesť."

Maxim88915

Quote from: tommy-sv on  09.07.2010, 00:31:37
Quote from: freshmakerik on  08.07.2010, 23:27:57

Ja tiez nemam urobene ELE, mam uz v hodnoteni FX, pri zapise mi vsade cervenym sieti upozornenie ze si ho musim zapisat (este aj v zimnom mam zaradene medzi predmetmi) ale zaskrtnut sa neda :D plus este provokativna hlaska:
"Je nevyhnutné, aby ste sa na tieto predmety štúdia zapísali, následne ich úspešne absolvovali, a tým sa vyhli vylúčeniu zo štúdia."
MAIS rocks, really...

Mozno treba pockat na nove kolo ako spominal freshmakerik ? U mna ten isty pripad mimochodom.

Mal by som otazku, hlavne pre ex-druhakov. Ktore predmety, povinne volitelne aj vyberove, maju najvacsiu pravdepodobnost co najvacsieho poctu dievcat ? Viete, v prvom rocniku my tam chybaly neake tie spoluziacky ;) thx

Sig and Avy made by me