• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Vyber predmetov do druhaku

Started by ursus, 02.06.2010, 04:39:36

« predchdzajce - alie »

cenki

Quote from: n3r0 on  14.07.2010, 04:44:15
daval si niekto aj dva PV predmety z informatiky na leto ? .. ci pripadne linux  :thumbsup:
Ja a este dvaja ludia Linux I aj II.

vicious

Čo sa stane keď si nedám do druhého ročníka angličtinu?

tommy-sv

Quote from: genie on  14.07.2010, 17:35:26
anglictina je povinna, tak ako si ju chces nedat? :D

and learning english is fun!

WTF - Learning English
"Čím skôr zomrieš, tým dlhšie budeš mŕtvy."
"Radšej viac vypiť, ako menej zjesť."

vicious

ta v maise je medzi voliteľnými aj na stranke katedry je ako voliteľná písaná, aj ked niekede som čítal že v druhom semestri je povinná (tiež to mohli spraviť aby bolo jasné hneď a ne potom hádať)
a hlavne ide o to že ktorá je povinná - či odborná, či všeobecná alebo konevrzácie

dEVIANT

Nemusíš hádať a oni nemusia nič prerábať. Stačí sa pozriet na kredity, koľko ti treba, a podľa toho vieš čo si musíš a čo nemusíš zapísať :)
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

Safyia

Quote from: vicious on  14.07.2010, 21:59:28
ta v maise je medzi voliteľnými aj na stranke katedry je ako voliteľná písaná, aj ked niekede som čítal že v druhom semestri je povinná (tiež to mohli spraviť aby bolo jasné hneď a ne potom hádať)
a hlavne ide o to že ktorá je povinná - či odborná, či všeobecná alebo konevrzácie
Povinna je Anglictina... ziadne konverzacie odborne ani nic take, hladaj to medzi povinnymi predmetmi v LS, ja to mam pod databazovymi systemami. Je to jasne zrozumitelne velkym napisane este to aj svieti cervenym :D Z vyberovych ziadnu anglictinu nemusis

vicious

safya: ta ja mam takto v maise(v prílohe): medzi voliteľnými  to je
a ešte otázka, to v ktorom semetri je vlatsne povinná angličitna? sa mi čosi marí že v druhom

vicious

ja mam Automobilovu elektroniku

cenki

Skontroluj si studijny plan na aktualny rok, popytaj sa spoluziakov ci maju "aktivnu" anglictinu. Obrat sa na studijne oddelenie. Co viem tak vsetci by mali mat AJ v LS.
Edit: teraz pozeram, podla studijneho planu z MAISu nemas mat OS Linux I, ale FEI-ANGLIČTINA I., Zápočet a skúška 6kr Povinný, S-2 za Týždeň
Edit 2: Jaj fakt genie ma pravdu... pozeral som stary plan na rok 09/10

vicious

no tak to vypadá že anglina nebude...

neucilasom

Neviete kedy sa bude dat zapisat na predmety ktore prenasam? A ked mate mail na studijne tiez ho sem prosim hodte napisal by som im. Dikes :bannana_guitar:

freshmakerik

aj počítač je len človek..

scorpi

Quote from: vicious on  15.07.2010, 03:16:44

preco by nebola? ja ju mam normalne medzi povinnymi v LS

dEVIANT

Quote from: scorpi on  15.07.2010, 17:29:38

Keby si si prečítal len túto stranu tak by si vedel.
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

vicious

Jaký odbor si? ja Automobilova elektronika a není tam, v predchádzajúcich prísepvkoch som dal aj prílhou - obrázok z "mojeho" maisu.

lecter

paradna odpoved zo studijneho na to, co je povinne zapisat si nejaku spolocensku pavedu alebo nie:
"vidite, ze je to vyberovy predmet 2.rocnika, ak mate dalsie otazky
obratte sa na katedru,

2. rok ZS          SV.FEI.6          Spoločenské vedy (FEI)         Klasifikovaný zápočet
          6          V          S-2 za Týždeň            Detail
        Psy.FEI.6         Psychológia         Klasifikovaný zápočet         6         Zameniteľný         Detail
        Soc.FEI.6         Sociológia         Klasifikovaný zápočet         6         Zameniteľný         Detail
        Pol.FEI.6         Politologia         Klasifikovaný zápočet         6         Zameniteľný         Detail
        Fil.FEI.6         Filozofia         Klasifikovaný zápočet         6         Zameniteľný         Detail
        Et.FEI.6         Etika         Klasifikovaný zápočet         6         Zameniteľný         Detail
        Est.FEI.6         Estetika         Klasifikovaný zápočet         6         Zameniteľný         Detail

V období 2.rok ZS - 2.rok ZS je potrebné sa zapísať na 4 P predmety/-ov,
1 PV predmety/-ov, 0 V predmety/-ov

ŠO FEI
"

neucilasom

Uz ste si vedeli zapisat elektro?

freshmakerik

Quote from: neucilasom on  16.07.2010, 16:46:53
neska začína druhé kolo zápisu.. klídek.., tam si zapišeme.. a keď ne.. ne potom možete panikariť ;)

Quote from: FEI - aktuality2. kolo bude otvorené pre študentov od 16.7.2010 od 15,30 hod. do 23.8.2010 do 8,00 hod.
aj počítač je len človek..

scorpi

Quote from: vicious on  15.07.2010, 18:43:01

Jaký odbor si? ja Automobilova elektronika a není tam, v predchádzajúcich prísepvkoch som dal aj prílhou - obrázok z "mojeho" maisu.

no ja som Informatika...vidim, ze ty ju nemas v maise...ja ju mam normalne aj v maise aj v studijnom plane

vicious

no a teraz ked si pozriem zápis v maise, tak mi zmizla z LS Matematika 3 a je tam Numerická matematika, pravdepodobnosť a matematická štatistika (6 kr.) :o
ja to fikam :whacko:

neucilasom

Quote from: freshmakerik on  16.07.2010, 16:56:41
Quote from: neucilasom on  16.07.2010, 16:46:53
neska začína druhé kolo zápisu.. klídek.., tam si zapišeme.. a keď ne.. ne potom možete panikariť ;)

Quote from: FEI - aktuality2. kolo bude otvorené pre študentov od 16.7.2010 od 15,30 hod. do 23.8.2010 do 8,00 hod.
Ok uz zapisane

Maxim88915

akceptovalo vam uz vsetky predmeti ? Ja mam uz takmer vsetko zelene az na Psycho a ANG, mam taky zly pocit ze by ma tam neprihlasilo :/

Sig and Avy made by me

ursus

Quote from: Maxim88915 on  20.07.2010, 19:32:49
akceptovalo vam uz vsetky predmeti ? Ja mam uz takmer vsetko zelene az na Psycho a ANG, mam taky zly pocit ze by ma tam neprihlasilo :/

+1

tak neviem co s tym je?
So this router walks into the doctor's office...
- Doctor, it hurts when IP.

sulo

"predmety z rektorátnych katedier (KSV, KJ, KTV) budú prístupné študentom na podávanie požiadaviek v dňoch 28.6.-29.8.2010, akceptácie budú zverejnené 30.8.2010"

http://www.fei.tuke.sk/sk/studium/aktuality

Maxim88915

Quote from: sulo on  20.07.2010, 20:42:32
"predmety z rektorátnych katedier (KSV, KJ, KTV) budú prístupné študentom na podávanie požiadaviek v dňoch 28.6.-29.8.2010, akceptácie budú zverejnené 30.8.2010"

http://www.fei.tuke.sk/sk/studium/aktuality

aha, no ja len dufam ze ma tam akceptuju dovtedy. Dam si pre pripad aj iny predmet ? No potom by bola haluz keby ma akceptovali na obydve tha nwm :/ Risknem to teda.

Sig and Avy made by me