• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Uznávanie predmetov z predchádzajúceho štúdia

Started by Darkblack, 31.08.2010, 16:01:17

« predchdzajce - alie »

Darkblack

Zdravím.
Som opäť prvák (hurá) a chcem sa opýtať, či mi viete poradiť ako je to teraz s uznávaním predmetov.
Viem, že sa uznávajú iba A a B skúšky.
No chcel by som vedieť ako je to napríklad s telesnou a dokedy treba o uznanie predmetov požiadať.
Či som už prešvihol termín?

freshmakerik

dá sa dohodnúť aj s vyučujúcim, napríklad pri uznávaní zápočtov
aj počítač je len človek..

Darkblack

To viem, že s cvičiacim sa dá dohodnúť o zápočtoch, ale mňa trápi tá oficiálna časť uznávanie skúšok.

Darkblack

Konkrétny link na to tlačivo by sa nenašiel?
Alebo aspoň miesto kde to má byť?
Lebo nejako na www.fei.tuke.sk som nič ohľadom toho nenašiel.

genie

"Any fool can use a computer.  Many do."

Darkblack

Tak mne sa ani nedá pozrieť ten hárok, že poškodený súbor.
A keď to bolo treba pred zápisom tak pri Ivanke asi nemám šancu si to ešte dodatočne vybaviť.
No proste na TUKE je vždy sranda.

I keď teraz som si všimol, že to je z 2009/2010, takže možno mám šancu, že to pre tento rok zmenili.
No tak mi asi neostáva nič iné, len sa tešiť na e-mailovú komunikáciu so ŠO.  :'(

genie

hej hej, aj minuly rok bolo pred zapisom, uz som si spomenula... ale vsak skusit mozes i tak. nemusis to davat priamo ivanke :D ale posles postou :D
"Any fool can use a computer.  Many do."

Darkblack

Ale keďže to tlačivo (aspoň teda mne) nejde stiahnuť z netu, tak budem musieť ísť aspoň Ivanku o tlačivo popýtať.  bu

padre

mozes podat kedykolvek...ja som si dal uznat az v 2 tyzdni...len nevyhoda ze tie 2 tyzdne treba chodit na cvika