• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Prednasky

Started by Melrok, 21.09.2009, 20:38:36

« predchdzajce - alie »

Melrok

moze sem niekto hodit linky na prednasky podnikanie a manazment ???  :baaa:

nF

a bola dnes vobec prednaska z podnikania a manazmentu kedze na jej zaciatok este spadal na cas dekanskeho volna koli tomu otvoreniu?

freshmakerik

Quote from: Melrok on  21.09.2009, 20:38:36
moze sem niekto hodit linky na prednasky podnikanie a manazment ???  :baaa:

po čase to možno bude tu, ale zatiaľ to tam nie je, neviem kedy sa to rozhýbe, a tuším treba aj login (tam hore v pravo - Prihlásiť)

http://www.kempi.fei.tuke.sk/home/index.php?Lang=sk&Theme=Default&Mode=Portal&Tab=Content&Portal=119

minulý rok bol login: manager a heslo: manager
tento rok nejako nefunguje, hádam sa dozvieme bližšie info na prednáškach ;)
aj počítač je len človek..

Leon

my sme mali prednasku, od 15:10 do 16:40

palika

hej bola ale taka kusa kratsia do 16 25  :laugh:

Melrok

a co prednasky z uvodu do programovania a sieti ????? hodil by ste niekto link ?? nemozem to tam najst  bv vopred dik

:laugh: ja len ci to niekto nema po ruke aby som nezabil hodinu zbytocnym hladanim

EDIT: ja viem ze mam blby pravopis tak nekomentujte ho .......

nF

Quote from: Melrok on  27.09.2009, 02:10:59
a co prednasky z uvodu do programovania a sieti ????? hodil by ste niekto link ?? nemozem to tam najst  bv vopred dik

:laugh: ja len ci to niekto nema po ruke aby som nezabil hodinu zbytocnym hladanim

EDIT: ja viem ze mam blby pravopis tak nekomentujte ho .......

tu je niecohttp://hornad.fei.tuke.sk/predmety/ups/ebook.htm

freshmakerik

aj počítač je len človek..

Leon

Sobota sa snazil byt zase hrozne vtipny? .p

Melrok

dikes  :banana_guitar:  teraz sa mam z coho ucit  :bannana_guitar: 

nF

Quote from: Leon on  27.09.2009, 06:05:32

jo jasne... aspon vieme ako zistit ze je nainstalovany windows bez toho aby sme zapli masinu..

Safyia

Quote from: nF on  27.09.2009, 16:00:36
Quote from: Leon on  27.09.2009, 06:05:32

jo jasne... aspon vieme ako zistit ze je nainstalovany windows bez toho aby sme zapli masinu..
Skoda, ze som ho pocuvala len sem tam, ale to mu ta snaha vtedy aj vysla  ;D A nahodou som tiez zacula to s tym windowsom :D No nabuduce neberiem notebook...
A to PAM mi prislo uplne primitivne...

tino8

Na PaM netreba chodit :puf:

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

Luk1

tak tak netreba, ale ked budete mat skusku taku aku sme mali my, tak sa to az take primitivne zdat nebude

Za slovensky narod bije mi srdce v hrudi.

Leon

tak ta mila jeho sestra Kmecova sice nehovorila na prednaske nic o predmete atd a zacala hned prednasat, ale, su zato body, za prednasku nie?

dEVIANT

tak tak...PaM je tupy predmet...ale aj tak polovica vyletela na prvom termine...samozrejme som nebol vynimkou :D ...a styl prezencie... ;D
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

Melrok

ako dotrepat sa na tu prednasku podla mna nieje az taky problem a posediet si tam ale nemam sa z coho ucit lebo ak by som ju pocuval tak ma uspi tymi recami  :ohmigod:  takze by to chcelo nieco z coho by sa dalo ucit

Jerrynko

no je to primitivny predmet ale ma zanitu skusku....a tak si ju s vami zopakujem :P

Lesodiv

Som externy student. Hned z prvej prednasky PaM som sa ulial, dufam ze som o vela neprisiel. Zaujimalo by ma ci niekto nevie z coho sa mam pripravovat na ten elektronicky test z UPS. Doc. Sobota v piatok hovori, ze si potrebujeme zaobstarat skripta z roku 2008 nemame pouzivat starsie. Dufam ze ta skuska z PaM nebude taky brutal ako psychologia na humanitnych odboroch. Vedeli by ste mi poradit nejaku knihu o Ccku na uvod? Aby tam boli hlavne priklady s popisom...

tino8

Nechodte na PaM prednasky, nema to zmysel... na konci zverejni Kmec daky material na skusky a to postaci

Leon

jak robil prezencku?

dEVIANT

Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

Leon

tino8

uz to tu bolo raz napisane... hladanie je matkou mudrosti :D

Leon

Quote from: tino8 on  01.10.2009, 01:39:07
uz to tu bolo raz napisane... hladanie je matkou mudrosti :D
ze to tu nevidim nikde