• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

pamko - skuska

Started by Laserdance04, 05.10.2009, 20:46:33

« predchdzajce - alie »

Palike

Haloooo som sa dopocul ze sa ma odovzdavat nejake zadanie.. ale neviem ktore paralelky ani nic.. neviete niekto o tom nieco viac? :-O

totaluser

tam kde mas studijne materialy na PaM tak tam je znenie zadania

je to pojmova mapa + dotaznik

zollenu

chcem sa spytat, ze ci je povinne robit tu pojmovu mapu + dotaznik.. pretoze jeden druhak mi vravel, ze to vobec nie je povinne... odovzda to len ten kto chce a aj tak je za to len 10 bodov.. je to tento rok inak ?

strapec

Quote from: student41 on  04.11.2009, 15:05:40
Zdravím, neviete mi niekto napísať aký je prístupový kľúč do PaM na ep.tuke.sk? Prípadne ako sa tam dá prihlásiť?

Neviete niekto pls presny link , ked sa tam chcem regnut a dam http://ep.tuke.sk/home/index.php?Lang=sk&Theme=Default&Mode=Portal&Portal=11192 ta vyhodi len prazdnu stranku ?  :hammer:
Mozete mi niekto poslat link do pm  :embarassed: bk

totaluser

jak nejde??

jak prazdna stranka?
po kliknuti na link sa mi otvori toto
hore daj registrovat

smelyzajo

kde mozem najst zadanie na ten manazment co treba odovzdat?

freshmakerik

Quote from: smelyzajo on  27.11.2009, 04:46:31
kde mozem najst zadanie na ten manazment co treba odovzdat?

na ep.tuke.sk  :ohmigod:
hneď ako sa prihlásiš (samozrejme ak si registrovaný) a klikneš si na "moje portály" a na "Kmec Peter - Podnikanie a manažment 2009/10"
tak máš hneď pred sebou odkaz: "Oznamy   * Zadanie"
aj počítač je len človek..

lecter

ono je uz najvyssi cas sa na ep.tuke zaregistrovat, kedze kto zaregistrovany nebude (a kmec to este musi potvrdit), nebude pusteny na skusku...

ursus

caute, nevedel by sem niekto upnut nejake "starsie" pojmove mapy, len tak pre inspiraciu

dik
So this router walks into the doctor's office...
- Doctor, it hurts when IP.

antil kiprest

zdarec! neviete kedy je predtermin z podnikania?? popripade aka bude forma skusky (klasika odpovede na papier, alebo test v moodle)?  thnx
bravčové krídielka a náhradu sóje poprosím!!

mansory

forma skušky bude označovanie odpovedi na PC na tom ep.tuke.sk portaly myslim...

Panci

na stranke http://ep.tuke.sk/content/details.php?Lang=sk&Theme=Default&Mode=Portal&Portal=11192&Menu=141596&ID=484 Kmec pise, ze trvanie testu bude maximalne 10 min.. je to pravda? to ako tam bude iba 5 otazok dokopy alebo co?

tino8

nie 5 ale asi 6 :D a da sa povedat ze je to viacmenej o stasti ake otazky dostanes... lebo mozes sa ucit kolko chces ak dostanes na picu otazky mozes ist rovno na opravny

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

freshmakerik

dakedy ani nie su na picu otazky ale skorej odpovede :D
aj počítač je len človek..

Maxim88915

Mna by zaujimalo co znamena to ze budu aj na "picu" otazky ? Nema niekto nahodou neaky priklad alebo rovno otazku zo skusky aby sme si pozreli ako na "picu" to bude asi vyzerat.

Sig and Avy made by me

stricky

v archive nic nie je?

tino8

co ja viem nepamatam sa na konkretne ale viem ze tam bolo nieco o niejakej ISO norme, ktoru som vobec nenasiel nikde v materialoch

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

Jeffa

Ja ked som si citale tie skripta, ci ako to nazvat, tak je tam spomenuta ISO norma =)))

Martino14

Bohuzial ziadne stare pojmove mapy niesu, pretoze blbec si vymysla vzdy nove veci. A teste sa na skusku, resp. aj ja kedze opakujem. Budu take otazky, ze nebudete vediet ci tie odpovedie vobec k danej otazke patria. Mrknite do archivu z pred roku....

dEVIANT

Quote from: Martino14 on  30.12.2009, 18:27:01
Bohuzial ziadne stare pojmove mapy niesu, pretoze blbec si vymysla vzdy nove veci. A teste sa na skusku, resp. aj ja kedze opakujem. Budu take otazky, ze nebudete vediet ci tie odpovedie vobec k danej otazke patria. Mrknite do archivu z pred roku....

Don't stress! ...boh stojí pri vás...nespravíš na prvý, dáš na druhý ( ako ja minulý rok :D ), nedáš nad druhý, ta dáš už na tretí ne?...nedáš ani na tretí, tak si to zopakuješ o rok...bohužiaľ, keď nedáš o rok...letíííííííš  br ...tak na čo kurva ten stres?:D
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

totaluser

a taka blba otazka
ked nedam teraz na riadnom/opravnom/dekanskom a si to zopakujem dalsi rok, mam zas riadny+opravny+dekansky alebo len jeden pokus?

Leclair

bars lamentujete tu :P

sak sadnem poucim , ked nezrobim ta si popicujem na ten jeho test , ale ta pojdem tam aspon s tym ze som pripraveny a ne len ta skusim si natipovat :)

Safyia

Ale keby to aspon tak bolo ze jedna odpoved spravna, tak nepoviem ani makke f, ale ked ich je tam spravnych nvm kolko, tak sa tazko tipuje, mizerne sance mam :/ Aj ked sa naucim tak ma to pomyli :D

stricky

Quote from: totaluser on  31.12.2009, 00:40:39
a taka blba otazka
ked nedam teraz na riadnom/opravnom/dekanskom a si to zopakujem dalsi rok, mam zas riadny+opravny+dekansky alebo len jeden pokus?

za cely rok mas narok na dva dekanske terminy.. a je jedno na ktorych predmetoch

Martino14

No tak to asi tazko. Na tento predmet sa mozes ucit ako debil a aj tak nic. Ja som vedel na dekanskom skripta skoro na spamet a hovno z toho. Som mal  dokonca najmenej zo vsetych pokusov. Ta skuska nieje o tom co vies ale o tom ake mas stastie.
A vyletiet z TU kvoli pamku??!!! Tak to pojdem aj za dekanom... Co ma do riti spolocne pamko s elektrikou...