• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

pamko - skuska

Started by Laserdance04, 05.10.2009, 20:46:33

« predchdzajce - alie »

Laserdance04

ma uz niekto ten sylabus?ak ano mohol by to niekto niekde upnut dakujem velmi pekne

piero

Quote from: Laserdance04 on  05.10.2009, 20:46:33
ma uz niekto ten sylabus?ak ano mohol by to niekto niekde upnut dakujem velmi pekne

o PaM sa zacni vaznejsie zaujimat az  v skuskovom skor je to naozaj nema vyznam   ;D ;D ;D ;D

Laserdance04

mno som rad ze az neskor ale nechce sa mi to zhanat na poslednu chvilu...

Leon

co je sylabus?  ;D (patrim k tej skupine co az na skuskove to nechava :D)

co je sylabus som ani ja poriadne nepochopil..je tam to co on prednasa...da sa povedat..on to ma niekde na nete ale akosi som to nenasiel..

Jerrynko

ja mam minulorocny ak to niekomu pomoze :D vratane minulorocnych "skript" :D

piero

Quote from: Jerrynko on  06.10.2009, 02:49:37
ja mam minulorocny ak to niekomu pomoze :D vratane minulorocnych "skript" :D

tak tomu jednoznacne vravim "skripta"  :D :D :D :D

freshmakerik

aj ja mam niečo ale asi to nie je všetko :-P
inak Jerrynko my sa asi poznáme ne ? :D

http://informatika.zxq.net/semestre/prvy/pam/pam.rar

aj počítač je len človek..

petopetolkoo

ako je to vlastne s tym podnikanim a manazmentom ? ..je to tazky predmet ?...na skuske je to tazke ?...lebo zatial som mal len jednu prednasku :Dpretoze jedna odpadla lebo bol chory,a na druhu vobec neprisiel :D..oplati sa mi s tym stracat cas uz teraz ? :D

tino8

teraz sa tym urcite nezaoberaj je to chujovina... potom na skuske spravi mozno 5 ludi zo skupiny na prvykrat, o cosi viac po druhykrat a na dekanskom tiez tak

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

freshmakerik

neoplatí :D otázky na skúške boli totálne odveci a odpovede ešte viac  :ropebanana: (potom som aj tak dopadol :D )
aj počítač je len človek..

Tinka

Tak akoze bez srandiciek, je to alebo to nie je tazke? bu
Nejako sa tu tie nazory na vec rozbiahaju :lb: kazdý inym smerom..
Tých 40 stran co su na nete, to je len sylab? tak potom stan na ucenie bude kolko? 400? :o
Na STU kvoli tomuto predmetu ludkovia opakovali prvý alebo druhý rocnik, tak neviem....
Both Ways Is the Only Way...

radix

je to v pohode, pri salke kavy ti rad vysvetlim ;)

dEVIANT

Quote from: Tinka on  19.10.2009, 17:50:30
Tých 40 stran co su na nete, to je len sylab? tak potom stan na ucenie bude kolko? 400? :o
Na STU kvoli tomuto predmetu ludkovia opakovali prvý alebo druhý rocnik, tak neviem....

ďalšia kráska na fóre ???:D...veď toto, že neni to tažké ale otázky su chujové. Napríklad mas otázku so 7mi možnými odpoveďami pričom 3 su správne, otázka za 11 bodov. A ked označíš dajme tomu len 2 správne...tak nemáš ani bod a dovi :-) takže preto je to sprostá skúška...ani ja som ju nedal na prvý krát...až na druhý...

Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

padre

Quote from: Tinka on  19.10.2009, 17:50:30

no neviem na akej STU si bola ci nebola ale ja som tam bol a takyto predmet nespravil len ten co to fakt odflakol....da sa povedat ze ten predmet je jeden z najlahsich

Luk1

jj ja som bol rok na fiitke a tam to bolo a bol to super predmet, no lenze tu na feike to uci uplny kokot cize to tak aj vyzera

Za slovensky narod bije mi srdce v hrudi.

staniel

A čo vlastne bude na skúške, keď na prednáškach skoro vôbec nič nepreberáme?

Safyia

Z tych vecii co su na nete :)

staniel

a kde su presne...nejake linky prosim posles?? nechce sa mi hladat, akurat sedim a mam prednasku s toho xD

Safyia

sak na ep.tuke.sk :D Nedaval si pozor, ked vam to vysvetloval? :P

staniel

hehe, nooo nedal nam pristupove prava k tomu este xD

Safyia

a zaregistroval si sa tam vobec a tak? Lebo mne uz PaMko ide normal, a to som v piatok ci kedy az posielala...

staniel

noo som zaregistrovany, ale nedostal som este povolenie k tomu..takze nemam nic..:(( pls posli mi:)) nejako sa ti odmenim xD

mansory

dal si požiadať o vstup/povolenie? keď tak požiadaj a kľuč je : kluc
Potom budeš mať tento premet aj v odkaze Moje portály so všetkymi zverejnenymi materialmy.

staniel

no veď ja som už požiadal o vstup, ale zatial mi nebol povolený :(

Jerrynko

lahky predmet ale na pi skuska. sak preto opakujem pam