• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

LS vs. ZS

Started by ricco102831, 05.01.2010, 02:41:55

« predchdzajce - alie »

ricco102831

cujte ludia.....druhaci a vyssie.....je velky rozdiel v narocnosti medzi zimnym a letnym semestrom, ci ani nie??

totaluser

Quote from: ricco102831 on  05.01.2010, 02:41:55
cujte ludia.....druhaci a vyssie.....je velky rozdiel v narocnosti medzi zimnym a letnym semestrom, ci ani nie??

ehm mozno mi nieco uslo, ale ked sa pytas druhakov a vyssie, preco to je v sekcii
TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach > FEI (Fakulta elektrotechniky a informatiky) > 1. ročník

ricco102831

no lebo sa to tyka 1. rocnika  :) ..... ved tu mozu aj nejaky druhaci zavitat

dEVIANT

Je rozdiel...už sa to viac týka programovania a tej "informatiky" za ktorou ste došli na školu...( Programovanie, Assembler, Principy poc. inzin. )...a zas su tam dve kokotiny ako Elektrotechnika (da sa dá )...a Fyzika ( strašná kokotina )...toť moj skromný názor...
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

ricco102831

mansory

no tie principy poc. inzinierstva su asi najlahodnejši predmet  ;D

freshmakerik

Quote from: dEVIANT on  05.01.2010, 04:13:20
Je rozdiel...už sa to viac týka programovania a tej "informatiky" za ktorou ste došli na školu...( Programovanie, Assembler, Principy poc. inzin. )...a zas su tam dve kokotiny ako Elektrotechnika (da sa dá )...a Fyzika ( strašná kokotina )...toť moj skromný názor...

:thumbs-up:  :thumbs-up:

a to PPI je podobné ako UPS, takže lahoda..
aj počítač je len človek..

James144

neviem aký si odbor a neviem posúdiť či ťažší by som povedal že na rovnako ale podstatné je že omnoho lepšie predmety ako prvý...prvý semester boli všeobecné bludy a seriózne som uvažoval či má cenu na tu školu vôbec chodiť :) My sme dostali Prvky riadiacich systémov čo je vôbec zatím jediný predmet ktorý sa týka automatizácie čo sme mali a ten sa mi fakt páčil :D ďalej programovanie...skvelý predmet...mne sa druhý semester páčil viac ale trebalo sa na neho aj viac učiť :)