• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

FYZIKA - Skuska

Started by jany1, 06.05.2010, 00:34:24

« predchdzajce - alie »

vojto

Zmizni sa ucit ked ta tu este raz uvidim tak ta zmlatim ze ta vlastna matka nespozna.

Moze byt?

Safyia

Quote from: vojto on  23.06.2010, 02:58:55
Zmizni sa ucit ked ta tu este raz uvidim tak ta zmlatim ze ta vlastna matka nespozna.

Moze byt?
Ne, ne, moja matka je v tom, ze tu skusku uz mam :D kebyze pridem zmlatena, vsimla by si to asi ;D

vojto

TheOne

Quote from: Safyia on  23.06.2010, 03:16:07
Quote from: vojto on  23.06.2010, 02:58:55

Moze byt?
Ne, ne, moja matka je v tom, ze tu skusku uz mam :D kebyze pridem zmlatena, vsimla by si to asi ;D

ked som bol clenom fight clubu tak som sa stale domov vracal zmlateny a s monoklami a rodicom som povedal ze som sa smykol na schodoch,narazil do dveri a tak  :p: :p: :p: ale ne :D..som off topic teraz riadne :D

ursus

tak to ste tazko nepochopili pointu fight clubu  ;D
So this router walks into the doctor's office...
- Doctor, it hurts when IP.

ohen

nahodou otazky z opravneho u olcaka si niekto nepamata? ja si matne spominam na 2 v B skupine, no A nemam ani sajnu... pls,ak si to niekto pamatate hodte to sem, budem vam velmi vdacny :)

TheOne

Quote from: ohen on  23.06.2010, 16:52:06
nahodou otazky z opravneho u olcaka si niekto nepamata? ja si matne spominam na 2 v B skupine, no A nemam ani sajnu... pls,ak si to niekto pamatate hodte to sem, budem vam velmi vdacny :)
ja som bol Acko :P

taze idem spominat :P
boli 4 otazky
- celkova energia lineraneho oscilatora - odvodit
- indukcia MP v strede kruhoveho zavitu
- praca a vykon EP -odvodit
-  poslednu otazku si nepamatam, ale sa mi mari ze to bolo odvodit vzorec pre kinenticku energiu :P -odvodit

pooler

dalo sa v miestnosti L9-B_P25 opisovať ?

ohen

Quote from: TheOne on  23.06.2010, 17:49:46

boli 4 otazky
-  poslednu otazku si nepamatam, ale sa mi mari ze to bolo odvodit vzorec pre kinenticku energiu :P -odvodit
dik moc :)

pooler

má niekto spravené ťahaky ?

FC Aresnal

Quote from: ohen on  23.06.2010, 19:47:01
Quote from: TheOne on  23.06.2010, 17:49:46

boli 4 otazky
dik moc :)
ked spominas na nejake z B skupiny tak napis...diky

excellent

Quote from: FC Aresnal on  25.06.2010, 14:05:38
ked spominas na nejake z B skupiny tak napis...diky
-Odvoďte vzorec pre doskový kondenzátor+vysvetlenie(Také veci, že od čoho závisí kapacita-vzdialenosť,obsah dosk.plochy a materiál medzi doskami)
-Odvoďte vzorce a definujte celkovú prácu a výkon v jednotlivých prípadoch
-potom bola nejaká otázka s tou intenzitou či čo to bolo na osi solenoidu, ale to už nepamätám presne
+ všade obrázky
a ďalšie už nepamätám  ???
F5 can be so refreshing :thumbs-up:

vojto

Tak co tesite sa na dekansky? Inac musim povedat, ze je to skvely pocit mat uz prazdniny bp

TheOne

Quote from: vojto on  25.06.2010, 15:05:36
Tak co tesite sa na dekansky? Inac musim povedat, ze je to skvely pocit mat uz prazdniny bp

neprovokorokuj  ;D ;D ja som tiez riadny nespravil, a viem co prezivaju ..ale jj pravda,..s kludom pozerat futbal ..mnam :D

padre

nema niekto vypracovane priklady z kapitoly 9. Gravitacne pole?

smelyzajo

nejaky typ na otazky na dekanak k slecne Gibovej????? :baaa:

padre

Quote from: smelyzajo on  28.06.2010, 00:46:18
nejaky typ na otazky na dekanak k slecne Gibovej????? :baaa:

tipov je milion len ci tie spravne :D

TheOne

8 hodin..predpokladam ze teraz pisete  :D

//edit.. to az streda , taze nic D

neucilasom

Caute teraz ked sme spolu skupiny 1-7 tak aj Olcakovci budeme mat priklady?
A este jedna otazka ten tahak je na ktorom ftp?

freshmakerik

Quote from: neucilasom on  28.06.2010, 16:15:19
Caute teraz ked sme spolu skupiny 1-7 tak aj Olcakovci budeme mat priklady?
A este jedna otazka ten tahak je na ktorom ftp?
ne.., keď raz povedali že na skúške priklady nebudu, ta nebudu  :trestac:
aj počítač je len človek..

Safyia

K tym odvodzovackam bude chciet Olcak aj co ktora velicina znamena? Alebo staci ked napisem odvodzovacku?  ???

TheOne

Quote from: Safyia on  29.06.2010, 01:03:33
K tym odvodzovackam bude chciet Olcak aj co ktora velicina znamena? Alebo staci ked napisem odvodzovacku?  ???

na kazdej pisomke bolo hrubym napisane nieco v zmysle : ku kazdej ulohe nakreslite obrazok a popiste veliciny co pouzivate vo vzorcoch  :p:

buci

Nemohol by niekto napísať odpovede na otázky skupiny B, konkrétne na ten doskový kondenzátor a aj os solenoidu? Lebo zatiaľ boli na oboch termínoch A paralelky a ak by dal aj tretíkrát (a vedel by som správnu odpoveď), tak som za vodou :)

neucilasom

Na ktorom ftp su tie tahaky?

Majci902

radšej sa uč moja,na to že dačo opišeš sa nespoliehaj, sami kokoti na dozore  ak: