• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

FYZIKA - Labaky

Started by totaluser, 24.02.2010, 21:45:10

« predchdzajce - alie »

PSYXEDELICUM

NEMA NIEKTO LABAK T7 ??? NEED HEEEEEEELPPPPPP !!!!!! PLSSS

revelc

co z toho labaku potrebujes ?
Čo môžeš urobiť dnes odlož na pozajtra a ziskaš deň voľna.

"I'm a man of simple tastes. I enjoy dynamite...and gunpowder...and gasoline! "

PSYXEDELICUM

tak v podstate viem spravit prvu stranu, skor tu druhu nevem - tie parcialne derivacie a tu sumu nemam sajnu jak sa to pocita..

lame

Quote from: Itachi7 on  08.03.2010, 05:59:48
ináč, keby niekto chcel .... mam G3, NG2, NGL, NM8, T7, T8, Z1 ale nie su nič moc :D

Mohol by si to niekam upnuť, hlavne to G3 lebo tie derivácie čo sú tam mi nijak raz nevychádzajú.

revelc

Čo môžeš urobiť dnes odlož na pozajtra a ziskaš deň voľna.

"I'm a man of simple tastes. I enjoy dynamite...and gunpowder...and gasoline! "

neucilasom

Caute neporadili by ste mi s T4 ako sa rozlozi ta rovnica kde je parcialna derivacia?

Hezechiel

Quote from: neucilasom on  22.03.2010, 18:07:14
Caute neporadili by ste mi s T4 ako sa rozlozi ta rovnica kde je parcialna derivacia?

clovek by Ti aj poslal maila so spravenym ale ked ho mas skrity.... napis mi spravu a ja Ti to poslem
Never argue with idiots. They'll drag you down to their level, then beat you with experience. (GILAMONSTER)
I miss WoW so much :(

pisti17

cawko...poporosim niekoho kto maa zrobene fyziku labak NGF.fyzikalne kyvadlo...tak 5.bod..kedy by mi mohol poslat..diky dopredu :)

cenki

Ak niekto má to NGF mohol by poslať aj mne? d.cenkner(at)gmail(dot)com?

Hezechiel

Quotecawko...poporosim niekoho kto maa zrobene fyziku labak NGF.fyzikalne kyvadlo...tak 5.bod..kedy by mi mohol poslat..diky dopredu
QuoteAk niekto má to NGF mohol by poslať aj mne? d.cenkner(at)gmail(dot)com?

tak poslal som vam nieco na mail ked nedojde napiste mi, a je to len zdruhej ruky ja som to neodovzdaval takze neviem ci to mal dobre
Never argue with idiots. They'll drag you down to their level, then beat you with experience. (GILAMONSTER)

albin

sewas kamarati:D....nemate niketo labaky z fyziky:)...prosiim surne potrebujem NE2...to su tie kondenzatory.....lebo ani ten posraty scidavis mi nejde a neviem co mam teraz robit:(

sulo

V labáku NGL, pri izobarickom deji mi vyšla relatívna chyba 21%. Je to v poriadku? Aké hodnoty vychádzajú vám?

elros

mne tiež vyšla vysoká chyba, (okolo 60)  a nechcela to zobrať, že si to mam skontrolovať,... ta som prepisal parameter "a" na iny (na 0,0005 tuším) a chyba bola zrazu iba 4 percenta, a zobrala to.

piton

a take finty, ze vydelim 60/10 a mam chybu 6 nerobite? U nas sa to tak robilo...
"Iba život, ktorý žijeme pre ostatných, stojí za to." - Albert Einstein

ursus

to ste nikdy nerobili tak ze upravujeme namerane hodnoty podla vysledku? ;D
So this router walks into the doctor's office...
- Doctor, it hurts when IP.

cenki

Jo, taká metóda sa nám osvedčila... hodnoty opísané, upravené, dosadené z "ničoho" (od labákov z ftp a pod), odovzdané na úplnom konci hodiny keď sa jej už nechcelo opravovať a výsledok 3b. (Pritom sme čakali či nám dá aspoň bod :)).
Začínajú byť zaujímavé tie merania :)

PSYXEDELICUM

ked je tu este niekto kto robil T7ku labak a vie mi pomoct s niecim, potrebujem nakopnut len bo sa nevem pohnut tak napiste,,

ursus

no ja, co potrebujes vediet?

PSYXEDELICUM

Quote from: ursus on  26.03.2010, 04:40:56
no ja, co potrebujes vediet?

vypocet absolutnej a relativnej standartnej neistoty typu A vyberove priemeru - nexapem ako toto vyratat a samozrejme aj to Uk s ciarou

ursus

to je znacka sumy, sucet nejaky

odmocnina z (((k1-k s ciarou)^2 +(k2-k.s.c)^2+......+(k10-ksc)^2)/9*10)

VikThor

Nemá niekto labák NE6? Potreboval by som pomoc, konkrétne neviem ??? aké jednotky majú byť pri veličinách a, b, sn, ua, ub, ualfa. Keby mi mohol niekto napísať aké sú to jednotky bol by som vďačný. Ďakujem  :)

VikThor

Repektíve v labáku NE6 mi momentálne vychádza, že "b je ohm", čo by malo byť správne a "a je ohm/°C", ale zas aj alfa by mala byť 1/°C ale v skutočnosti je to 1/K takže to nechápem teraz. A sn už vôbec neviem čo je a bez toho sa neviem pohnúť. Prosím pomôžte niekto.

Hezechiel

posielal som Ti mailom, snad doslo aj ked viem ze tam toho vela nanajdes

VikThor

Vďaka prišlo, no jednotky tam tiež nie sú a ja potrebujem práve len tie jednotky nič viac.

ursus

nema niekto nahodou G1 labak?

//ok tak mi postaci kolko je najmensi dielik na tych stopkách? dik