• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Ešte raz školné

Started by Tinka, 25.08.2009, 19:06:49

« predchdzajce - alie »

Tinka

Ahojte. Zajtra mám ist na zapis ale neuhradila som stale skolne. :ohmygod: na studijne sa neviem dovolat, ak: a potrebovala by som vediet kolko mam poslat. 4 roky som studovala na karlovej Uni v prahe pravo. terza som bola prijata na ŠP informatika, a na strankach fakulty som sa docitala ze v externej forme je tento studijný program tento rok BEZPLATNÝ. ale kedze ja som uz 4 roky studovala neviem ci mam alebo nemam platit tých 600 Eur:(

Prosim, poradte.
Both Ways Is the Only Way...

radix

a este musis poslat kontakt s fotkou na moj email ;)

Leon

a si prijata na prvy stupen ci na druhy? :p,... a ta anco sa pytam,.. z prava by ta asi imho urcite neprijaly hned na druhy :p

stricky

tinka foto sa posiela moderatorovi prvackeho rocnika.... :D tj mne... ale ako pise eminka... pocitaju sa iba roky odstudovane na SR

psicho

najprv pravnicka potom informatika, moe dobre :D to jak keby som bol najprv zapasnik v sumo a potom bezec na 100 metrov
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

Safyia

Quote from: psicho on  29.08.2009, 23:21:42
najprv pravnicka potom informatika, moe dobre :D to jak keby som bol najprv zapasnik v sumo a potom bezec na 100 metrov

Vies co, by si sa cudoval... Kamarat dal subezne Bc. z prava aj informatiky :D :D

stricky

ako teraz citam, tak kludne moho studovat na tej skole v PLZNI....