• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

ELEKTROTECHNIKA?

Started by neucilasom, 15.02.2010, 17:06:22

« predchdzajce - alie »

revelc

Tie priklady sa dali prirovnat asi k tomu ako ked kolegovi zo socialnej prace dam vyriesit nezamestnanost romov.

Kua este s takym nepodstatnym predmetom  :03: :whacko:
Čo môžeš urobiť dnes odlož na pozajtra a ziskaš deň voľna.

"I'm a man of simple tastes. I enjoy dynamite...and gunpowder...and gasoline! "

Safyia

:D Ja len cakam kedy sem niekto pride a napise, ze ved to bolo v pohodee, priklady sa dali, vsetky sme prepocitali, vysledky pekne vychadzali, neviem co sa stazujete... ;D
Ja som sa uz snazila dopasovat dako tie vypocty,aby mi vysla aspon jedna moznost nejak, tak som hocico s hocicim delila a nasobila a scitavala a furt nic  :emot-shakehead:

ursus

lahky zapocet bu bu bu bu bu

toto bol akoze vtip dopice  :whacko: :whacko: :whacko:

hlavne ze som si krasne siel do skoly nateseny, ze fajne som sa naucil celu zbierku a jeb
So this router walks into the doctor's office...
- Doctor, it hurts when IP.

excellent

Má to niekto sfotené? Chcem sa na tie pomyje pozrieť ešte raz  :ohmigod:
F5 can be so refreshing :thumbs-up:

ursus

inac, niekto si zabudol kalkulacku, a kedze som charakter tak ju hladajte u herr kovaca

padre

ved to bolo v pohodee, priklady sa dali, vsetky sme prepocitali, vysledky pekne vychadzali, neviem co sa stazujete...  ;D

Baki

presne tak, uplne v pohode to bolo, ale seriozne vazne :)
Proud member of 3. rocnik FEI PI

Jurosh

vecsie sprostosti v tom uz ani nemohli byt.... super ze tie neharmonicke ani na cvikach neboli spomenute a trojfazovy sme pocitali mozno jeden... jak budem mat aspon zapocet tak budem ozaj happy kedze mi vysiel len prvy priklad :(((  :o

Nitramdrol

nejake priklady od vas ?

lebo mam v stredu pisomku z ele a započtovu čast musim urobit na minimalane 21 z 31 bodov :-(

Safyia

Quote from: padre on  26.04.2010, 18:53:42
ved to bolo v pohodee, priklady sa dali, vsetky sme prepocitali, vysledky pekne vychadzali, neviem co sa stazujete...  ;D
Quote from: Baki on  26.04.2010, 18:59:23
presne tak, uplne v pohode to bolo, ale seriozne vazne :)
zmyznyte... !
Aaa tak co si ja pamatam prvy bol jednoduchy, len zjednodusovanie, vypocitat prud na rezistore a napatie. Druhy sa dal tiez, bolo tam napatie v hviezde, tu trebalo pretransfigurovat na trojuholnik a tam vypocitat prud na rezistore. V tretom chcel prud na vetve, pohoda, keby to nechcel pocitat theveninovou  vetou. Ostatne nepamatam a neviem. Ucinnik trebalo ci co, potom cinny vykon, v jednom bol nejaky trojfazovy zdroj ani obvod tam nebol nakresleny a pocitaj :D V zbierke som nevidela ani jeden z tych prokladov...

cenki

Skupina druhá:
1. Napätie a prúd na rezistoroch.
2. Trojuholník, hviezda, určiť prúdy.
3. Theveninova veta (vyzeralo to ľahko)
4. Trojfázová sieť s troma odpormi a vypočítať prúd.
5. Zo 4tej otázky vypočítať Wattový výkon.
6. Efektívna hodnota prúdu pri kombinácií odpor sériovo s cievkou a kondíkom paralelne.
7. Trojfázová sústava - R L C zapojené na nulák.
8. Impedancia - na nej určiť jalový výkon, i=5+5*sqrt2 sin omega t A, Z=5 + j5 ohm
9. Nakresliť dvojpól ak je zadané: u=120+100sin (omega t -45) V a i=1sin (omega t +45)A

charlie

Quote from: cenki on  26.04.2010, 22:45:47
9. Nakresliť dvojpól ak je zadané: u=120+100sin (omega t -45) V a i=1sin (omega t +45)A

aporadi niekto? lebo ani srnka v lese netusi ako by to malo vyzerat.  ap

padre

Quote from: Safyia on  26.04.2010, 21:04:26

zmyznyte... !
Aaa tak co si ja pamatam prvy bol jednoduchy, len zjednodusovanie, vypocitat prud na rezistore a napatie. Druhy sa dal tiez, bolo tam napatie v hviezde, tu trebalo pretransfigurovat na trojuholnik a tam vypocitat prud na rezistore. V tretom chcel prud na vetve, pohoda, keby to nechcel pocitat theveninovou  vetou. Ostatne nepamatam a neviem. Ucinnik trebalo ci co, potom cinny vykon, v jednom bol nejaky trojfazovy zdroj ani obvod tam nebol nakresleny a pocitaj :D V zbierke som nevidela ani jeden z tych prokladov...

ja som to este nepisal, som chcel len trocha nervev nabudit :D

Safyia

pooler

watt

v zivote sme take veci nepocitali (B paralelka)... a to doteraz som si myslel, ze to ako tak viem... dufam ze Tomcikova ma aspon trochu zlutovania

totaluser

Acko sme informatici, my sme to mali mat lahsie
ale priznavam ze mocno zarubal veduci rano

revelc

asi si pomylil papiere...
Čo môžeš urobiť dnes odlož na pozajtra a ziskaš deň voľna.

"I'm a man of simple tastes. I enjoy dynamite...and gunpowder...and gasoline! "

vojto

To ste mali kruzkovacie???? No ja zemrem, sak to meni situation.

ursus

noa, vypocet musis mat tak ci tak, bez vypoctu spravnu odpoved nebere :trestac:

DarthVader

akoze nasa nesna ele bola #celezle proste  bu bu bu bu bu bu bu

Leon

ono je sranda natom s tým krúžkovaním to,... že keď bola skúška normálna, keď boli vypísané termíny, tak sa kontrolovalo iba či máš správne zakrúžkované ABC atď a keď si mal chybne, tak sa pozeralo do papierov kde sú výpočty a kde je chyba, že človek dostal aspoň pár bodov,... a keď tam nemal napísané nič, tak proste brali, že človek si iba tipol,....

no dnes nám Tomčíková hovorila, že ona bude kontrolovať výpočty, že nebude pozerať, čo je zakrúžkované,.. ta toto je na chuja,... dúfam, že na normálnom termíne, už to bude po starom ;D

totaluser

rychlo to opravil pan veduci

ELE  br

Robokop

Quote from: totaluser on  28.04.2010, 16:14:34
rychlo to opravil pan veduci

ELE  br

A tak vies, on tam dokopy nemal ani co opravovat.... :D

totaluser

tak mne nadelil hojne
ale nejdem sa tu chvalit, lebo daktorym by to asi nerobilo dobre, ale toto bol asi naj predmet tohto semestra (naj predmet ZS bola matika premna) lebo toto bola len aplikovana matika

takze na cvika uz chodit netreba bp