• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

ELEKTROTECHNIKA?

Started by neucilasom, 15.02.2010, 17:06:22

« predchdzajce - alie »

neucilasom

No priatelia ako sa vam to pozdava?

cenki

Co ako sa pozdava? Normalny predmet...

Leon

sak ele1 prosím ta, smiesny predmet,.... 4 roky na SPSE som to mal,... najviac sa bojim z letneho semestra fyziky,....to je jedine co ma asi bude trapit tento polrok :P

padre

v pohodke......v 11. tyzdni skuska bude za nami :)

James144

bu bu jemine som myslel že dnes umriem jak vysvetľoval seriové zapojenie odporov  bu

Leon

Quote from: James144 on  15.02.2010, 22:04:07
bu bu jemine som myslel že dnes umriem jak vysvetľoval seriové zapojenie odporov  bu
od nudy si chcel povedať, že? :P

cenki

No ale ako taký prístup... ešte len 5minút z prednášky a on už vzorce sype. BTW Z toho sú nejaké skriptá?

padre

Quote from: cenki on  15.02.2010, 23:20:36
No ale ako taký prístup... ešte len 5minút z prednášky a on už vzorce sype. BTW Z toho sú nejaké skriptá?

ano su skripta na http://kteem.fei.tuke.sk/index.php?mode=user&pageID=5&theme=default&submenuID=171

cenki

Dik za link (ale tam toho je...)

ricco102831

ako prednaska bola uplne v phode myslim.....ale ten assembler bol taky nezazivny ze az....a ten chvalenkar z GPGPU......no comment :D

ursus

Quote from: padre on  16.02.2010, 00:13:55

ano su skripta na http://kteem.fei.tuke.sk/index.php?mode=user&pageID=5&theme=default&submenuID=171

a ztoho ktore  ;D , sak ja necem videa ani zbierky uloh
So this router walks into the doctor's office...
- Doctor, it hurts when IP.

padre

Quote from: ursus on  16.02.2010, 02:54:49
Quote from: padre on  16.02.2010, 00:13:55

a ztoho ktore  ;D , sak ja necem videa ani zbierky uloh

vies vobec co sa nazyva skriptami?

padre

ale paci sa mi to ze v 11. tyzdni mozem mat predmet z krku :)

Leon

Quote from: padre on  16.02.2010, 19:49:11
ale paci sa mi to ze v 11. tyzdni mozem mat predmet z krku :)
som nemal ešte cviko ani prednášku,.. tak skoro bude predtermín?

dEVIANT

Quote from: eminkaa on  16.02.2010, 18:54:06
my ked sme z tohto mali skusku, tak na nej boli len priklady, teoria ziadna, takze z tohto pohladu by sa to ako skripta brat mohlo

Veď aj my minulý rok...6 príkladov po 10 bodov...
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

lecter

Quote from: Leon on  16.02.2010, 20:14:36
som nemal ešte cviko ani prednášku,.. tak skoro bude predtermín?
na prednaske bude zapocet a budu tam k tomu este priklady za 60 bodov a kto spravi priklady na zapocet plus priklady bude mat tak, ze celkovo nad 51, tak to uz ma ako skusku a nemusi ist na nu potom, cize je mozne mat predmet skoro z krku, to sa mi paci.

Baki

hej aj podla mna je to fasa, uz to len urobit :) kto je vas cviciaci
Proud member of 3. rocnik FEI PI

freshmakerik

Quote from: Baki on  17.02.2010, 05:28:22
... kto je vas cviciaci

ta mi sem chytili sudruha.. a to konec sveta :D
aj počítač je len človek..

Leon

ricco102831

mi mame toho co prednasa.... celkom v pohode je celkom  :)

neucilasom

Tie skripta co maju v Elfe Elektrotechnika 2 to su pre nás alebo existuje aj nieco ako Elektrotechnika 1 ??

dotko

my mame prednasky v utorky o 7:30 s nejakou pani a troska som v rozpakoch ci mam robit poznamky alebo bude niekde na nete z coho sa mame ucit alebo ako? lebo o pol 8mej niesom velmi schopny 2,5hodiny pocuvat co sa deje..

neucilasom

Tie skripta co maju v Elfe Elektrotechnika 2 to su pre nás alebo existuje aj nieco ako Elektrotechnika 1 ?? Alebo z coho sa ucite?!

Baki

Kedysi to boli dva predmety, teraz ich spojili do jedneho...ale neviem ake maju teraz osnovy, ze co vsetko z toho elektra2 tam je
Proud member of 3. rocnik FEI PI

antil kiprest

jajaaj šraaci.. pred dvoma rokmi ked som bol prvak som touto dobou mal uz elekto II a to bol uz dobry hardcore... LS som vtedy uz nedokoncil a teraz po rocnej prestavke mam uznane elekto I a dvojka nic  bp  mishtee som vykryl bp a inac celkovo feika polavila... napr tie merania co robime na fyzike sme vtedy mali ako samostatny predmet bleeeee .. ale sice je pravda ze asembler sme nemali no....
bravčové krídielka a náhradu sóje poprosím!!